İlhan Kara
Kırmızı Üye
Eski Benfica hocası Roger hala boşta diye biliyorum kısa dönem kurtarabilecek en mantıklı aday bence
Nah yapar
Loser biri maalesef. Analiz bu kadar.Bi analiz okurum diye düşünmüştüm
“İmkan verilirse bende bir denemek isterim” hükümet kadındaki bu replik aklıma geldiSanki ben bu işi yapabilirim gibime geliyo
Ligdeki tdlerin yarısının pro lisansı yok benimde yok
Hard gsliyim
Yerliyim
Futbol zaten yaladık yuttuk
Ligi biliyorum
Kahpelerle mücadele de marka sayılırım
10/10
Seçeneklere yazsanıza beni bi teveccüh var mı göreyim
Vakit makosenleri giyme vakti“İmkan verilirse bende bir denemek isterim” hükümet kadındaki bu replik aklıma geldi![]()
Yardımcı lazım mı? Adını önce anket listesine yazdırır sonra makınsene bakmaya giderizVakit makosenleri giyme vakti
Konsesao kadar lobimiz yok malesef önce lobi sonra makosen ardından da ver elini tdlikYardımcı lazım mı? Adını önce anket listesine yazdırır sonra makınsene bakmaya gideriz
Gsc anketine önce ismini yazdıralım, tanınırdık önemli, sonra makosen.. lobi kolay, keramettin Trump abimi devreye sokarızKonsesao kadar lobimiz yok malesef önce lobi sonra makosen ardından da ver elini tdlik
Takımı komple değiştirirEski Benfica hocası Roger hala boşta diye biliyorum kısa dönem kurtarabilecek en mantıklı aday bence
valla bayern kompanyi burnley ile küme düşmüşken aldı, xabi alonso r.sociedad 2 takımında 2.ligdeydi ve başarılı değildi diye biliyorum ama bayern leverkusen aldı, sistemi mentalitesi istediğin gibiyse alınabilir, ki arda topa sahip olma oyunu sevdiğini kendi söylüyor, top bi o kale bi bu kale oynamayız,arda emre özcan ile programda söylüyor %63-64 topa sahip olma az dedi, futbol pozisyon oyunu dedi,sahaya doğru yerleşim vb, bakalım neler olacak hayırlısı olsunArdanin en az 3-4 senesi var daha
bize topa hükmedecek,ligde oyun olarak anadolu takımlarını ezecek, avrupada da yine aynı şekilde küçük takımları ezip, büyüklere maçına göre mantıklı taktikle çıkacak hoca lazım. Yani özetle bu saydıklarım aslında büyük takım hocası özellikleri, öyle top bi o kale bi bu kale olmaz yahu CLde maç yapsan hadi belki rakip büyük takım diycem,anadolu takımlarına bile biz tek kale oynayamıyoruz çoğu zamanSchmidt = Okan alman versiyonu
press yapmaktan baska birsey bilmiyor