GSC Haber Okan Buruk: "Üzgünüz ama bu hafta sezonun en önemli maçına çıkacağız"

Okan Buruk: "İkinci yarı daha fazla pozisyona girdik ama şanssız goller yedik. Kupayı kazanmak istiyorduk. Kendi sahamızda sürpriz bir mağlubiyet oldu. Rakibimizin mücadelesini de tebrik etmek gerekiyor. İyi mücadele ettiler. İyi kapandılar. Gol şansı vermediler. Ama hafta sonu bu sezonun en önemli maçına çıkacağız."

Yahu kazanmak isteyen 45 dkda 2 3 tane tikar, rolantiye alirdi (zaten 2 tane atsan volkan yedegin yedegini atacakti oyuna muhtemelen)

Gol sansi vermediler degil, biz sans yaratiyoruz ama bir plan dahilinde mi tartisilir.

Son cumle bana kanitliyor. Bunlari bosverin, haftasonu final maci, kafamiz orda.

O maci kazanirsak tatil basliyor takimda.

Saglikli bakis acisi degil bence bu. "Her istegim oldu, bundan sonrasi bende" diyerek sezona giren hocadan cumleler hayal kirikligi.

Ya hocam, anlıyorum öyle biri değilsin ama

Şöyle bir maçtan sonra yapacağın açıklamayla bence GS TD'sinin taraftar üstünde deprem etkisi yaratması gerekir. Çok ağır saçmalamasan dahi. Yani kupayı istiyorduk, süpriz mağlubiyet, haftaya en önemli maçımıza çıkacağız vs. Bunlar aşırı klişe ve laf olsun diye söylenmiş şeyler.

Mesela çık de ki "iyi ki elendik, bence takım olarak kafamız yerinde değil, şunun şurasında 4 maçımız kaldı, şu 4 maçı da alıcaz, sonra herkes nereye istiyorsa oraya gidecek ben dahil". Örnek olarak söylüyorum yani, "iyi elendik ama heee" falan de hatta.

Ama bir TD'nin şöyle klişe şeyler söylemesine tahammül edemiyorum.

Ya ne düşünüyorsan söyle ya, ölüm mü var sonunda ?!

Yerelde başarılı diye övüyoruz yıllardır, evet ligde iyi işler yaptı ama harici alınabilecek 7 kupanın yalnızca ikisini alabildi. Bjk'ye 5-0 Fb'ye 2-0 yenilip süper kupaları hediye etti. Ztk'da türlü rezilliklerle veda etti. Avrupa karnesi bu sezon hariç (o da kısmen) rezalet ötesi. Sparta Prag'lar falan dalga geçti. Bardağın boş tarafı da bu işte.

3-4 maçtır her kötü sonuçta Fb maçını işaret edip duruyorsun bakalım ne yapacaksın o maçta.

maxresdefault.jpg

jk dan 5 yedirdigi mactan beri ayni seyi deneyip daha beter ediyo takimi

kardesim orta sahayi bosaltinca olmuyo iste kac musabaka ayni seyi denedin postif bisey olmadi

kafa almiyo mu yahu
yanlışlıkla oyuna sokarım diye ortasaha transferi yapmıyor adam bu bahsettiğin problemi 1 ya da 2 sağbek transferi yaparak bertaraf edecek

Yerelde başarılı diye övüyoruz yıllardır, evet ligde iyi işler yaptı ama harici alınabilecek 7 kupanın yalnızca ikisini alabildi. Bjk'ye 5-0 Fb'ye 2-0 yenilip süper kupaları hediye etti. Ztk'da türlü rezilliklerle veda etti. Avrupa karnesi bu sezon hariç (o da kısmen) rezalet ötesi. Sparta Prag'lar falan dalga geçti. Bardağın boş tarafı da bu işte.
Young Boys bile dalga geçen paylaşımlar yaptı.

Adamlar kendi ligimizde belki küme düşeceğiz ama türk liginin şampiyonunun deplasmanında gol pozisyonu vermedik diyordu.

CL'de son 16'ya kalmadik mi? Yigidi oldur ama hakkini teslim edelim Avrupa maceramiz gayet basariliydi kimse beklemiyordu cunku.
Rtaş eğer bu 8 maç yerine eski format olsaydı yine gruptan çıkamayacaktık. Avrupa maçlarında Juve deplasmanında neredeyse tur gidiyordu. Ama sonuca bakarsak evet iki live galibiyeti ve son 16 büyük iş. Ancak hocanın geçmiş avrupa maçlarından dolayı bagajı dolu, üzerine bu sezon derbi maç performansı ve sürekli zorlanarak kazanan takım görüntüsü insanları bıktırdı. Lig ve kupanın doğal favorisi her zaman Galatasaray’dır. Sezon başı karar alıp tamamen yedeklerle çıkıyoruz kupa bu sezon hedefimiz değil demediğin sürece, çeyrek finale gelip elenerek zaten amacımız lig diyemez. Bu tam anlamıyla rezilliktir.

lig daha önemliyse o feneri yeneceksin!

gerçi yenilirse de "hala ipler elimizde bütün maçlarımızı kazanıp yine şampiyon olacağız" diyeceksin. Takımın madara olmuş olmamış çok önemli değil. Ya gerçekten inanamıyorum. 4 hafta kala 4 puanla lider olup, şampiyonlar liginde son 16 yapmış bir takımla nasıl "aciz" hissedebiliyorum anlamıyorum. ts, bjk, fb, kocaeli, göztepe, yedek gençler, konya, juve 2, liverpool 2 ve bazı maçların ikinci yarıları 300 küsür milyonluk kadro ile bildiğin aciz kalıyoruz. geri dönebildiğimiz tek maç varsa da hatırlamıyorum.

Yalnız su da gercek 4 senedir ,bitiricilik konusunda cok cok kötüyüz, pozisyona kolay giriyoruz ama bitiricilik konusunda nedense çözemiyoruz

Rtaş eğer bu 8 maç yerine eski format olsaydı yine gruptan çıkamayacaktık. Avrupa maçlarında Juve deplasmanında neredeyse tur gidiyordu. Ama sonuca bakarsak evet iki live galibiyeti ve son 16 büyük iş. Ancak hocanın geçmiş avrupa maçlarından dolayı bagajı dolu, üzerine bu sezon derbi maç performansı ve sürekli zorlanarak kazanan takım görüntüsü insanları bıktırdı. Lig ve kupanın doğal favorisi her zaman Galatasaray’dır. Sezon başı karar alıp tamamen yedeklerle çıkıyoruz kupa bu sezon hedefimiz değil demediğin sürece, çeyrek finale gelip elenerek zaten amacımız lig diyemez. Bu tam anlamıyla rezilliktir.

Liverpool'un biraz şansı yaver gitseydi 9 ya da 10-0 kaybedebilirdik adamlara 5 küsür xG verdik.

Bak 2-0 kaybedersin çok ezilmezsin normal rakip Liverpool sonuçta ama sen gidip o görüntüyü veriyorsan insanlar der ki bu takım buraya nasıl gelmiş. Son 16'ya kaldık ama Liverpool deplasmanında bizi izleyen bu takım saygıyı hak ediyor mu konusunda gerçekten şüpheye düşer..

Lan 1 0 ken adam yine orta sahayı boşalttı ya. Temel futbolu bilmiyor ama tdlük yapıyor

Geri
Üst Alt