Okan Buruk: "Umarım ikinci maça Azeri bir hakem atarlar"

Ufak bir kötü gidişte dengesini kaybetmiş. Gereği yapılmalı. Yoksa sezon hiç olacak.

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu adama transfer falan yapmaz umarım yönetim. Nasılsa Avrupa hedefi falan yok aynı tas aynı hamam kafada devam ediyor.

Ligi kazanmak için bir 30 milyona daha ihtiyaç yok. Şu kadroyla ortalama bir teknik direktörde leş ligde şampiyon olur

Bahane acizliğin göstergesidir Hocam. Dünkü rezalet takım (karşı takımı kastediyorum) karşısında bizim hiçbir şeye ihtiyacımız olmaması gerekirdi. Azıcık kondisyonlu ve fizikli bir takıma karşı oynayınca götü başı dağıtıyoruz 2 yıldır ama hala bahaneler öne sürüyorsun be Hocam.

Bu kadroyla bu gamsızlıkla gidip rezil olacaksak zaten çok da üzülmeye gerek yok. Hacamat ederler adamı hacamat.

Çok kötü açıklamalar.

Bu kafayla ŞL'den olacağız diye korkuyorum.

Adam haklı, azeri bir hoca vardı istatistiği iyi senin yerine umarım o atanır da turu geçeriz

Fatih vol 2 .Yapma hocam sen geç Umut vadeden hocalardansın .İstanbulda 3 yenil Anadolu kulübü hocası gibi hakeme sarma .
Penaltı sonrası karta ya da ilk karta sert oldu de geç .Gerkesiz gereksiz işlerdesin lekeleme kendini.Avrupada bağırdın diye hakemlerin tavrı değişmez.Morünho her takımda yapar hiç faydası olmaz çokça kırmız kart görür.Bak dün sahada olsan cezalı olmasan belki daha başka olacaktı herşey.Kaybetme kontrolünü

Hazırlık maçları dahil gol yemediğin maç yok ve goller inanılmaz komik olmaya başladı artık rakip taktik falan çalışmasın topu ileri şişir biri indirir geriden koşu atana karışan yok zaten oda az bir şey yetenekli ise vurur gol olur ... İsimler üzerinden değil acilen sistem üzerinde çözüm üretmesi gerek ...

Ya Okan hocam,

Galatasaray’ın ŞL’den gelecek paraya ekmek gibi su gibi ihtiyacı var.

Turu geçmek zorunda bu takım.

Geçmezse ne olur sanırım herkes biliyor ama bilmeyenler için söyleyeyim.

Daha devre arasındayken bu takımın 2-3 önemli oyuncusunu satmak zorunda kalırsın, maaşlar doğru düzgün ödenemez vs tepetaklak olursun. 2 senelik başarının ardından en başa dönersin, bu takım batar. Toparlayana kadar da 3-4 yıl heba olur.

60 milyon degerinde bir takimi yenemiyorsun halen bahaneler uretiyorsun OKan hoca , kendine gel ve deki su forumsuzluktan cik

Her rezil maç sonrası yapılan bu açıklamalar oynanan oyundan da kötü. Karşında senin kalibrenin yanına bile yaklaşamayacak takım var, yok hakem Alman'mış yok sentetik sahanymı. Bırak bu işleri Okan Hoca her Avrupa maçında senden daha az bütçeli köy takımlarına fiziken ve oyunla nasıl ezildiğini anlat önce.

Hakemden önce kendine bak, fenerbahçe teknik direktörü değilsin kendine gel

Azeri hakem atayacaklarmış!!

Kimsenin ortada olmadığı yerde 2 şampiyonluk yaşadın. Tek rakibin, loserlığı genetiğine işlemiş büyük şikecilerdi..

Boşu bırak da takıma biraz futbol oynatmaya çalış..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Onurlu ol ve bir kere de suçu üstüne al. Hatalıyım ben de. Ya futbolcular suçlu ya hakemler ya da zemin. Hep başka birileri suçlu.

Sen ile senin koruduğun yönetim ise sütten çıkmış ak kaşık mübarek.

Bu kafayla senden bize hoca olmaz. Ya kafanı değiştir ya da onurlu biri gibi istifa et.

şu oyunun üzerinde hakem ile ilgili konuşmak yakışmadı - eskisi gibi neyi kötü yaptık kısmını daha net konuşulması gerekir.

her şeyi geçtim, ilk yarısını, bireysel haraları, 1.90lık adamlara karşı ileri uzun top şişirmeyi.

2-0'dan 2-2 getirmişiz, momentumu almışız. nasıl yenilmeyi becerdik? bunu sadece hakemle açıklamak işin kolayına kaçmak oluyor. penaltı pozisyonu durduk yere mi oldu? gidip dubois falan almak ne diyim. golü çağırıyor takım zaten.

her fm'nin tutan bir taktiği vardır.

hocamda tek taktikle kaç fmdir oyunu götürüyordu. şimdi fm25 kötüymüşte hakemleri kolpaymışta geç bunları hocaaa

Geri
Üst Alt