GSC Haber Okan Buruk: "Transferde savunmaya daha fazla oyuncu alacağız"

Bu takıma orta saha lazım dediğimde burada biri vardı 13 kişi mi oynayacaz diyordu çıksın o kendisi oynasın şimdi bir sara yok oyun çöktü neyse 2-3 haftaya Okan buruk bu takımı toparlar bu sövenlerde Okan hocam hocam demeye başlarlar
Bu takım bu duzensizlikle oynadığı sürece Avrupa'da başarı gelmez kimi alırsan al. Bireysel oyuncularla ligde goturuyon iste

ohoooo abi hala 4lü diye gideceksen işimiz var seninle belli yani burdan şampiyonluk vermek için her şeyi yapacaksın

Gol pozisyonu vermemizin sebebi sadece savunma oyuncu kalitesi olsaydı keşke.

OYUN TUTAMIYORSUN. Orta saha direnci koyamıyorsun. Bazen kalecisinden topu alan orta sahayı dümdüz geçiyor. Bu 1-2 maç değil, çok maç oluyor. Stoperi değiştirince, sağ beki değiştirince bunlar düzelmeyecek...

Kafası basmıyor heralde bunun ya. Tek sorun savunma mı? Ortasaha, mertensin yerine adam. Kanat oyuncusu. Bunlar lazım değil mi?

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gol pozisyonu vermemizin sebebi sadece savunma oyuncu kalitesi olsaydı keşke.

OYUN TUTAMIYORSUN. Orta saha direnci koyamıyorsun. Bazen kalecisinden topu alan orta sahayı dümdüz geçiyor. Bu 1-2 maç değil, çok maç oluyor. Stoperi değiştirince, sağ beki değiştirince bunlar düzelmeyecek...
aynen, takımın geri sigortası olması gereken adam üçüncü alanda boş prese çıkıyor, defansa kim gelse ne yapacak sürekli bu oyun anlayışı varken

Hala oyundan kaynakli hatali oldugunu düşünmüyor sen 50 tane stoper al-bek al yine ayni golleri yiyeceksin.

Merak ettiğim kısım hoca ve nelsson arasında nasıl biseyler yaşandı acaba ? Adamı tek kalemde sildi

Hocam en elzem ihtiyaç orta saha sara iki maç oynamadı gördük olanları Allah muhafaza ciddi bir sakatlık olsa sezonu kapatsa şampiyonluğu veririz orta sahan güçlü dirençli olursa defansif manada da guclenirsin zaten önce orta saha sonra sağ bek stoper sen zaten gol atıyorsun önemli olan gol yememek bugün 3 gol attın ama kazanamadın çünkü savunman kötü goller yedin savunmayla şampiyon olursun

Sen varya sen neyse...

Her 4 ayda bir iki beki değiştirsem,en son jelerte de 10m gömdürsem,3 ay sonra ne alalım diye sorulduğunda sağbek demeye dilim varmazdı herhalde , transfer toplantısına bile katılmazdım gerçi utancımdan

Buldun gsnin parasını sokağa saçıyosun

Saçanlara,saçtıranlara,saçmana engel olmayanlara hepsine hakkım haram zehir zıkkım olsun

"Benim oyun anlayışım kesinlikle değişmeyecektir. Öyle defansta beklemek, 11 kişi geride durmak zaten oynamak istediğiniz bir sistem değil"
Maalesef şu inadın yüzünden belli bir seviyenin üstüne çıkamıyorsun. Her maç bunu yapmanı kimse istemiyor, saddece 3-1 önde olduğun maçta rölantiye alıp oynayabilirsin.

Sen varya sen neyse...

Her 4 ayda bir iki beki değiştirsem,en son jelerte de 10m gömdürsem,3 ay sonra ne alalım diye sorulduğunda sağbek demeye dilim varmazdı herhalde , transfer toplantısına bile katılmazdım gerçi utancımdan

Buldun gsnin parasını sokağa saçıyosun

Saçanlara,saçtıranlara,saçmana engel olmayanlara hepsine hakkım haram zehir zıkkım olsun
haklının acelesi yok sametim. İnş Ligden etmez bizi. Avrupa işi bitti.

Al tabi orta saha alma sakın ama. Rakibi çok kolay sahamızda paslastir.

Senden hiçbir beklentim yok. Sadece ligi verme yeterli. Sezon sonundada vedalasalim

vah ki vahh daha hastalığa teşhisi bile yanlış koymaya devam ediyor

Bu hocayla Avrupa’da başarı falan kovalayamayız, anca leş gibi takımların olduğu ligde 250m Euroluk takım kurar şampiyon oluruz o kadar. Rakibimiz malın önde gideni olmasa onu da beceremez bu adam.
Fener gerçekten mal bir takım. Yoksa şampiyon olurlardı

Geri
Üst Alt