Eğer kendini salmışsa (ki şahsi kanaatime göre saldığı falan yok, zaten bu kadarlık hocaydı) 3 milyon Euro'yu cukkalarken de salmasını bekleriz.
Dediğin gibi Can Bey, Günay çok az maça çıkıyor.. Maç ritminin olmaması, arada hata yapması gayet doğal.. Hoca efendinin durumunu Günay üzerinden okuyamayız..
Boyle oldugunu dusunmuyorum ya, elestirdigim seyler cok hoca bazinda ama ilk sezonunda barisla kadikoyde feneri yokeden taktik ortaya koyan hoca ile bugunlerde izledigimiz hoca ayni kafa yapisinda degil.
Son 2 denedir pis pis "okaaaaaan" trendi var zaten, bu sezon da ozellkle hocada hirs yok, birakiyor takima her seyi. Mesela dun macta dakikalarca tahtayla teknik taktik kafasi gibi goruntuler vardi. Bu sezon epey gorduk bunu ve maca mudahele edemedi.
Bu butceyle calisan yerli TD olmadi hic. Bunun agirligi ve psikolojisini kaldiramiyorsa / kaldiramayacaksa bunu gorup uyarmasini bilen, elinden geleni yapan ya da 'hocam ne yaomamizi istersin, nereden nasil destek olalim' kafasi da yonetiminde yok senin.(Sportif as diyelim ya da hadi, daha guzel resmediyor bosluklari cunku)
Mac sonlarindaki demecler, surati mimikleri iceride problem oldugunu cok net koyuyor ortaya. Takimda da su skora ici cizlayan, kabullenemeyen bir goruntu yok. Bu ciddi problem.Bu sene sampiyon olsan bile onumuzdeki sezon icin hic iyi sinyaller yok.
Kisaca(pek kisa olmadi) Erden Timur profili yok. O destek o toparliyici, o taraftarla.iletisim.kuranin yok. Burasi eksik ve cok ciddi sorun teskil ediyor bu detay.
Gunaya konusuna gelince, ben islik olayini sevmem, tepki vs okey ama baskin islik olayini asla savunmam. Fakat taraftarin psikolojisine empati de yapiyorum. Sen vaktini gununu ayiriyorsun, para vermissin kombine almissin ya da bilet almissin. Formani atkini giymissin,yemegini bilmemneni ayarlamissin - keyifli bir aksam bekliyorsun (kotu mac olabilir degil, lig maci degil, yuzde 99 cozecegin rahat mac ya hani bu kagit ustudne) ve kocaeli maci uzerine bu maci izlemis oluyorsun. Cok ciddiyim bizden daha cok sinirlendigine eminim tribune giden taraftarin. Gunaya denk geldi, bir grup baslamistir herkes ayak uydurmustur suru mantiginda. Gunay ozelinde dogru bulmuyorum ama taraftardaki bikmisligin sonucu bu...