Okan Buruk vs Sergen Yalçın

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
Okanın başakşehirde aldığı şampiyonluk gördüğüm kadarıyla Sergenden bir hayli fazla değerli.

Kimsenin sergeni bir opsiyon olarak görmediği ortada sanıyorum devre arasında gene bir anadolu takımının başında kendini bulacak sizin görüşünüz nedir?

okan-buruk-kendimi-galatasaray-kulubesinde-gormek-istiyorum-ThcD1M8g.jpg

VS

60ce4b20ae298b8b32e12ad4

Okan iyi bir hoca değil. Devlet destekli takımı şampiyon yaptı. Devran dönünce yakın zamandaki futbol tarihini ve yapılanları da çok konuşacağız.

Okan Buruk dedim.

Sebebi genel anlamda düşünmem. Sergen güvenilmez biri. Kendi camiam dediği camia ile de para pazarlığı yapabilen, canı sıkıldığında kaçma yolları arayabilen birisi olduğu için güvenilmez biri.

Okan Buruk dedim.

Sebebi genel anlamda düşünmem. Sergen güvenilmez biri. Kendi camiam dediği camia ile de para pazarlığı yapabilen, canı sıkıldığında kaçma yolları arayabilen birisi olduğu için güvenilmez biri.
Hocam Okan pazarlık yapmadan direk kaçıyor onu ne yapacağız? İkiside devlet destekli takımlarla şampiyon olmuş, uzun vadede çöp bir takım bırakacak idareten tdler

Okan tabi ki sergen kim yav şaibeli galibiyet olmasa şamp dahi olamayacaktı ayrıca bjk ye gelene kadar nerde durmuş 1 sene ne başarısı yapmış.

Sergen'in karakteri enteresan - tabii büyük camiada ileri geri konuşmaz ama işine gelmedimi ayrılıa bağlıyor işte.

Geri
Üst Alt