GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 37

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
37/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sanki ben bu işi yapabilirim gibime geliyo

Ligdeki tdlerin yarısının pro lisansı yok benimde yok

Hard gsliyim
Yerliyim
Futbol zaten yaladık yuttuk
Ligi biliyorum
Kahpelerle mücadele de marka sayılırım

10/10

Seçeneklere yazsanıza beni bi teveccüh var mı göreyim
“İmkan verilirse bende bir denemek isterim” hükümet kadındaki bu replik aklıma geldi:)

Çok geç. Bunu jk kupa maçına kadar yapsan olurdu. Oradan sonra 70-80 milyon€ girdi bize. Şimdi iyi bir hoca getirsen bile çok riskli bir iş olur. Çiftliğe dönmüş bir ortama disiplinli bir td’yi şimdi getirmenin faydalı olacağını zannetmiyorum. En mantıklısı sezon sonu beklensin.

Ardanin en az 3-4 senesi var daha
valla bayern kompanyi burnley ile küme düşmüşken aldı, xabi alonso r.sociedad 2 takımında 2.ligdeydi ve başarılı değildi diye biliyorum ama bayern leverkusen aldı, sistemi mentalitesi istediğin gibiyse alınabilir, ki arda topa sahip olma oyunu sevdiğini kendi söylüyor, top bi o kale bi bu kale oynamayız,arda emre özcan ile programda söylüyor %63-64 topa sahip olma az dedi, futbol pozisyon oyunu dedi,sahaya doğru yerleşim vb, bakalım neler olacak hayırlısı olsun

Emir Sato istemiyor dedi ama Arda için sormak lazım. Olmuyorsa Fransız, Alman, Belçikalı olsun. Gerçi Pereira'yi alıp gelen şampiyonlukla fenerle bol bol dalga geçme ihtimali pek bir cazip duruyor, diğer sene beyaz saçlıyla

Schmidt = Okan alman versiyonu

press yapmaktan baska birsey bilmiyor
bize topa hükmedecek,ligde oyun olarak anadolu takımlarını ezecek, avrupada da yine aynı şekilde küçük takımları ezip, büyüklere maçına göre mantıklı taktikle çıkacak hoca lazım. Yani özetle bu saydıklarım aslında büyük takım hocası özellikleri, öyle top bi o kale bi bu kale olmaz yahu CLde maç yapsan hadi belki rakip büyük takım diycem,anadolu takımlarına bile biz tek kale oynayamıyoruz çoğu zaman

Schmidt‘i Leverkusen günlerinden beri takip ederim, geldiği ilk 6 ay-1 senelik zaman arasında takım uçar sonra içinde bulunduğumuz mevcut duruma düşeriz yine.

en çok istediğim : dino toppmöller.

2 senedir denk geldikçe sırf bu adamın oyunu için frankfurt takip ediyorum ama bu futbol iklimine a+ seviyeye aday biri gelmez bu bir gerçek. Zamanında uğraştığımız tuchel gibi olur

Buraya yazan oldu mu bilmiyorum ama tottenham’dan kovulursa postecoglou’da tam buraların hocası. Şu kadroyla vura vura götürür bu ligde

Mancini, terzic falan kanser eder bizim taraftarı :)

Geri
Üst Alt