GSC Haber Okan Buruk: "Türk hakemleri oyunu durdurmayı, topun oyunda kalma süresinin az olmasına bayılıyorlar!"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1762025419324.webp

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasındaki Galatasaray-Trabzonspor karşılaşması 0-0 bitti. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk mücadeleyi değerlendirdi.

Okan Buruk: "Maça çok iyi başlamadık. Sonrasın bir bölümde iyiydik. Rakibimizin geçişleri oldu. Beceri eksikliğimiz vardı. Kanatlardan çok rahat gittik, Trabzon çok fazla pozisyon veren ve pozisyona giren bir takım. Rakibimizin gol atabilir tehlikesini hissettik. Duran topları daha iyi kullanabilirdik. Bu rakamlar, daha net gol pozisyonlarını getirmesi gerekiyordu. Burada bizim için beceri eksikliği vardı bugün!"

Okan Buruk: "Trabzonspor takımını seremonide gördüğünüz zaman fizikleri dikkat çekiyor zaten. Çok iyi bir takım..."

Okan Buruk: "Rakibimiz 10 kişi kaldı son bölüm ama zaten çok fazla uzatma süresi olmadı, oyun da çok durdu. Maçın içinde hakem yönetimine kötü diyemeyiz. Ama en sevdikleri şey, oyunu durdurmak. Burada da oyunun sonuna çok fazla süre eklemedi. Daha fazla eklenebilirdi. Uyarabilirdi. Belli bir dakikadan sonra Onana bütün aut atışlarını yavaş kullandı.. Türk hakemlerinin genel şeyi bu, oyunu durdurmayı seviyorlar. Topun oyunda kalma süresinin az olmasına bayılıyorlar!"

Okan Buruk: "Eksiklerimiz vardı. Kritik oyuncular; İlkay gibi, Singo, Davinson gibi. Jakobs kulübeden geldi ama gücü yoktu. Devre arasında Yunus'un biraz ağrısı oldu. Sonrasında oyundan çıkarmak zorunda kaldık. Şampiyonlar Ligi ve lig, çok önemli maçlar oynuyoruz üst üste. Çok kazanmaya alışmış takımız, kazanamayınca üzülüyoruz ama çok üzülmeden Avrupa'ya hazırlanmamız gerekiyor."

1762029273981.webp

Okan Buruk: "Top yine oyunda çok az kaldı. 48 dakika. Şampiyonlar Ligi'ne gidiyoruz 60 dakikaları görüyoruz. Bununla ilgili çözüm üretmemiz gerekiyor. Hakemlerin oyunu durdurmak istemesi, burada rakiplerin istediği gibi vakit geçirmesi, topun oyunda kalma süresini azaltıyor!"

Okan Buruk: "Uzatma dakikaları çok kısaydı. Hem ilk yarı hem ikinci yarı uzatmalar çok az oynandı. Maçın yavaşlamasını seviyor hakemler. Bunu seviyorlar. Onların işine geliyor. Sadece bununla alakalı yorumum, yoksa hakemin yönetimiyle ilgili bir şey demek istemiyorum."

Okan Buruk: "Barış'ın bir kere üzerinde baskı var. Özellikle iç saha maçlarında bunu görüyoruz. Her oyuncunun üzerinde var baskı. Tepkiler, baskılar oyuncularımızın üzerinde olumlu değil olumsuz bir etki yaratıyor."

Okan Buruk: "Barış'a güveniyorum! Bütün oyuncularıma güveniyorum ama Barış'a destek olmamız gerekiyor. Taraftarımız zaten oyuncularımızın yanında."

Okan Buruk: "Dursun Genç hocamız ayrıldı. Kendi isteğiydi. Orada 4 tane daha hocamız var. Aynı şekilde devam ediyoruz. Herhangi bir takviye düşünmüyorum. Sezon bittikten sonra her türlü takviyeyi düşünebiliriz."

Okan Buruk: "Şampiyonlar Ligi öncesi ve sonrası adaptasyon sorunu oluyor mu, oluyor. Bazen bizim üzerimizde de oluyor. Bugün ligin ikincisine karşı oynadık. Konsantrasyon ve istekleri iyiydi. Maçı da bence olumlu bitirdiğimizi düşünüyorum. Önemli eksiklerimiz vardı."

Okan Buruk: "Fikstürü çekmedik. Fikstürü çekerken diğer takımlar çekti, onlar belirledi fikstürü. Hiçbir fikstürün avantaj, dezavantaj olduğunu düşünmüyorum. İlk senemde ilk 10 hafta, nerdeyse 7 deplasmana gitmiştik."

Bir gunde okanci olmadik bir macta sallayack degiliz hodzaamm

Duran top kullanabilen tek adamı 70.dakikada oyundan almak harika işti.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligde kornerden golümüz yokmuş daha yav, nasıl olur enteresan.

Bu tarz maçlarda duran toplar kritik oluyor. Takımda o yönde de gerileme mevcut.

güç bela önde olduğumuz maçta icardi'yle çift santrafora dönmekten sonra bugün de ilkay'ın yokluğu-yunus'un devre dışı kalmasında sara'yı çıkartıp duran top tehlikesini çöpe attık. ezber işleri azalt güzel hocam

Sarayı çıkartırsan nasıl olacak o iş hoca

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt