Okan Buruk TV100’e Konuk Oldu

Diksiyonu düzgün bir adam. Güzel konuşuyor. Ama sadece güzel konuşuyor. Konuşmaları ve pratiği zıt.

Diksiyonu düzgün bir adam. Güzel konuşuyor. Ama sadece güzel konuşuyor. Konuşmaları ve pratiği zıt.
Yeteneklerine ihanet ediyor denir ya Okan hoca bunna güzel örnek maalesef diksiyon güzel gerçekten ve sakin bir adam ,İtalyanca ve İngilizceyi akıcı konuşuyor sorunlu dediğimiz yıldızlarla arası dost kıvamında bence
Lakin en büyük dezavantajı inanılmaz inatçı yani terimden bile inatçı ve en kötüsü kendisinde kibir oluşmuş bu 2 sebepten saha içine okuyamıyor
Lig için iyi hoca kesinlikle ama avrupa hayali varsa olması çok zor

Yeteneklerine ihanet ediyor denir ya Okan hoca bunna güzel örnek maalesef diksiyon güzel gerçekten ve sakin bir adam ,İtalyanca ve İngilizceyi akıcı konuşuyor sorunlu dediğimiz yıldızlarla arası dost kıvamında bence
Lakin en büyük dezavantajı inanılmaz inatçı yani terimden bile inatçı ve en kötüsü kendisinde kibir oluşmuş bu 2 sebepten saha içine okuyamıyor
Lig için iyi hoca kesinlikle ama avrupa hayali varsa olması çok zor

Bu takım bazen maç kaybedebilir de. Ama bu sezon akılalmaz sonuçlar almaya başladı. paşa, beştaş, yb maçları OB’ye olan güveni sarstı. Nereden baksan inanılmaz sonuçlar bunlar, olmaması gerekir. Buradan İnter’e gider artık diyorlardı. Ama İnter ile Rize arasında ince bir çizgi var. Bu yol onu anca Rize’ye çıkarır. Belki Başakşehir.

Artık okan buruk aldırmadı demezler burda herhalde. Madem aldırdın niye oynatmıyon jelerti.
ne deseydi ulan?

bu jelert 30 kg topçu zinhar istemedim zorla aldılar mı deseydi :d

bir şekilde yuvarlamış lafı şte.

sen realiteye bak. herifin yoklukta bile yüzüne bakmıyor. bu şekilde ft de mesaj verirdi. anlayan taraftara.

net olarak hocanın istediği bir transfer değil jelert. bu çok açık.

Hocayı eleştiren biri olarak genel olarak iyi konuşmuş. Sakin olduğu zamanlar güzel konuşuyor. Heyecanlı, sinirli olduğu zamanlar bazen kontrolü kaybedebiliyor.

Yine de hala bazı noktalar soru işareti. Hatalarından ne kadar ders çıkarabiliyor? Young Boys maçında şunu şöyle yapmalıydık diyememesi bence sıkıntılı bir durum. Şimdi oynasak geçerdik demek yanlış. Sonuçta RFS ile berabere kaldık.

ne deseydi ulan?

bu jelert 30 kg topçu zinhar istemedim zorla aldılar mı deseydi :d

bir şekilde yuvarlamış lafı şte.

sen realiteye bak. herifin yoklukta bile yüzüne bakmıyor. bu şekilde ft de mesaj verirdi. anlayan taraftara.

net olarak hocanın istediği bir transfer değil jelert. bu çok açık.
Okan Buruk yalan söylüyor ha ozaman

Okan Buruk yalan söylüyor ha ozaman
bak şimdi şöyle düşün. isimleri bırakalım.

gs hocası x olsun. gs oyuncusu da "y" olsun.

şimdi herhangi bir "x"in çıkıp tv 100'de "tüm transferler içinde ben bir tek y'i istemedim ama buna rağmen aldılar" diyebilme ihtimali sana rasyonel geliyor mu? böyle dese, bu işin sonucu ne olur sence?

buna yalan söylemek denmez. "maçı götürmek" "idare etmek" denir.

bir açıdan daha bakalım.

diyelim ki okan buruk dünyanın en kötü teknik direktörü olsun. yahu bir adam bizzatihi isteyip 9+2 verdiği adamı HİÇ OYNATMAZ MI? bak 2-3 maç oynatıp kesmekten bahsetmiyorum. adamı neredeyse HİÇ oynatmadı. buradan mesajı almak lazım.

jelert'in transferinde, oyuncuyu gecenin bir vakti grand tuvalet basın mensupları eşliğinde fotoğraflarla kim karşıladıysa, sorumlusu onlardır.

Bence OB istedi Jelert’i.

Dün de Jacobs’a Sacha Boey tarzı falan dediler, katılmıyorum.

Sara’yı da farklı tipte orta saha olsun diye aldık dedi, Sergio ve Keremle stil olarak aynı adam, aynı tipi upgrade ettik Sarayla. Ebimbe tarzı birisi gelince farklı olacaktı.

Icardi - Osimhen oynatacak belli, bir şeyleri değiştirmeye çalışmayacağı da belli. Yunus’u solda oynatması da Erok maçında solda oynayacak adam olmayınca mecburen onu sola koyup iyi oynamasıymış.

Bence OB istedi Jelert’i.

Dün de Jacobs’a Sacha Boey tarzı falan dediler, katılmıyorum.

Sara’yı da farklı tipte orta saha olsun diye aldık dedi, Sergio ve Keremle stil olarak aynı adam, aynı tipi upgrade ettik Sarayla. Ebimbe tarzı birisi gelince farklı olacaktı.

Icardi - Osimhen oynatacak belli, bir şeyleri değiştirmeye çalışmayacağı da belli. Yunus’u solda oynatması da Erok maçında solda oynayacak adam olmayınca mecburen onu sola koyup iyi oynamasıymış.

jelert'in transfer edildiği günlerdeki havayı hatırlarsan, hatipoğlu/cenker/dursun'a falan feci yangın yapılıyordu. due muhabbetinde rezil olmuştu transfer komitesi. hatipoğlu'nun açıklamaları falan, saçma sapan bir panik ortamı vardı.

ben hocanın "aman tadımız kaçmasın" modunda biri olduğunu düşünüyorum ve muhtemelen transfer komitesinin üzerindeki yükün hafiflemesi için, ısrarlara karşı "ok" demiştir de, bu istemek olmuyor bence. kabul etmek oluyor.

şimdi de "hepsini istedim" diye yuvarlıyor işte. tabi hocanın bu davranış biçimi de yanlış. ancak istedi-istemedi konusuna karşı düşüncem budur.

Son düzenleme:
jelert'in transfer edildiği günlerdeki havayı hatırlarsan, hatipoğlu/cenker/dursun'a falan feci yangın yapılıyordu. due muhabbetinde rezil olmuştu transfer komitesi. hatipoğlu'nun açıklamaları falan, saçma sapan bir panik ortamı vardı.

ben hocanın "aman tadımız kaçmasın" modunda biri olduğunu düşünüyorum ve muhtemelen transfer komitesinin üzerindeki yükün hafiflemesi için, ısrarlara karşı "ok" demiştir de, bu istemek olmuyor bence. kabul etmek oluyor.

şimdi de "hepsini istedim" diye yuvarlıyor işte. tabi hocanın bu davranış biçimi de yanlış. ancak istedi-istemedi konusuna karşı düşüncem budur.
15 milyon euroluk maliyetli olan bir işin aman tadımız kaçmasın muhabbetine konu olabileceğini düşünmüyorum.

Aurier gibi 0 maliyetli olan birinden bahsetmiyoruz.

15 milyon euroluk maliyetli olan bir işin aman tadımız kaçmasın muhabbetine konu olabileceğini düşünmüyorum.

Aurier gibi 0 maliyetli olan birinden bahsetmiyoruz.
bence hoca doue'yi istedi açık ve net. bisakka'yı istemiştir ihtimal oluştuysa. zaten programda "epl'den sağ bek oyuncuları istemiştik" diyor.

jelert'e de son tahlilde "ok" demiştir tabi. herifin cv'ye bakıyorsun fb takımından daha çok cl maçı var sonuçta 21 yaşında. city maçları var falan iyi. ama 3. 4. opsiyon olan oyuncu bana göre "istenen" değil de "razı olunan" oyuncudur.

keşke net olarak, "bunu alacaksanız kimseyi almayın kaanla oynarım" deseydi.

bence hoca doue'yi istedi açık ve net. bisakka'yı istemiştir ihtimal oluştuysa. zaten programda "epl'den sağ bek oyuncuları istemiştik" diyor.

jelert'e de son tahlilde "ok" demiştir tabi. herifin cv'ye bakıyorsun fb takımından daha çok cl maçı var sonuçta 21 yaşında. city maçları var falan iyi. ama 3. 4. opsiyon olan oyuncu bana göre "istenen" değil de "razı olunan" oyuncudur.

keşke net olarak, "bunu alacaksanız kimseyi almayın kaanla oynarım" deseydi.
Doue de ilk sırada değildiki.

Bissaka
Bah
Calabria

bunlardı öncelikler. Orta sahada da Sara ilk sırada değildi. 30 milyon euroya Mctominay alınan piyasada ilk sıradaki adamı alamazsın, hiç bir Türk takımı alamaz.

Sonuç olarak tadımız kaçmasın niyetine 15 m euroluk yatırıma ses çıkarmayan da o paraları ödeyenler kadar suçludur.

Tarihin en pahalı beki bu adam ve hoca ayıp olmasın diye razı oldu diye aklayamayız.

1 sene Dombele diye kafa açtı herkes onun 5 katı maliyette Jelert ve en çaresiz anda bile sahaya atılmıyor.

Keşke 5 daha verip bisakkayi alsaydik şimdi toplamda daha fazlasını vereceğiz büyük ihtimal

Geri
Üst Alt