GSC Haber Okan Buruk: "Yarın gözümüz Fenerbahçe - Göztepe maçında olacak"

#boykotmuslera

#boykotburukball

metin öztürk beceremiyor diye yönetici cümlelerini okana vermişler.

yunusu ve ahmeti de atabilirdi

hocam geç bunları

Gözün kulağın kafan aklın hepsi bizim oyunumuzda olsun okan hoca...

fazlası bizde zaten.

Okan Buruk: "İkinci golümüz öncesi ofsayt verildi. Yanlış oyuncudan ofsayt çizgisi çizildi. Gol geçerli sayılmalıydı. Neden iptal edildiğini çok anlaymadım. Aktif bir konumda değildi Abdülkerim."

Çünkü ofsaytta duran Apo Kerim defans oyuncusunun Barisin kafasına müdahale etmesini engelliyor

fenerli değiliz geçiniz adam gibi top oynat sende her hafta bahane peşindesin
Evet Abdulkerim aktif şekilde adamı bozuyor ve çizginin ondan cekilmesi normal. Ama rakip oyuncular arasında kaleye daha yakın biri var gibi geldi bana. Bence ofsaytı bozuyordu. Çizgi ondan da çekilmeliydi.

Okan Buruk: "İkinci golümüz öncesi ofsayt verildi. Yanlış oyuncudan ofsayt çizgisi çizildi. Gol geçerli sayılmalıydı. Neden iptal edildiğini çok anlaymadım. Aktif bir konumda değildi Abdülkerim."
bu kepazelikti bence - açıklasını anormal merak ediyorum.

koşarken durdu apo - ne zıpladı ne etti - topa hamleyi bozmadı bir şey yapmadı bana göre.

Evet Abdulkerim aktif şekilde adamı bozuyor ve çizginin ondan cekilmesi normal. Ama rakip oyuncular arasında kaleye daha yakın biri var gibi geldi bana. Bence ofsaytı bozuyordu. Çizgi ondan da çekilmeliydi.
Bu konuda emin değilim göstermediler. Ama asil değinmek istediğim konuyu da anlamayanlar oldu. febe olunca onların lehine yorumlanan pozisyondan bahsediyorum

Bu açıklama bile sıkıntı. Hep kendi işimize bakicaz, öndeyiz, onlarla işimiz yok derdi ki doğrusu bu şimdi kendimize guvenimiz azaldı bari onlar sacmalasa açıklaması gibi olmuş

-Galatasaray'da transferde kaos ve karışıklık var gibi. Sizi nasıl etkiliyor?

Okan Buruk: "Bu kaosun yaratılma ve çıkma nedenleri son iki maçta berabere kalmamızdı. Bu eleştiriyle birlikte transfer gündemi geliyor. Her takım içi transfer zorlu geçiyor. Transfer kolay bir şey değil. Çünkü biz sıradan oyuncu almak istemiyoruz. Önemli oyuncular almak istiyoruz. Ben kulübümüzün, başkanımızın ve yöneticilerimizin çabalarını görüyorum."

Okan Buruk: "Bariz hataları görüyoruz. Geçen hafta bizim maçımızda elle oynama, adeta bir voleybol maçı gibiydi. Bu penaltının verilmemesi, tabii ki kafamızda bir soru işareti oluşturuyor."

Hocaya biri transferi sormuyor mu

Okan Buruk: "Bu kaosun yaratılma ve çıkma nedenleri son iki maçta berabere kalmamızdı. Bu eleştiriyle birlikte transfer gündemi geliyor. Her takım içi transfer zorlu geçiyor. Transfer kolay bir şey değil. Çünkü biz sıradan oyuncu almak istemiyoruz. Önemli oyuncular almak istiyoruz. Ben kulübümüzün, başkanımızın ve yöneticilerimizin çabalarını görüyorum."
Sıradan oyuncu almak istemiyoruz ama jelert ve sallai alıyoruz

GiKPZDUXkAAxnfS

Bu ofsayt değilse bu günkü golde değil bu kadar basit.
Bu da ofsayttı, Osimhen itiraz etmişti takan olmadı.

Bu açıklama bile sıkıntı. Hep kendi işimize bakicaz, öndeyiz, onlarla işimiz yok derdi ki doğrusu bu şimdi kendimize guvenimiz azaldı bari onlar sacmalasa açıklaması gibi olmuş
Öyle değil ama.

Göztepe’yi hakem ile yenebilirler sadece biliyor. Ve bize karşı bu tutum devam ederse Göztepe de bizi hakemle taraftar ile yener.

Fenerbahçe de bizi hakem ile yenebilir. En kötü beraberlik alabilir.

Üzerine bir maçta daha doğranırsan Alanya maçı vb 2 yıl önceki gider tabi.

Hakeme rağmen bu kadar açık kollama ve çifte standart varsa şampiyon olmak çok zor.

R.Madrid bile olsan kazanamazsın bir yerde.

O yüzden bir şekilde düzende değişiklik şart.

sonuçlara bağlı oyuna bağlı kısmından kaçmış sorunun

soruda yanlış sorulmuş aslında.

Okan Buruk: "Çabalıyoruz, oyuncu seyrediyoruz, oyuncu takip ediyoruz, görüşüyoruz... En kısa zamanda bunun sona ereceğini düşünüyorum. Galatasaray taraftarı merak etmesin; maddi ve manevi anlamda ne gerekiyorsa yapılacak."

Geri
Üst Alt