GSC Haber Okan Buruk: "Transferde savunmaya daha fazla oyuncu alacağız"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1000068926.webp

Okan Buruk: "Nando şuan çok duygusal. Galatasaray için çok değerli bir insan olan Muslera'yı ufak tefek şeylerle harcamamamız lazım ve onunla devam edeceğiz!"

Okan Buruk: "Taraftarlarımız büyük bölümde bizi çok iyi destekledi. 3-3 sonrası ufak tefek sesler çıkıyor ama bunları da abartmamak gerekir. Oyuncularımıza tepki olarak görmemek gerekiyor. Anlık mutsuzluğun yankıları. Asıl büyük resme bakalım. Galatasaray takımının oynadığı oyuna. Taraftarımızla birlikte yaptığımız pres. Hafta sonu tekrar taraftarımızla buluşacağız. Galatasaray çok büyük bir camia. Hepimiz adanmış şekilde bu takımın başarısı için büyük çaba sarf ediyoruz. Ben oyuncularımla gurur duyuyorum."

Okan Buruk: "Cumartesi günü taraftarımızı bekliyoruz. Ligin lideri, 6 puan önde olan takımı, Avrupa'da hedefleri olan takım. Hedefimiz gidip Ajax'ı gidip deplasmanda yenmek. Oyuncularıma inanıyorum."

1737487673322.webp

Okan Buruk: "İlk yarı yediğimiz gole kadar rakibe pozisyon vermedik."

Okan Buruk: "Burada yememiz gereken golleri yedik. Beraberlik için üzgünüz. Taraftarlarımıza ve oyuncularıma teşekkür ediyorum harika mücadele ettiler. Oyuncu grubumla gurur duyuyorum."

Okan Buruk: "Hafta sonu oynayacağımız Konyaspor maçında taraftarımıza yakışır ve istedikleri şekilde oyun oynayacağız. Cumartesi günü taraftarımızla tekrar birleşmek istiyoruz."

- Muslera ile konuştunuz mu?

Okan Buruk: "Geriye oynanan pastan dolayı Muslera'ya bir ıslık çıktı. Muslera'ya verilen bir tepki değildi. Kaptanımız bizim için çok önemli ve değerli! Muslera'nın çok net bir hata yaptığını düşünmüyorum. Her futbolcunun hatası olabiliyor."

Okan Buruk: "Bu sezon bu kadar gol yemek, buradaki eksikliklerimizi düzelteceğiz. Az pozisyon verip çok gol yiyoruz. Bunu düzelteceğiz."

- Avrupa Ligi şampiyonluğu hedefi üzerinizde baskı yaratıyor mu?

Okan Buruk: "İlk günden itibaren hedefimiz Avrupa Ligi'nde final oynamak diye söylemiştim. Maç maç değerlendirmek lazım. Bu hedefle yaşamamız gerekiyor. Bunu istiyoruz, olur olmaz hiç bir şeyin garantisi yok. Bunun içinde kadromuzu güçlendirmemiz gerekiyor."

- Size göre hücum bölgesindeki alternatifsizlik mi yoksa eksik bölgeler mi?

Okan Buruk: "Avrupa Ligi'nde final hedefi için kadromuzu güçlendirmemiz gerekiyor."

"Görüştüğümüz oyuncular var. Bizim isteklerimiz doğrultusunda savunmaya kesinlikle oyuncu alacağız ve hücuma takviye yapmak istiyoruz. Zaten bazı takviyeler konusunda çıkan haberleri de okuyoruz artık medyada"

"Transferde savunmaya baktığımız oyuncusu sayısı, hücuma baktığımız oyuncu sayısından daha fazla."

"Benim oyun anlayışım kesinlikle değişmeyecektir. Öyle defansta beklemek, 11 kişi geride durmak zaten oynamak istediğimiz bir sistem değil"

2.5 milyon Euro alırken de duygusal olsun. Defolup gitsin

Senelik 3 milyon euroyu alırkende çok duygusaldı. Madem farklı planların vardı geleceğinle ilgili sene başında gitseydin.

AHAHAAHAHAHAAHAHAHAAHHAH

Ajax’ı deplasmanda yenecekmiş bu takım.

Young Boys
Malmö
RFS
Dinamo Kiev

Dörtlüsünü beş maçta bir kere yenemeyen takım deplasmanda Ajax’ı yenecekmiş.

Aklımızla dalga mı geçiyorsunuz?

bi sonraki mac muslera oynarsa varya..

adam bitti diyor bitti

sen psikolog musun işini yap

Ajax deplasmanını formaliteye çevirmek için elimizde yeterince köy takımı maçı vardı.

Şu taraftarımızın hiç ayarı yok, adam young boys maçındaki tekmeyi bile takımın düştüğü durumu gururuna yediremeyip atmıştı, gerçekten efsane denilecek adamı yuhlamak ayıp, muslera bu başkası değil. Her sene şampiyonluğun gazına gelip adama sözleşme imzalatıyorsun adam düşük maaş kabul etmemesine rağmen diretiyorsun sonra suçlu o oluyor. Zaten adam akıllı jubile bile yapmıyorsunuz bir tane plaket verip siktir cekiyorsunuz efsanelere bari şu adamın doğru düzgün ayrılmasına izin verinde, gelecekte bize katkısı olabilecek bir profili de küstürmeyelim.

Duygusallığının........ Taraftarın içinden geçtiniz 3 günde. Taraftar için oradasınız siz. Bi de Muslera mı teselli edeceğiz. Baksın işine yoksa çeksin gitsin artık yeter.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dalga geçiyor bizimle ya senin berabere kaldığın takımın ülkesinde savaş var adamlar antremanda üzerimize bomba gelmesin diye dua ediyorlar. oynattığın rezil oyunun hesabını vermen gerekir. İstifa et.

Görduk avrupa hedefini

Konya macinda puan kaybina bakar isiklanman. Kendini full kredili görme hoca. Aklini basina al ve basarili oldugumuz 3luye dön.

Sen böyle inat ettikçe, yakında seni de ıslıklarlar. TERİM ıslıklandı, seni 3 maç daha çekmez bu kulüp.

3'lüye dön, Muslera'yı kes, Günay'a hak ettiği formayı ver.

Avrupa hedefi diye de yalan okuma. 10 tane oyuncun var adam akıllı.

Geri
Üst Alt