GSC Haber Okan Buruk: "Üzgünüz ama bu hafta sezonun en önemli maçına çıkacağız"

uzun uzun yazmicam.. genclere evinde elenen hocadan bir yol olmaz. ne oyun plani var ne birsey. hafta sonu derbiyide alacagimizi düsünmüyorum. bir sekilde berabere bitirmek lazim yenilirsek kötü seyler olur zira o kafadaki takim ligde kalan maclarda sivar

Son düzenleme:
Günaydın gs kariyeri bitti
Fenere yenilmek gibi bir nimet yaşatırsa Okan’ın da biter

Cok yordu bu sezon ya. Hafta sonu kazanip ligin son 3 haftasini bile izlememeyi dusunuyorum.

Bir seyi merak ediyorum, bir suredir dikkatimi cekiyor-belki tesaduf.

Hoca neden bir kac aydir(galiba) mac sonlarinda serbest kiyafet gibi sweatshirtle cikiyor basin toplantilarina GS urunu yerine(ya da ceketli rozetli mod yerine)

Getirdigim nokta su, Okan hocada da bir salmislik, birakmislik modu var. Takimda bence bundan etkileniyor.

Gunay mesela zaten senede toplasan 7 8 maci oluyor yuzde 90i kupa, o bile konsantre degil.

He sunu eklemeden gecmeyeyim, yonetimden bir allahin kulu gene ortada yok her zamanki gibi.
Eğer kendini salmışsa (ki şahsi kanaatime göre saldığı falan yok, zaten bu kadarlık hocaydı) 3 milyon Euro'yu cukkalarken de salmasını bekleriz.

Dediğin gibi Can Bey, Günay çok az maça çıkıyor.. Maç ritminin olmaması, arada hata yapması gayet doğal.. Hoca efendinin durumunu Günay üzerinden okuyamayız..

3 sene şampiyon olup nefret unsuru olmak da ayrı bir başarı gerektiriyor helal olsun.

Pazar akşamı Galatasaray kariyeri tamamen bitecek muhtemelen. Resmi olmasa da fiili olarak bitecek. Bir insan hatayı bir defa, bilemedin iki defa yapar Bunun ders almaları ve hataları bitmedi gitti. Yeter artık kardeşim ya. 300 küsur milyonluk takım top oynamıyor haftalardır.

Eğer kendini salmışsa (ki şahsi kanaatime göre saldığı falan yok, zaten bu kadarlık hocaydı) 3 milyon Euro'yu cukkalarken de salmasını bekleriz.

Dediğin gibi Can Bey, Günay çok az maça çıkıyor.. Maç ritminin olmaması, arada hata yapması gayet doğal.. Hoca efendinin durumunu Günay üzerinden okuyamayız..
Boyle oldugunu dusunmuyorum ya, elestirdigim seyler cok hoca bazinda ama ilk sezonunda barisla kadikoyde feneri yokeden taktik ortaya koyan hoca ile bugunlerde izledigimiz hoca ayni kafa yapisinda degil.

Son 2 denedir pis pis "okaaaaaan" trendi var zaten, bu sezon da ozellkle hocada hirs yok, birakiyor takima her seyi. Mesela dun macta dakikalarca tahtayla teknik taktik kafasi gibi goruntuler vardi. Bu sezon epey gorduk bunu ve maca mudahele edemedi.

Bu butceyle calisan yerli TD olmadi hic. Bunun agirligi ve psikolojisini kaldiramiyorsa / kaldiramayacaksa bunu gorup uyarmasini bilen, elinden geleni yapan ya da 'hocam ne yaomamizi istersin, nereden nasil destek olalim' kafasi da yonetiminde yok senin.(Sportif as diyelim ya da hadi, daha guzel resmediyor bosluklari cunku)

Mac sonlarindaki demecler, surati mimikleri iceride problem oldugunu cok net koyuyor ortaya. Takimda da su skora ici cizlayan, kabullenemeyen bir goruntu yok. Bu ciddi problem.Bu sene sampiyon olsan bile onumuzdeki sezon icin hic iyi sinyaller yok.

Kisaca(pek kisa olmadi) Erden Timur profili yok. O destek o toparliyici, o taraftarla.iletisim.kuranin yok. Burasi eksik ve cok ciddi sorun teskil ediyor bu detay.

Gunaya konusuna gelince, ben islik olayini sevmem, tepki vs okey ama baskin islik olayini asla savunmam. Fakat taraftarin psikolojisine empati de yapiyorum. Sen vaktini gununu ayiriyorsun, para vermissin kombine almissin ya da bilet almissin. Formani atkini giymissin,yemegini bilmemneni ayarlamissin - keyifli bir aksam bekliyorsun (kotu mac olabilir degil, lig maci degil, yuzde 99 cozecegin rahat mac ya hani bu kagit ustudne) ve kocaeli maci uzerine bu maci izlemis oluyorsun. Cok ciddiyim bizden daha cok sinirlendigine eminim tribune giden taraftarin. Gunaya denk geldi, bir grup baslamistir herkes ayak uydurmustur suru mantiginda. Gunay ozelinde dogru bulmuyorum ama taraftardaki bikmisligin sonucu bu...

kötü td sin olayın aslı bu 3-4 senedir takımın başındasın taktik teknik hiçbirşey yok ilk 2 sene icardi sayesinde geçen sene osimhen sayesinde şampiyon oldu bu takım osimhen ve icardi işin içinde olmadığında bu futbolla herhangi bir takıma karşı kazanamıyorsun zaten.

Kulübün içinin nasıl b.k götürdüğünü, nasıl Ali Baba'nın çiftliğine döndüğünü şöyle örnekleyeyim..

Okan efendinin oğlu PFDK ya sevk edildi ve 15 gün hak mahrumiyeti aldı.. Yahu bu çocuğun (hocanın oğlu olması dışında) bu kulüpte nasıl bir vasfı var? Nasıl oluyor da adı Galatasaray ile birlikte anılıp PFDK ya sevk ediliyor ve ceza alıyor? Burada nasıl bir başı boşluk, kepazelik var?

İlk sezonundaki Barış'lı Kadıköy maçından bahsetmişsin Can Bey.. Sen, ben bu adamın iyi bir maçını, iyi bir taktik sahaya yansıttığını örnekleyebilmek için neden 4 sene öncesine gidiyoruz yahu? Bu adamın elinde Türkiye' de hiç bir hocaya nasip olmamış 350 milyon Euro'luk kadro, 75 milyonluk forvet, 28 milyon'luk (KDV hariç) kaleci var.. 4 sezonda çıktığı 200 - 250 tane maçtan, olumlu anlamda 20 tane maç örnekleyemeyiz.. Klişe bir tabir olacak ama bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösteriyor..

Efendim 3 kere şampiyon oldu, 4.'ye gidiyor.. Yahu zaten karşında tarihin en looser camiasından, ölmesi gerektiği yerde ölen FB den başka rakip mi var? Elindeki kadro olanaklarına, maddi imkanlara bakınca biz 3 sene bu adam sayesinde mi şampiyon olduk? Yoksa bu adama rağmen mi şampiyon olduk?

Valla sevenlerine saygım sonsuz, ama bu adam şahsi kanaatime göre hoca falan değil.. Asla Galatasaray gibi bir kulübün teknik direktörlüğünü hak etmiyor..

Edit : Can Bey, son mesajını alıntı yaptım ancak, alıntı olarak görünmüyor.. Kusura bakma lütfen..

Küfür mü ettirmek istiyor kendisine ne anlattığıni bilen var mı.

Ulan rakip Gençlerbirliği lan whwhsbsbsjshsjsnssbsnsn

Maks zor rakip de ts ouahahabahahahahsbshsbshshsbsbssbsbsbshs

Deli adam ya
Hocami bile delirtmisler hocalıkTan istifa edecek Okan yerine

Okan Buruk: "İkinci yarı daha fazla pozisyona girdik ama şanssız goller yedik. Kupayı kazanmak istiyorduk. Kendi sahamızda sürpriz bir mağlubiyet oldu. Rakibimizin mücadelesini de tebrik etmek gerekiyor. İyi mücadele ettiler. İyi kapandılar. Gol şansı vermediler. Ama hafta sonu bu sezonun en önemli maçına çıkacağız."
Bu yorumda tezatlik var ikinci yarı daha çok pozisyona girdik diyor. Gençler için iyi kapandilar gol şansı vermediler diyor. Hangisi doğru bunun

Soru: Bu sezon geriye düştüğünüz 16 maçın sadece 2'sinde geri döndünüz. Gençlerbirliği ve Juventus maçı. Bunun temel sebebinin ne olduğunu düşünüyorsunuz?

Okan Buruk: "Maç maç değişiyor, bütün maçları hatırlamıyorum tabii, 50 maça yaklaştık. Öne geçmek önemli. Öne geçtiğimizde daha iyi oynuyoruz, daha özgüvenli oynuyoruz. Geriye düştüğümüzde demek ki buna çok alışık değiliz. Burda da çevirmede zorluklarımız oldu.
14 maç geriye düsüp çevirememisiz ve hoca'nin yaniti eh iste maç maç degisiyor, 50 maç vs. Sonra diyor demek ki buna çok alisik degiliz.

Yav 14 maç 50 maç üzerinde neredeyse 1/3i nasil alisik degilsin? Ve niye buna hazirlikli degilsin? Tüm sezon bunun plani belli ki hiç yok. Rezalet üzerine rezalet.

Fb maçı için umut besleyen varsa hiç beklemesin zira iyice koftiye dönmüş. Takim uzerinde sınırlı etkiye sahip.

Geri
Üst Alt