Okan Buruk: "Transferlerimiz inşallah yetişecek"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1721072356562.png

Okan Buruk: "İstediğimiz sonuç olmadı, böyle sonuçlara alışkın değiliz. Şiddetli antrenman yapıyoruz. Bu tür maçları antrenman olarak görüyoruz."

Okan Buruk: "Kendi oyunumuzu oynamaya çalıştık ve sakatlık vermeden maçı bitirdik. Bizden daha hazırlardı ve diri kaldılar."

Okan Buruk: "İkinci kamp bizim için daha önemli. Oraya Milli Takım'dan dönen oyuncularda dönmüş oluyor. Elimde hiç stoper kalmamıştı. Şimdi Nelsson da geri dönüyor."

Okan Buruk: "Transferlerimiz inşallah yetişecek. Emek veriyoruz. Bir sonraki kamp hedefimiz. En azından 1 transferimizi yetiştirip, inşallah 2 transferimiz de yetişir ama bir yandan sabırlı olmamız gerekiyor. Her teknik adam en kısa zamanda oyuncuların gelmesini ister ama burada büyük bir çaba sarf ediliyor."

- Sol bek mevkisinde transfere ihtiyaç var mı?

Okan Buruk: "Bu tarz maçlar yükleme maçları oluyor genelde. Bizim için ikinci kamp ve Süper Kupa maçı bir ölçüt olacak."

Okan Buruk: "Galatasaray yaza farklı başlar, Mayıslar farklı biter (gülerek)."

Okan Buruk: "Elimizde 7-8 tane kanat oyuncumuz var. Oğuz Aydın'ı almış olsak onu kullanma şansımız olmayacaktı. Bu konuya da bir açıklık getirmiş olayım."

Okan Buruk: "Mauro Icardi'nin Galatasaray sevdası bambaşka."

Serhan Türk: "Icardi'yi Galatasaray'a getiren Wanda Nara'ydı ama Galatasaray'a bağlayan taraftardır."

bunu niye bugün söylüyorsun, yüce baronumuz bizzat el atmıştı, kıymetli futbolun patronumuz iç geçirerek ismini zikredip istediğini belirtiyodu

delireceğim

yönetimi neden bu kadar koruma modunda hoca ya ... valla aklım almıyor - nomral değil abi.

ezsin falanda demiyorumda - "yönetim çalışıyor de geç trasnfer konusunu"

niye emek var o var bu var delireceğim yani. Oğuzu almadığımıza göre bu yönetim Kerem ya da BAY satsın bakalım koruyabilcek misin okan hocam...

Baştan niye ilgilendik o zaman

doğru söylüyo aklın yolu 1.

ama okan hoca fazlalığı söyleyene kadar yokluğu işaret edince bana göre efsane teknik direktörümüz olur. 2 yıldır şu takıma bi orta saha kazandıramamış yönetimin yüzüne bunu çatır çutur söylemek gerek.

Geri
Üst Alt