Okan Buruk: "Üst üste maç sayımız fazla"

Oyuncu çıkıp sen çok mu mükemmel işler yapıyorsun dese ne yapacak onu merak ediyorum.
Oyun planı ne bu takımın çık anlat. Anlat yav erzincansporun bile beki kaçırıp ters ve dikine pas atabildiği yerde kanatlar ısrarla savunulmuyorken orta sahada mal mal topu nereye atsam diye oyuncular niye bekliyor ve sonra beyin yoksunu gibi ters kanata şişirmeye çalışıyor.

Çık bunu alnat.
Tete çıksın bişe yapsın, kerem çıksın bişey yapsın, zaha çıksın icardi mertens çıksın.

Bu takımın atak taktiği birileri bir şey yapsın mı?
Niye ısrarla rakibi bozumaya çalışmıyoruz, geçen sene ısrarla yaptıpımız işleri yapmıyoruz da herkesin herkesle boğuşmalı futbolunu oynuyoruz.

Bu mu taktik, çıkın boğuşun mu.
Ulan takımın %85i aynı adamlar zaten aynı admlarla bile yaptığın işi yapamıyorsun.
Önde press yapacakmışız wow.
Hiç açıp ulan bir takım bu kadar atak yer mi diye düşünmüş mü, rakip sahaya girerken sürekli götğnden niye soluyup zorlanıyor diye kendine sormuş mu.

Niye olum ısrarla en zorunu yapmaya çalışıyoruz sktupumun yerinde leverkusen mi bu takım da yürüyerek atak yapıp skor yapmaya çalışıyor.

Çok maç oynayacaz diye çok topçu almıştık. Düzgününü seçseydiniz. Tete denen herif adam olsa yarım saatte hattrick yapardı.
Şikayet etmek saçmalık.

Ben geçen seneden beri boşa giden 45 dakikalara yanıyorum.
Takımımı 90 dakika izlemeye hasret kaldım ya yanlış 11 yada konsantrasyon bozukluğu ile 45 dakika çöpe gidiyor 65 e kadar değişiklik bekliyorum (artık beklemiyorum o kadar hatalı oluyor ki değişiklikler)
Hocam Kerem ile nereye kadar gideceğiz bu adam sürekli top kaybediyor bu sorunu çözecek misin bak bugün golü de yedirdi tüm duran topları öldürdü ne zaman uyaracaksin küser diye mi kızar diye mi çekiniyorsun .
Tete de aynı Kerem de top kaybı yüzünden takım boşuna koşuyor baskı yapıyor nereye kadar gidecek bu

Çok maç oynayacaz diye çok topçu almıştık. Düzgününü seçseydiniz. Tete denen gerif adam olsa yarım saatte hattrick yapardı.
Şikayet etmek saçmalık.

Daha bir de bunun Angelinho’su var ya da gönderip tekrar çağırmak zorunda kaldıklarınız ve hatta alamadıklarımız.

Son düzenleme:
Sakat oyuncu oynatıyorsun sonra zorlu fikstür diyorsun. Ya hocam dinlensin adam işte. Ne bu sakat adam oynatma sevdasi?

Hocam önümüzdeki sezon için kaliteli yerli ve bir de iyi bir yabancı forvet aldır şu takıma. Orta sahadan bahsetmiyorum bile. Torreira dışında hepsini yollayıp yenilemen lazım ortayı. Kan scmaya devam yoksa.

Takım da hoca da laubaliliğin cezasını çekiyor

Geri
Üst Alt