GSC Haber Okan Buruk: "Transferde savunmaya daha fazla oyuncu alacağız"

Sana ve futbolcularına inanıyor ve güveniyoruz hocam.Ancak bu gol yeme işi umarım dikkatine girmiştir artık.Yol kazası olmaktan çıkalı çok oluyor,bu maçla da kör göze parmak oldu iyice.Buraya kadar golleri bularak getirdik ama böyle devam edeceği anlamına gelmez,gol yeme işini acil çözmemiz gerekiyor bir şekilde.

Oyunculari taraftarin önüne atan sensin, aylardir formsuz ve hatali goller yiyen adama söz geciremiyorsun ve yedek birakamiyorsan taraftarda artik gina geldinicin isyan ediyor

Konya maçındada muslerayla başlayıp yine hatslı goller yerse çok feci şeyler olur, riske giriyoruz.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayir yav macin basinda bircok yorumcunun Okan’in aptalca inadi olarak anlattigi taktikle maca cikip, mac boyu adamlarin akin akin gelmesini seyredip, 4-5 mactir yaptigin hatalari yine yapip ustune simarikca cikip Ajaxi deplasmanda yenecegiz diyemezsin!

Onu yensen bile hale -1’desin Okan, yenemezsen zaten vay haline!

Simarikligi birak! Korkakligi birak! Embesilligi ve inadi birakkk!

Hasta ettin hepimizi kac mactir! 4luye donme caban Avrupada ilk 8i goturdu, utanmadan ne anlatiyosun ulan?

Oyunla ilgili hiçbir şey konuşamıyor

Çalışacağız,o duygusal,maç maç gideceğiz,gs büyüktür,yusufun hafif sakatlığı var,gol yiyoz düzelticez,eheheh gülüyom ben ehehheh

Kepazeliği muslerayı konuşarak geçiştirmiş

Maçla ilgili 1 tek cümlesi bile yok mu? Musleranın ıslıklanması bunu bu gece kurtardı desene

Muslerayı niye koruyor sizce?

muslerayı oynatmaya devam ettikce tepkiler musleraya yönelecek kendi vasat oyunu yine görülmeyecek tepkilerden sıyrılacak

Açıklamalara bak Muslerayla hielikte yollayin şu adami

Hocam allah aşkına şu iyimserliği bir at uzerinden ya. Nasıl bir yaradılışın var anlamadım çok tatlı cici adamsın ama çok iyimsersin ne yapıyon içinde atıyonda bize mi belli etmiyon anlamadık. Ulan azcık kendini parçalasana guardiola gibi niye isyan bayrağı çekmiyorsun hiç, herifin yüzüne bakan şampiyonlar ligi finaline gidiyoruz falan zanneder.

Arkadaş sezon başından beri bir kez normal puan kaybı yaşamadık yahu hepsi skandal kayıplar. Kazanıyoruz nağmalubuz ama yine de yerin dibine girebiliyoruz. Hocam artık şu oyunu tutmayı öğren. Sonu çok kötü olur bu gidişin

1737484831644.webp

- Size göre hücum bölgesindeki alternatifsizlik mi yoksa eksik bölgeler mi?

Okan Buruk:

"Avrupa Ligi'nde final hedefi için kadromuzu güçlendirmemiz gerekiyor."

"Görüştüğümüz oyuncular var. Bizim isteklerimiz doğrultusunda savunmaya kesinlikle oyuncu alacağız ve hücuma takviye yapmak istiyoruz. Zaten bazı takviyeler konusunda çıkan haberleri de okuyoruz artık medyada"

"Transferde savunmaya baktığımız oyuncusu sayısı, hücuma baktığımız oyuncu sayısından daha fazla."

"Benim oyun anlayışım kesinlikle değişmeyecektir. Öyle defansta beklemek, 11 kişi geride durmak zaten oynamak istediğiniz bir sistem değil"

Okan Buruk: "Galatasaray için çok değerli bir insan olan Muslera'yı ufak tefek şeylerle harcamamamız lazım ve onunla devam edeceğiz!"

Okan Buruk: "Taraftarlarımız büyük bölümde bizi çok iyi destekledi. 3-3 sonrası ufak tefek sesler çıkıyor ama bunları da abartmamak gerekir. Oyuncularımıza tepki olarak görmemek gerekiyor. Anlık mutsuzluğun yankıları. Asıl büyük resme bakalım. Galatasaray takımının oynadığı oyuna. Taraftarımızla birlikte yaptığımız pres. Hafta sonu tekrar taraftarımızla buluşacağız. Galatasaray çok büyük bir camia. Hepimiz adanmış şekilde bu takımın başarısı için büyük çaba sarf ediyoruz. Ben oyuncularımla gurur duyuyorum."

Okan Buruk: "Cumartesi günü taraftarımızı bekliyoruz. Ligin lideri, 6 puan önde olan takımı, Avrupa'da hedefleri olan takım. Hedefimiz gidip Ajax'ı gidip deplasmanda yenmek. Oyuncularıma inanıyorum."
Hocam bu sene yaptığımız pres doğru bir pres değil. Şu maçtan sonra bile hala bunu fark edemediysen işimiz iş.

"3-3 sonrası ufak tefek sesler çıkıyor"

dalga geçiyor

hiç kimseyi almayın kaleci alın ligi alırız zaten avrupamız bitti bu saatten sonra

Geri
Üst Alt