- 15 Eylül 2009
- 65.578
- 11.904
- 3.163
#boykotmuslera
#boykotburukball
#boykotburukball
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Abdulkerim aktif şekilde adamı bozuyor ve çizginin ondan cekilmesi normal. Ama rakip oyuncular arasında kaleye daha yakın biri var gibi geldi bana. Bence ofsaytı bozuyordu. Çizgi ondan da çekilmeliydi.Çünkü ofsaytta duran Apo Kerim defans oyuncusunun Barisin kafasına müdahale etmesini engelliyor
fenerli değiliz geçiniz adam gibi top oynat sende her hafta bahane peşindesin
bu kepazelikti bence - açıklasını anormal merak ediyorum.Okan Buruk: "İkinci golümüz öncesi ofsayt verildi. Yanlış oyuncudan ofsayt çizgisi çizildi. Gol geçerli sayılmalıydı. Neden iptal edildiğini çok anlaymadım. Aktif bir konumda değildi Abdülkerim."
Bu konuda emin değilim göstermediler. Ama asil değinmek istediğim konuyu da anlamayanlar oldu. febe olunca onların lehine yorumlanan pozisyondan bahsediyorumEvet Abdulkerim aktif şekilde adamı bozuyor ve çizginin ondan cekilmesi normal. Ama rakip oyuncular arasında kaleye daha yakın biri var gibi geldi bana. Bence ofsaytı bozuyordu. Çizgi ondan da çekilmeliydi.
Sıradan oyuncu almak istemiyoruz ama jelert ve sallai alıyoruz-Galatasaray'da transferde kaos ve karışıklık var gibi. Sizi nasıl etkiliyor?
Okan Buruk: "Bu kaosun yaratılma ve çıkma nedenleri son iki maçta berabere kalmamızdı. Bu eleştiriyle birlikte transfer gündemi geliyor. Her takım içi transfer zorlu geçiyor. Transfer kolay bir şey değil. Çünkü biz sıradan oyuncu almak istemiyoruz. Önemli oyuncular almak istiyoruz. Ben kulübümüzün, başkanımızın ve yöneticilerimizin çabalarını görüyorum."
Bu da ofsayttı, Osimhen itiraz etmişti takan olmadı.![]()
Bu ofsayt değilse bu günkü golde değil bu kadar basit.
Öyle değil ama.Bu açıklama bile sıkıntı. Hep kendi işimize bakicaz, öndeyiz, onlarla işimiz yok derdi ki doğrusu bu şimdi kendimize guvenimiz azaldı bari onlar sacmalasa açıklaması gibi olmuş
Ben kulübümüzün, başkanımızın ve yöneticilerimizin çabalarını görüyorum.
sonuçlara bağlı oyuna bağlı kısmından kaçmış sorunun-Galatasaray'da transferde kaos ve karışıklık var gibi. Sizi nasıl etkiliyor?
Okan Buruk: "Bu kaosun yaratılma ve çıkma nedenleri son iki maçta berabere kalmamızdı. Bu eleştiriyle birlikte transfer gündemi geliyor. Her takım içi transfer zorlu geçiyor. Transfer kolay bir şey değil. Çünkü biz sıradan oyuncu almak istemiyoruz. Önemli oyuncular almak istiyoruz. Ben kulübümüzün, başkanımızın ve yöneticilerimizin çabalarını görüyorum."