Okan Buruk: "Transferlerimiz inşallah yetişecek"

transferle ilgili şeyleri gercekten inanarakmı söylüyor merak ediyorum

Yuh, hangi takımdansınız siz? Okan hocayı kim eleştirebilir? Hadi gazlayıp gidin.

Korkum o ki transferler yetişse bile bu değşmeyen oyun planıyla değişen bir şey olmayacak
Taktik olmayınca 37’lik Mertens sayesinde idare ediyoruz, sonumuz hayrolsun

Mal misiniz beyler iki sezon üst üste sampiyon olmus rekorlar kirmis hoca’ya demediginiz kalmadi bir hazirlik macindan dolayi

Bu kadar art niyetli olmayin
Sorun kötü oyun ya da fark yenmesi değil yaptığı açıklamalar kabul edilebilir derecede değil

Ayrıca oyunu okumasını değişiklik yapmasını hala hala öğrenemedi

Genç oyuncuları son 5 dakika almanın mantığı nedir bunu defalarca söyledik

20 dakikada artık bir cacık olmayacağı anlaşılan oyuncuları dakika 65’e kadar tutmanın ne mantığı var takıma da mesaj veriyorsun böyle laylaylom oynayın ben sesimi çıkarmam diyorsun

Yani şu maçta bir Mertens bir Torreira koştu

Bu gidişle sonu Hamza Hamzaoğlu'dan beter olmaz inşallah hocanın. Yönetimin avukatlığını yapmasına gerek yok. İlk başarısızlıkta Dursun ve yönetimi Okan hocayı harcayacak çünkü.

Hayır bir de kanat oyuncumuz var istemiyorum demiş. Başkan 1 ay önce bu transferler bizzat ben ilgileneceğim diyor. Bana bırakın diyor. Şikeciler aldıktan sonra yeteri kadar oyuncumuz var. Gerek yok. O zaman başkan ne ile ilgilendi arkadaş?

Çık adam gibi alamadılar, beceremediler de arkadaş. Neyin korkusu bu. Hayatınla mı tehdit ediyorlar seni. Anlamadım ki?

Başkan floryayla ilgileniyor, tek derdi o malum sebeplerden

Sorun kötü oyun ya da fark yenmesi değil yaptığı açıklamalar kabul edilebilir derecede değil

20 dakikada artık bir cacık olmayacağı anlaşılan oyuncuları dakika 65’e kadar tutmanın ne mantığı var takıma da mesaj veriyorsun böyle laylaylom oynayın ben sesimi çıkarmam diyorsun

Saçmalama, sıradan bir hazırlık maçı. Ayıp ediyorsun.

sen yönetimin memuru degilsin bu takımın teknik patronusun. kim oldugunun farkına var ve ona gore konus.

Düsselsorf bu arada ayni gün hazirliklara basladi...neden senden daha hazir???

Çünkü adamların belli oyun planları var, giren çıkan iyi veya kötü o planları uyguluyor
Bizim ise oyun planımız oyuncuların yeteneklerine bağlı, ortasahayı kapatamayan stoper olmayınca, kanadı kapatamayan bek olmayınca dağılıyoruz
As oyuncularla bile oynadığımızda düzgün bir rakip rahat geçiyor zaten

İnşallahla maşallahla bu iş yürümez

kaleci ilk gelen topta mallık yaptı direk cıkarsa 5 yemezdik

dk 10 falan 2 kere calım atmaya kalkıyor kaleci

hocam kusra bakma - başkanın yanında kontrat imzalarkenki basın açıklamasında "btüçemiz var - çok iyi oyuncular alacağız" diye haziran başında söyledin.

yönetime giden alev sanada sıçrar hocam şimdi inşallah yetişir dersen.

Tahmin ediyorum şöyle bir ortam var, listeler hazırlanmış, şunları şunları hemen alabiliriz ama daha iyilerini zorlayalım diye karar almışlar (Okan Hoca yönetim beraber). Okan da bunu medya önünde zorlayıp yüzlerine farklı medyaya farklı konuşmuş olmak istemiyor.

Ama sıkıntı şu ki isimler çok absürt abi.

Wan-Bissaka hem bonservisi hem yıllığı yüksek adam. Alırsın almaya da senin kafanda bek oyuncusuna o kadar para vermek yok. Anlamsız yani neden ilgileniyorsun o zaman?
Mazraoui de aynı, Bissaka'dan farkı yok.
McTomminay bence baştan sona saçmalık. Asla olmayacak, olsa da oyuncu tarafında çok fazla sorunlar çıkabilecek bir transfer (gelip adapte olamama, 6 ay sonra ben Manchester'a dönmek istiyorum deme ihtimali vs.). Benim hiçbir zaman kafamda oturmadı.
Fofana ve Thuram zaten olma ihtimalleri yok gibiydi. Teklifi yaptın, olmadı bitti.
Rabiot çok zor bence. Talip olan kulüpler çok acayip. Teklifini yapar kenara çekilirsin, başka yapabileceğin bir şey yok.
Doue neden bu kadar uzadı anlamak çok zor. 2 milyon daha az bonservis verelim diye mi uğraşıyoruz? Manyak mıyız lan biz?

Ben en başta sağ bekle orta saha için ortak kaynak ayrılmasına takılıyorum. Tamam senin bir bütçen var ama her oyuncunun ederi farklı. Yüksek paraları hak eden var, etmeyen var. Ulan alacağınız 2 tane sağlam oyuncu, lazım olan 2'den fazla da hadi 2'yi kabul ettik. Bu kadar kaynağın var, gelirin var. Neyin işkencesini çektiriyorsun?

Geri
Üst Alt