- 16 Haziran 2010
- 190.897
- 133.610
- 6.478
Okan Buruk: "Enteresan bir ofsayt çizgisi çizdiler rakibimizin golünde. Garip geldi. Rakibin net şekilde ofsaytta olduğunu görebiliyoruz. Ofsayt olduğu yönünde görüşüm. Orada çizilen çizgiye inanmıyorum!"
Okan Buruk: "6-7 gol atabileceğimiz bir maçtı."
Okan Buruk: "Bu maçı odaklanan kazanmak isteyen bir takım vardı bugün. Beşiktaş maçında bunu tam olarak yapamadık."
Okan Buruk: "Ben hakemleri tebrik ettim, Mourinho da hakemleri tebrik ediyordu. Ben arkamı dönmüş giderken benim burnumu sıktı. Abartmayacağım ama yaptığı şık bir şey değil. Maç önü de maç sonu da el sıkışmamız gerekirdi ama bu konuyu abartmayacağım."
Okan Buruk: "Abdülkerim son maçtan sonra, "Neden ben?" gibi bir şey diyor. En güvendiğim oyunculardan biri. Bunlar olabilir. Ben de yaptım bunu. Bunlar normal şeyler. Normal reaksiyonlar. Bu zamana kadar böyle şeyler olmadı ama ben oyuncularımı, oyuncularım beni seviyor."
Okan Buruk: "Yunus Akgün ağrılarına rağmen oynamaya çalışıyor. Bugün çok iyiydi. Uzun süre oynamayıp tekrar oynayınca zorlanabiliyor. Beşiktaş maçıyla bu maç gösterdiği performns arasında çok büyük var. Bazı oyuncularımız da ağrıyla oynuyor. Bu galibiyet onların."
Okan Buruk: "Galatasaray özelinde vurulacak ilk ve tek kişi benim. Galatasaray'ı düşürmek için insanların bana vurması gerekiyor. Ben de bu vurmalara alıştım."