Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.171
- 6.580
- 1.243
Diksiyonu düzgün bir adam. Güzel konuşuyor. Ama sadece güzel konuşuyor. Konuşmaları ve pratiği zıt.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeteneklerine ihanet ediyor denir ya Okan hoca bunna güzel örnek maalesef diksiyon güzel gerçekten ve sakin bir adam ,İtalyanca ve İngilizceyi akıcı konuşuyor sorunlu dediğimiz yıldızlarla arası dost kıvamında benceDiksiyonu düzgün bir adam. Güzel konuşuyor. Ama sadece güzel konuşuyor. Konuşmaları ve pratiği zıt.
Artık okan buruk aldırmadı demezler burda herhalde. Madem aldırdın niye oynatmıyon jelerti.OB: "Yaptığımız tüm transferler istediğimiz transferler."
Yeteneklerine ihanet ediyor denir ya Okan hoca bunna güzel örnek maalesef diksiyon güzel gerçekten ve sakin bir adam ,İtalyanca ve İngilizceyi akıcı konuşuyor sorunlu dediğimiz yıldızlarla arası dost kıvamında bence
Lakin en büyük dezavantajı inanılmaz inatçı yani terimden bile inatçı ve en kötüsü kendisinde kibir oluşmuş bu 2 sebepten saha içine okuyamıyor
Lig için iyi hoca kesinlikle ama avrupa hayali varsa olması çok zor
ne deseydi ulan?Artık okan buruk aldırmadı demezler burda herhalde. Madem aldırdın niye oynatmıyon jelerti.
Okan Buruk yalan söylüyor ha ozamanne deseydi ulan?
bu jelert 30 kg topçu zinhar istemedim zorla aldılar mı deseydi :d
bir şekilde yuvarlamış lafı şte.
sen realiteye bak. herifin yoklukta bile yüzüne bakmıyor. bu şekilde ft de mesaj verirdi. anlayan taraftara.
net olarak hocanın istediği bir transfer değil jelert. bu çok açık.
bak şimdi şöyle düşün. isimleri bırakalım.Okan Buruk yalan söylüyor ha ozaman
RFS diye bir köy takımına 2-0dan maç vereli 2 hafta olmadı.Yoo, geçemezdin. Verirdin turu.
Bence OB istedi Jelert’i.
Dün de Jacobs’a Sacha Boey tarzı falan dediler, katılmıyorum.
Sara’yı da farklı tipte orta saha olsun diye aldık dedi, Sergio ve Keremle stil olarak aynı adam, aynı tipi upgrade ettik Sarayla. Ebimbe tarzı birisi gelince farklı olacaktı.
Icardi - Osimhen oynatacak belli, bir şeyleri değiştirmeye çalışmayacağı da belli. Yunus’u solda oynatması da Erok maçında solda oynayacak adam olmayınca mecburen onu sola koyup iyi oynamasıymış.
15 milyon euroluk maliyetli olan bir işin aman tadımız kaçmasın muhabbetine konu olabileceğini düşünmüyorum.jelert'in transfer edildiği günlerdeki havayı hatırlarsan, hatipoğlu/cenker/dursun'a falan feci yangın yapılıyordu. due muhabbetinde rezil olmuştu transfer komitesi. hatipoğlu'nun açıklamaları falan, saçma sapan bir panik ortamı vardı.
ben hocanın "aman tadımız kaçmasın" modunda biri olduğunu düşünüyorum ve muhtemelen transfer komitesinin üzerindeki yükün hafiflemesi için, ısrarlara karşı "ok" demiştir de, bu istemek olmuyor bence. kabul etmek oluyor.
şimdi de "hepsini istedim" diye yuvarlıyor işte. tabi hocanın bu davranış biçimi de yanlış. ancak istedi-istemedi konusuna karşı düşüncem budur.
bence hoca doue'yi istedi açık ve net. bisakka'yı istemiştir ihtimal oluştuysa. zaten programda "epl'den sağ bek oyuncuları istemiştik" diyor.15 milyon euroluk maliyetli olan bir işin aman tadımız kaçmasın muhabbetine konu olabileceğini düşünmüyorum.
Aurier gibi 0 maliyetli olan birinden bahsetmiyoruz.
Doue de ilk sırada değildiki.bence hoca doue'yi istedi açık ve net. bisakka'yı istemiştir ihtimal oluştuysa. zaten programda "epl'den sağ bek oyuncuları istemiştik" diyor.
jelert'e de son tahlilde "ok" demiştir tabi. herifin cv'ye bakıyorsun fb takımından daha çok cl maçı var sonuçta 21 yaşında. city maçları var falan iyi. ama 3. 4. opsiyon olan oyuncu bana göre "istenen" değil de "razı olunan" oyuncudur.
keşke net olarak, "bunu alacaksanız kimseyi almayın kaanla oynarım" deseydi.