Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.070
- 39.378
- 3.993
Kendinizi affettirmeniz lazim hocam artik son şansımız,guzel vedalaşalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tuzla'ya elenen Fatih hocan espri yaparken gıkın çıkmıyordu. Konuşturma şimdi beni.Çok şımarık 1'i yav.Şu Maç'tan sonra bunları demeye nasıl cesaret edebiliyo?
Kendisi verse Osimhen vermez. Osimhen'e bağlıyız.Ligi verecek bu adam iyi izleyin
Ziraat maçları Avrupa maçları vs vs ligi alayım da bunlar fasa fiso kafasında bu adam yıllardır. Bir yerden sonra patlıyor insan artık. Bugün ben dayanamadım, rakip GB maks zor rakip TS, al kupa geç. Vizyonu bize hiç yakışmıyor bu hocanınMadem boyle o zaman mac oncesi "cok onemsiyoruz evet ztk net hedeflerimizden" cumlesi kuruyorsun hoca?
Beklenmedik maglubiyet evet ama kazanmak icin oyunu elinde tutamiyorsun. Daha onemli olan lig maclarinda da bu dert var.
Bugun gunay isliklandi, haftasonu allahkl korusun gereken skor cikmazsa rekor tepki gelir.buyuk oranda hocaya
Şu Maç'tan sonra bu açıklamaları kaldırabiliyosan daha ne diyeyim sanaTuzla'ya elenen Fatih hocan espri yaparken gıkın çıkmıyordu. Konuşturma şimdi beni.
Biz ne açıklamalar kaldırdık? Hey yavrum hey! Senin gibilerin ciğerini biliriz arslanım.Şu Maç'tan sonra bu açıklamaları kaldırabiliyosan daha ne diyeyim sana![]()
Adamlar birde ligde düşmeye oynuyorlar diye yedek kadroyla çıktılar maçaKüfür mü ettirmek istiyor kendisine ne anlattığıni bilen var mı.
Ulan rakip Gençlerbirliği lan whwhsbsbsjshsjsnssbsnsn
Maks zor rakip de ts ouahahabahahahahsbshsbshshsbsbssbsbsbshs
Deli adam ya
3-4 maçtır her kötü sonuçta Fb maçını işaret edip duruyorsun bakalım ne yapacaksın o maçta.