GSC Haber Okan Buruk: "Türk hakemleri oyunu durdurmayı, topun oyunda kalma süresinin az olmasına bayılıyorlar!"

Lutfen topla daha iyi bir takim olalim.
Bugün Paris Saint germen nice maçını izledim, 5 dk. 5 dakika içerisinde Paris 100 isabetli pas yaptı, nice 1 isabetli pas yaptı, totalde %96 topa sahip olma oranı vardı Paris'in, ve sürekli hızlı paslarla gol bulmaya çalışıyorlardı. Bizde tembel tembel takılıyoruz.

Puhahah skandal devam ediyor atletik performans almayacağız demiş.

Sen bu barisi oynatmaya devam edersen daha cok puan kaybederiz

Bugün Paris Saint germen nice maçını izledim, 5 dk. 5 dakika içerisinde Paris 100 isabetli pas yaptı, nice 1 isabetli pas yaptı, totalde %96 topa sahip olma oranı vardı Paris'in, ve sürekli hızlı paslarla gol bulmaya çalışıyorlardı. Bizde tembel tembel takılıyoruz.
Yani enrike hocam bu isin ustadlarindandir seviyeyi o kadar yuksek tutmuyorum kendi adima.Ama bu tarz maclarda hatta ligdeki hemen hemen her macta top daha cok bizde kalacagi icin dogal olarak topla yaratici,uretken,Topla baski kuran tempo yukselten bir takim olmayi ogrenmemiz lazim hocayla 4 senemiz ve bu konuda gelisim yok.Belliki bu konuya cok egilmiyor aslinda beklentimi de yersiz buluyorum ama eninde sonunda topla iyi olmak şart gibi.

Okan Buruk: "Fikstürü çekmedik. Fikstürü çekerken diğer takımlar çekti, onlar belirledi fikstürü. Hiçbir fikstürün avantaj, dezavantaj olduğunu düşünmüyorum. İlk senemde ilk 10 hafta, nerdeyse 7 deplasmana gitmiştik."

Okan Buruk: "Yunus'un devre arasında bir ağrısı oldu. İkinci yarı da çıkartıp onu görmek istedik. Sonra da oyundan çıkarmak zorunda kaldık."

İç sahada iki tane derbide puan kaybettik. Umarım 2.yarı bu puanları aramayız hocam…

Sara’yı oyundan alan adam eksiklerimiz vardı diyor
Eksiğin varsa Sara’yı oyundan almazsın
Son dk duran topu en kötü kullanabilecek adama attırırsan daha becerikli olmalıydık diyemezsin

Değişikler ezbere
Yunus ilk yarı boyunca sıfırdı, adını duymadık kendini görmedik
Kaç atak yapabildin de 2. yarıya yine aynı başladın
Madem Kaan’ı illa alacaksın çek Saneyi sola, al Yunusu sağa, Sara’yı biraz daha ileri at
Baktın yine olmuyor çıkar Yunus’u, Sane tekrar sağa, Sallai’yi sol öne
Ezberlemişsin bir Eren’i ileri sürmeyi, vasat takıma olur da her rakibe işlemez ki o
Zaten her maçımızda ilk değişikliklerden sonra takım aynı topu oynayamıyor hiçbir zaman, başlıyoruz saçma sapan kimin ne yaptığı belli olmayan koşuşturmacaya

Tek haklı kısmı hakem
Maç boyunca düt düt özellikle hızımızı kesti, trabzonun ekmeğine yağ sürdü yordurtmadı

Sara yerine gidip Kaan alırsan o sonlardaki duran toplar da boşa düşer işte.
Futbol eşittir tabeladir
Kaan uzatmada bomboş kafayı içeri vursa
Hoca kaani aldı kazandık olacak
Takilmayin böyle şeylere bugün top bizi istemedi
Bizde yeteri kadar maçı istemedik
Olay budur

Zart zürt düdük çalıp +1 , +4 verilme işi benide bayıyor katılıyorim bu hususta kendisine. Izleyici olarak bile bir sövme sebebi şu zart zürt düdük çalma işi yav

VAR es geçti bunu mesela. Topu attı, dönüp hamle yapacak ama indirdi Savic.

Geri
Üst Alt