- 12 Ocak 2013
- 52.558
- 62.406
- 4.323
okan okanoğlu tadında açıklama olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sorun kötü oyun ya da fark yenmesi değil yaptığı açıklamalar kabul edilebilir derecede değilMal misiniz beyler iki sezon üst üste sampiyon olmus rekorlar kirmis hoca’ya demediginiz kalmadi bir hazirlik macindan dolayi
Bu kadar art niyetli olmayin
Hayır bir de kanat oyuncumuz var istemiyorum demiş. Başkan 1 ay önce bu transferler bizzat ben ilgileneceğim diyor. Bana bırakın diyor. Şikeciler aldıktan sonra yeteri kadar oyuncumuz var. Gerek yok. O zaman başkan ne ile ilgilendi arkadaş?
Çık adam gibi alamadılar, beceremediler de arkadaş. Neyin korkusu bu. Hayatınla mı tehdit ediyorlar seni. Anlamadım ki?
Saçmalama, sıradan bir hazırlık maçı. Ayıp ediyorsun.Sorun kötü oyun ya da fark yenmesi değil yaptığı açıklamalar kabul edilebilir derecede değil
Ayrıca oyunu okumasını değişiklik yapmasını hala hala öğrenemedi
Genç oyuncuları son 5 dakika almanın mantığı nedir bunu defalarca söyledik
20 dakikada artık bir cacık olmayacağı anlaşılan oyuncuları dakika 65’e kadar tutmanın ne mantığı var takıma da mesaj veriyorsun böyle laylaylom oynayın ben sesimi çıkarmam diyorsun
Yani şu maçta bir Mertens bir Torreira koştu
Düsselsorf bu arada ayni gün hazirliklara basladi...neden senden daha hazir???
kaleci ilk gelen topta mallık yaptı direk cıkarsa 5 yemezdikSorun kötü oyun ya da fark yenmesi değil yaptığı açıklamalar kabul edilebilir derecede değil
Ayrıca oyunu okumasını değişiklik yapmasını hala hala öğrenemedi
Genç oyuncuları son 5 dakika almanın mantığı nedir bunu defalarca söyledik
20 dakikada artık bir cacık olmayacağı anlaşılan oyuncuları dakika 65’e kadar tutmanın ne mantığı var takıma da mesaj veriyorsun böyle laylaylom oynayın ben sesimi çıkarmam diyorsun
Yani şu maçta bir Mertens bir Torreira koştu