GSC Haber Okan Buruk: "Yediğimiz gol ofsayt. Çizgiye inanmıyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1743626604135.webp

Okan Buruk: "Enteresan bir ofsayt çizgisi çizdiler rakibimizin golünde. Garip geldi. Rakibin net şekilde ofsaytta olduğunu görebiliyoruz. Ofsayt olduğu yönünde görüşüm. Orada çizilen çizgiye inanmıyorum!"

Okan Buruk: "6-7 gol atabileceğimiz bir maçtı."

Okan Buruk: "Bu maçı odaklanan kazanmak isteyen bir takım vardı bugün. Beşiktaş maçında bunu tam olarak yapamadık."

Okan Buruk: "Ben hakemleri tebrik ettim, Mourinho da hakemleri tebrik ediyordu. Ben arkamı dönmüş giderken benim burnumu sıktı. Abartmayacağım ama yaptığı şık bir şey değil. Maç önü de maç sonu da el sıkışmamız gerekirdi ama bu konuyu abartmayacağım."

Okan Buruk: "Abdülkerim son maçtan sonra, "Neden ben?" gibi bir şey diyor. En güvendiğim oyunculardan biri. Bunlar olabilir. Ben de yaptım bunu. Bunlar normal şeyler. Normal reaksiyonlar. Bu zamana kadar böyle şeyler olmadı ama ben oyuncularımı, oyuncularım beni seviyor."

Okan Buruk: "Yunus Akgün ağrılarına rağmen oynamaya çalışıyor. Bugün çok iyiydi. Uzun süre oynamayıp tekrar oynayınca zorlanabiliyor. Beşiktaş maçıyla bu maç gösterdiği performns arasında çok büyük var. Bazı oyuncularımız da ağrıyla oynuyor. Bu galibiyet onların."

Okan Buruk: "Galatasaray özelinde vurulacak ilk ve tek kişi benim. Galatasaray'ı düşürmek için insanların bana vurması gerekiyor. Ben de bu vurmalara alıştım."

Ofsayt çizgisi bile fiyasko. Üç boyutlu görsel hikaye.

Okan buruk: Mou yaptığı hareketi abartmak istemiyorum

hatta helal olsun haklıydı yaptığında de adam ceza almasın. Bana ceza verin deseydin 🥵🤬

FB oyuncularında kaçmış röportaj vermiceklermid

Abi ne demek abartmıyroum, ulan rüzgar esiyor adamlar 3 gün boyunca tv’ lerde.. şaka mısın.

Yönetim çık sen abart, saçma mısınız ya ????

Burada talisca Abdülkerim fakir cicaldaosu 3lüsüne bak tam yarım metre kadar ofsayt olduğu zaten görünüyor, , yarı otomatik sistem varken anında görüntü verilir 4 dakika bekletilmez,
İnsanları aptal yerine koyanlara boydan gireyim

Ekli dosyalar

• c421ed51-px7e7e1abrbb6cskk6evy6.webp
    c421ed51-px7e7e1abrbb6cskk6evy6.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 14
Lan ne demek abartmıyorum git darp raporu al tazminat davası aç hocam kendine gel ne yapıyon

Bu ofsayt çizilmesi dahil var konuşmaları her şeyin canlı şeffaf bir şekilde yayınlanması lazım

Bizim yönetim ve okan cidden kerizlikte, saflıkta dünya markası

Okan Buruk: "Galatasaray özelinde vurulacak ilk ve tek kişi benim. Galatasaray'ı düşürmek için insanların bana vurması gerekiyor. Ben de bu vurmalara alıştım."

Yönetime çok fazla arka çıkıyor.

Gerek yok birader pansuman olma herkes işini yapsın.

Okan Buruk: "Yunus Akgün ağrılarına rağmen oynamaya çalışıyor. Bugün çok iyiydi. Uzun süre oynamayıp tekrar oynayınca zorlanabiliyor. Beşiktaş maçıyla bu maç gösterdiği performns arasında çok büyük var. Bazı oyuncularımız da ağrıyla oynuyor. Bu galibiyet onların."

Bizde bu yönetimle bu hoca oldukça daha çok şamarlarlar sahamızda dayak atarlar

Geri
Üst Alt