GSC Haber Okan Buruk: "Üzgünüz ama bu hafta sezonun en önemli maçına çıkacağız"

Soru: Bu sezon geriye düştüğünüz 16 maçın sadece 2'sinde geri döndünüz. Gençlerbirliği ve Juventus maçı. Bunun temel sebebinin ne olduğunu düşünüyorsunuz?

Okan Buruk: "Maç maç değişiyor, bütün maçları hatırlamıyorum tabii, 50 maça yaklaştık. Öne geçmek önemli. Öne geçtiğimizde daha iyi oynuyoruz, daha özgüvenli oynuyoruz. Geriye düştüğümüzde demek ki buna çok alışık değiliz. Burda da çevirmede zorluklarımız oldu.

Bu maç maç ve rakibin durumuna göre değişiyor. İyi oynayıp çeviremediğimiz maçlar da vardır. Demek ki burayı biraz daha iyi oynamamız gerekiyor. Elimizdeki oyuncuların profiline göre de bu değişebiliyor bazen. Veya kulübeden gelen oyuncular…

İlk devre yaşadığımız bir bölümde kulübede hiç oyuncumuzun olmadığı çok fazla maç vardı. Oraları belki sizin söylediğiniz şeylerin dışında tutabilirim.

Kulübeye sahip olduğumuz maçlarda da bence bu son bölümde Trabzonspor maçını sayabiliriz, bugün bunu yaşadık. Kulübeden gelecek çok iyi bir kadroya sahiptik. Bunu çeviremedik.

Bir de Şampiyonlar Ligi maçlarını söyleyebiliriz. O da deplasmanda oynadığımız maçlarda özellikle geriye düştükten sonra maçların içerisine giremedik.

Geriye düşmeyi çok istemiyoruz tabii ama demek ki orda da daha iyisini yapmak zorundayız.

Çok fazla hücum oyuncusu alarak skora gitmek de her zaman garanti olmuyor. Bunun hatalarını da yaptık. Yanlışlarını da yaptığımız maçlar oldu."
Nerden bilsin adam ya soruya bak

Çok fazla hücum oyuncusu alarak skora gitmek de her zaman garanti olmuyor. Bunun hatalarını da yaptık. Yanlışlarını da yaptığımız maçlar oldu."

bunu bile bile yapması daha da sinir edici

Yav hoca, tamam kafalar derbide anliyoruz ama nasil beceriyon bütün momentum sendeyken yerle bir etmeye. Adamlar nallari dikmis, komple pes etmisler. Tek yapacagin burda biraz disiplinli sekilde maca cikip. 1:0 da olsa kazanman. Sonra hafta sonu tek bir maca asilcan o morel ile, finish. Yok ya anlamiyorum nasil beceriyorsunuz bunu.

Senin bahanelerinden gına geldi artık.

Ligde küme düşmeme savaşı veren takıma karşı kendi evinde çeyrek finalde eleniyorsun hâlâ bık bık bık.

Bu kafayla derbiyi de verirsin sen karşındaki mallara karşı.

yarın kemerburgaz'da böyle karşılanmalı

1776891987763.webp

taktik değişiklik yapmayı bilmiyor, oyuncu değiştirmeyi bilmiyor, oyunu okuyamıyor, bu bilmiyor hadi yardımcıları yardım etsin o da yok onlar daha fena demek ki. Bütün ekibiyle beraber sezon sonu gönderilmeli. Her maça da artık özel analiz özel çalışma yapacak mental gücü ve çalışmayı bulamıyorlar doymuşluktan.

Gitmeden takımda revizyon olayını pek olası görmüyorum. O yeter bu yeter idare eder artık işlemez, duygusallığa yer olmamalı.

Yaa hoca bağıra bağıra travmaya doğru gidiyoruz senin şu huyların mahvetti bizi artık ya. Şu icardi sevdan yüzünden 6-7 maçta aptalca puan kaybettik bu sene. Biri dur desin artık bu herife ulan.

Okan hoca sen bizimle dalga mı geçiyorsun her maç sonu konuşmanda ders alacağız diyorsun yahu sezon bitti ne zaman alınacak bu ders kupa gitti liginde mi gitmesini bekliyorsun

Bitsin artık şu lanet sezon da kurtulalım
Seneye sutopunu takip ederek detoksa giricem

Fenere o stadda yenildiğin an ıslığın kralını yaşatacaktır taraftar. Tek güvendiği dal 4 puan fark, yoksa ciddi anlamda berbat iş çıkarıyor. Bu yenilgi ayrılışına kapıyı araladı, şampiyon bitirse bile. Takımda da en az yüzde 50 değişim yapmanın önünü açtı diye bakıyorum, belki bu anlamda hayırlı sayılabilir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herseyi gectim de Su Volkan ayisi sana her mac ders veriyor ya.. yuzun de kizarmiyordur hoca.. yazik!

Fenere o stadda yenildiğin an ıslığın kralını yaşatacaktır taraftar. Tek güvendiği dal 4 puan fark, yoksa ciddi anlamda berbat iş çıkarıyor. Bu yenilgi ayrılışına kapıyı araladı, şampiyon bitirse bile. Takımda da en az yüzde 50 değişim yapmanın önünü açtı diye bakıyorum, belki bu anlamda hayırlı sayılabilir.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O taraftar bu herife hiç bir şey yapmaz Bora Bey.. En fazla dün akşam Günay'a yaptıkları gibi bir günah keçisi bulurlar, onu ıslıklar, yuhlarlar..

Bir seyi merak ediyorum, bir suredir dikkatimi cekiyor-belki tesaduf.

Hoca neden bir kac aydir(galiba) mac sonlarinda serbest kiyafet gibi sweatshirtle cikiyor basin toplantilarina GS urunu yerine(ya da ceketli rozetli mod yerine)

Getirdigim nokta su, Okan hocada da bir salmislik, birakmislik modu var. Takimda bence bundan etkileniyor.

Gunay mesela zaten senede toplasan 7 8 maci oluyor yuzde 90i kupa, o bile konsantre degil.

He sunu eklemeden gecmeyeyim, yonetimden bir allahin kulu gene ortada yok her zamanki gibi.

Geri
Üst Alt