Okan Buruk: "Umarım ikinci maça Azeri bir hakem atarlar"

Bu adam cezalı değil mi niye konuşuyor? Bize de mi ceza aldırmak istiyor?

Okan Buruk: "Taraftarlarımıza mesajım: Galatasaray, İsviçre takımlarını sever. Şampiyonlar Ligi'ni ne kadar istediğimizi haftaya göstereceğiz."

"Bir de İsviçre'nin Alman kantonunda oynuyoruz ve Alman hakem atanıyor. Azeri bir hakemi Türk takımının maçına atamıyorlar ama bu oluyor. Umarım ikinci maça Azeri bir hakem atarlar da durum eşitlenmiş olur."

Haklı bu konuda,iyi kötü oyun bizim iç meselemiz.Uefa'yı alakadar etmez

Bu seviyede daha fazlası olmalı
Kesinlikle katılıyorum bu futbolla CL eziyet ligine lig ise işkenceye döner sende bu kafayla devam edersen başakşehire dönersin

3 senedir bu takimin basindasin.Kadro hemen hemen ayni geldiginden gunden daha fazla hic bir sey katamadin bu takima.Butun kirilma maclarinda batirdin Halen cikmis azeri alman hakem felan diyorsun.Sen şakamısın be adam kazandiginda burasi galatasaray kimseyi kandiramazsin diyorsun.Kaybedince üretmedigin bahane kalmiyor.Elenirsen dakika durma istifani ver git.

Orta saha yok takımda kimse yerleşemiyor herifin bahanelere bak.

Yav 20. dakşkada barış geriye jelert ileriye gitmeli dedim.
Biz futbolu bilmiyoruz ama bilen adam da takımı yönetiyor

Hakem mi?? Yedigimiz golleri ve sayisiz pozisyonlari da hakem atti ve hazirladi herhalde?

Hocam hakem gene de ama gözünü seveyim artık takımın 2'li orta sayı kaldırmadığını gör. Okan hoca görmüyor da bu analizciler yada yardımcıları da mı demiyor artık takım 2'li orta saha kaldırmıyor orta alan preste çok boş kalıyor oraya bir alan savunabilen 6 no şart diye.

Daha iyi savunma takim halinde olur, Sanchez tamam iyi oyuncu ama onu bekleyecegiz ne demek? Sen daha takim halinde savunma yapmasini, bos alanlari kapatmasini saglayamiyorsun rakip amatorde olsa gol atiyor. Bu nasil buyuk takim oyunu diye soruyor musun kendine hic?

Biraz icraat gorelim, takim halinde nasil savunma yapmasini kendin saglayamiyorsan gider teknik ekibe yeni yardimcilar aldirirsin onlar belki ogretir. Bunlari ben degil, senin dusunup cozum bulman lazim.

"Bir de İsviçre'nin Alman kantonunda oynuyoruz ve Alman hakem atanıyor. Azeri bir hakemi Türk takımının maçına atamıyorlar ama bu oluyor. Umarım ikinci maça Azeri bir hakem atarlar da durum eşitlenmiş olur."

Haklı bu konuda,iyi kötü oyun bizim iç meselemiz.Uefa'yı alakadar etmez

yav alman kantonu ile alman hakem arasındaki ilişki kurmaya avrupadaki herkes güler ya

ilk yarı sağdan barışla gelmeye çalışıyoduk kör topal kerem kayıptı

Gitti keremle barışın yerini değiştirtti barışıda bozup iki kanadı da kullanılamaz hale getirdi
Bizim bundan kurtulmamiz lazım ben geçen senede eleştiriyordum

Azeri hakem mi istemiş?

Psikolojisi kötü bence. Yani şaka mı bu, köy kahvesinde böyle yorum yapılmaz yav.

Gece gece şimdi...

Suçlu: Hakem ve stoperlerimiz...

Verilen penaltı 'gri', Sara' nın yaptığı hareket ise bana ve epeyce kişiye göre penaltı.

Stoperlere bu kadar yük bindirmeye devam edersen, kadroda iki Davinson olsa da kurtaramaz seni.

Bu seviyelerde hakem muhabbeti yapması rezalet hocanın. Hoca sen kendini Pep ve Jürgen ile kıyasla. İsmo Eagle ve Hikmet Karaman ile değil.

Geçmiş olsun hocayı kaybettik bu azeri hakemi gelsin yönetsin muhabbetini yapmışsa. Belki bugün yarın değil ama bir gün hoca hızla dibi görür.

Hakem art niyetli olsa 2. penaltıyı da verirdi sanırım

Hocanın açıklamalarına gelince
Bi ehemmiyeti yok. Yine bütün çoraplar kendi başına örülmüş. Sanchez oynasa Nelsonun eksikliğini hissettik derdi. Ciddiye almaya gerek yok

Geri
Üst Alt