Okan Buruk TV100’e Konuk Oldu

Ben olsam çoktan bitirin demiştim. 1 saattir sakız gibi uzattılar programı.

Gayet iyi giderken son aciklamasi batirdi

Ümit Karan fbnin hakemlerle ilgili aciklamalari hakemleri etkiliyor mu sorusuna sadece fb degil herkes aciklama yapiyor dedi

Bu seneki Young Boys maçı Hocaya olan güvenimi çok sarstı açık söylemek gerekirse. Ancak son zamanlarda özellikle sosyal medyada çok garip bir Okan Buruk istifa, küçümseme vs. görüyorum. Profillerin bazılarını incelediğim ise uuzn süredir aktif olmayan, sadece Okan Buruk itibarsızlaştırmak için yazılmış twetler vs görüyorum. Bu durum bende "organize kötülüğün" Yeni bir oyunu ihtimalini çok güçlü bir şekilde uyandırdı.

Hatırlarsınız organize kötülük zamanında Lig tvde çalışan bir kadın için sosyal medyada aynısını yapmıştı. Ekşi sözlükte 10 15 yıldır aktif olmayan hesapların sırf bu kadın için yazılar yazdığını görmüştüm. Aynısı şu an Okan Hoca için yapılıyor.

Hatlarını elbette eleştirreceğim ama sezon sonuna kadar 25.Şampiyonluk yolunda Hocama "tam destek" kararı aldım kendi adıma. Seninleyiz hocam....

Bana bir aston martin verecekler adam gelip egea ile beni gececek bende dicem ki ben iyi pilotum ama her yarisida kazanamam ustumde baski var

Adama demezlermi 300 beygir araba ile 90 beygir arabaya nasil gecildin direksiyonu tutup gaz pedalini koklesen yeterdi diye
ne alaka yeaa :d

insan faktörü diye bir şey var.

bir sabah kalktığında aston martin'in "ben bugün yola çıkmak istemiyorum" deme ihtimali var mı :d ama 100 m euroluk oyuncu takımına resti çekip 5 seviye daha düşük bir lige gelebiliyor mesela. :)

evet yüksek imkanları olan teknik direktörlerin, görece daha düşük imkanlara sahip rakiplere karşı daha az hata yapma hakları olmalıdır. dediğin temelde doğru da, araba örneğin yanlış. insanın faktörünün olduğu bir yerde bin tane parametre olur çünkü.

Vay anasını ya
Ne çok nefret ediyorsunuz lan hocadan
Vay anasını ya
Ben bu forumun eskilerindenim
Burada çoğunluk neyi söylüyorsa bilin ki asıl olan onun tam tersidir

Yani şunu demek istiyorum. Hiç bi halt bildiğiniz yok. İşiniz gücünüz herşeyi bir an önce tüketmek

GÜLEREK

ne söyledi

dişe gelir bir lafı olmamıştır -

Güzel konuştu.

Haddinden fazla yere yapılan linç kampanyası bir süre duracaktır. bJK'ye çakarsa sezon sonuna kadar rahat olur.

Vay anasını ya
Ne çok nefret ediyorsunuz lan hocadan
Vay anasını ya
Ben bu forumun eskilerindenim
Burada çoğunluk neyi söylüyorsa bilin ki asıl olan onun tam tersidir

Yani şunu demek istiyorum. Hiç bi halt bildiğiniz yok. İşiniz gücünüz herşeyi bir an önce tüketmek
Özellikle son cümlene daha çok olmakla beraber birebir katılıyorum. Ancak Okan buruk a da son zamanlarda antipatik bakmaya başladım

Şimdi izledim güzel program olmuş magazin geyik olarak, hocayı futbol konusaln programlarda da görmek istiyoruz artık

Geri
Üst Alt