GSC Haber Okan Buruk: "Üzgünüz ama bu hafta sezonun en önemli maçına çıkacağız"

Kendinizi affettirmeniz lazim hocam artik son şansımız,guzel vedalaşalım

Madem boyle o zaman mac oncesi "cok onemsiyoruz evet ztk net hedeflerimizden" cumlesi kuruyorsun hoca?

Beklenmedik maglubiyet evet ama kazanmak icin oyunu elinde tutamiyorsun. Daha onemli olan lig maclarinda da bu dert var.

Bugun gunay isliklandi, haftasonu allah korusun gereken skor cikmazsa rekor tepki gelir.buyuk oranda hocaya

Aylardır toparlayamadın takımı, milli arada 15 gün izinle fizik olarak da bitirdin takımı. Muhtemelen ligi de vereceksin, Aylardır inanılmaz kötü oyun.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynen kardeşim kaybedince zaten lig daha önemli. Maç öncesi öyle demiyordun da neyse senşn ne dediğinin ne önemi var ki

5 yıl ilk okul + 3 yıl orta okul + 4 yıl lise + 5 yıl üniversite okudum. 40 yaşındayım 2. üniversitemi okuyorum, okan hocam kadar ders alamadım, kendimi ayıplıyorum

7 8 maçtır gol atamayan takımın değişikliğinden falan mı bahsediyor gerçekten

Madem boyle o zaman mac oncesi "cok onemsiyoruz evet ztk net hedeflerimizden" cumlesi kuruyorsun hoca?

Beklenmedik maglubiyet evet ama kazanmak icin oyunu elinde tutamiyorsun. Daha onemli olan lig maclarinda da bu dert var.

Bugun gunay isliklandi, haftasonu allahkl korusun gereken skor cikmazsa rekor tepki gelir.buyuk oranda hocaya
Ziraat maçları Avrupa maçları vs vs ligi alayım da bunlar fasa fiso kafasında bu adam yıllardır. Bir yerden sonra patlıyor insan artık. Bugün ben dayanamadım, rakip GB maks zor rakip TS, al kupa geç. Vizyonu bize hiç yakışmıyor bu hocanın

Derbiyi kazanıp şampiyonluğu al. Sonrasında sezon sonu bırak. Senden sonra gelen hocayla, Allah'ın izniyle her maçı 5-0 alacağız.

Sen o Fener'e puan bırak bak sana neler diyeceğim. Sen kasinmaya devam et hocaaaaa

3-4 maçtır her kötü sonuçta Fb maçını işaret edip duruyorsun bakalım ne yapacaksın o maçta.

Icardi’nin özel hayatı ne kadar sıkıntılıysa hocanın kendi özel hayatı da o kadar sıkıntılı. Özel hayatını düzene sokamayan kimse işinde başarılı olamaz. Yarın şampiyonluk giderse özel hayatına da girerler

Abi adam çok pozisyona girdik atamadık falan dedi ya.
Kötü oyun değil de kötü oyunu övme mahvediyor beni.

Küfür mü ettirmek istiyor kendisine ne anlattığıni bilen var mı.

Ulan rakip Gençlerbirliği lan whwhsbsbsjshsjsnssbsnsn

Maks zor rakip de ts ouahahabahahahahsbshsbshshsbsbssbsbsbshs

Deli adam ya
Adamlar birde ligde düşmeye oynuyorlar diye yedek kadroyla çıktılar maça 🤣🤣

Geri
Üst Alt