Okan Buruk: "Üst üste maç sayımız fazla"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1709238200835.png

Okan Buruk: "Üzücü. Avrupa'da ve Türkiye'de kupaya devam etmek istiyorduk. Zorlu fikstür. Üst üste maç sayımız fazla. Fatih Karagümrük'ün hakkını vermek gerekiyor. Bizden daha kaliteli işler yaptı."

Okan Buruk: "Kendi açımızdan, oyuncularımızında düşünmesi gerekiyor. Birçok oyuncuya şans verdik. Neleri yapamadık, düzeltmemiz gerekiyor. 3 gün sonra çok önemli bir derbiye çıkacağız. Şimdi buna hazırlanacağız. Ligde lideriz. Ligdeki istikrarımızı devam ettirmeliyiz. Daha iyisini yapabilecek gücümüz ve kalitemiz var. Her oyuncumuz şansları iyi değerlendirmeli."

Okan Buruk: "Beşiktaş şu an iyi durumda. Hedefimiz kazanmak. Derbi maçları her zaman zordur. Şu andaki puan durumuna bakıp farklı değerlendirmemek gerekiyor. Zor maç. Önümüzde 3 gün var. Kafa olarak hazır olacağız."

Aurier ve Ziyech yetişecek mi?

Okan Buruk: "Daha takım antrenmanlarına başlamadılar. Yarın karar vereceğiz. Aurier'i derbi kadrosuna alır mıyız almaz mıyız belli değil. Tam kadro olduğumuzda işimiz daha kolay olacak. Bazı mevkilerde alternatiflerimiz yok. Kaan sakat sakat oynuyor, maçları tamamlama konusunda sorun yaşıyor."

(A Spor)

Dünyanın hangi liginde maç 1-0’ken daha ikinci yarının başıyken merkezi boşaltıp forvet alan antrenör görüyorsunuz. Şu taktiği 4-5 defa denedi belki bir kere başarılı olduğunu görmedim. Her şeye rağmen gol lazımken Zaha - Davinson değişikliği nedir??????

Hata yapma lüksü kalmadı hem Okan hocanın hem takımın. Elde tek hedef kaldı, doğru bir şekilde bitirelim bu süreci. 11 Maçlık bir final yolcuğu olacak.

vinicius hakkında ne düşündüğünü o kadar çok merak ediyorum ki

2 kadeh eşliğinde görüşlerini dinlemek isterdim

Avrupa'da elendiği için hiçbir zaman eleştirmem ben hocayı da kadromuz rotasyonlu olmadığı için ama bu kadro rotasyonu Lig'i de Ziraat Türkiye Kupası'nı da kaldırırdı bence.Elenmek iyi değil bu turda..

Geri
Üst Alt