GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 38

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
38/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Arda gelsin en azından Alkmaar gibi takımlarla deplasmanda g.tüyle beraber kalır.. Aptal gibi pres yaptırıp Berkan’la Apo’yu 75 dk birebir bıraktırıp kenardan izlemez.
Alkmaar maçında birebir kalıp da goller yedik ? İlk pozisyonda Sara savunmadan çıkarken hatalı pas verdi pas arası yapıp topu kaptılar Kaan adamı indirdi frikikten gol attılar. 2.golde de Berkan ya da Apo Muslera'ya döndüler Muslera topu ayağından çıkaramadı düzgün bir şekilde topu kaptılar hücum başladı korner oldu Barış Alper'in rezalet çevre kontrolü sonrası yaptırdığı penaltıdan yedik. İkinci yarı 10 kişi kaldıktan sonra orta sahayı geçemedi takım, yani savunma yapmaya çalıştı ama bu oyuncuların savunma bilgisi bireysel olarak da yetersiz takım olarak da yetersiz.

Bu takım en iyi oyunlarını hücum presi yaparak oynadı. Geçen sene CL'de Bayern, Manu maçları, bu sezon Tottenham maçı vs.. Oyuncuların bu maçlara konsantrasyonu ile diğer maçlara olan konsantrasyonları arasında dağlar kadar fark var.Düzetilmesi gereken en önemli nokta bence burası. Hiç bir maçın bir diğerinden bir farkı olmadığını anlatmak. Ha bazı şeyleri garantilemişsindir formalite maçında sakatlık ceza vs düşünerek sıkmayabilirsin ama garantilemediğin her maç aynı motivasyonda olmalı. Bunu sağlamanın en önemli yolu takımda rekabeti artırmak. Bizim de en büyük sıkıntımız bu sene bu oldu, takımda rekabeti artıracak oyuncu kalitemiz malesef zayıftı. Yedekte bekleyen oyuncular ile as oyuncular arasında dağlar kadar fark vardı. Dinlenmesi gereken oyuncuları yeterince dinlendiremedik vs vs.

Hocanın bu konuda biraz daha cesur olması lazımdı. Mesela Malmö deplasmanında son 3 dakika Ziyech'i oyuna sokmasının bir anlamı yoktu. Oyuna genç bir oyuncu soksa Belki adamların attıkları 2.golde mücadele olarak sana katkı sağlayacaktı golü yemeyecektin. Belki oraya kalmayacaktı oyuna soktuğun genç oyuncu kontrada sana pozisyon yaratıp gole katkı sağlayacaktı ve sen 1 oyuncu kazanmış olacaktın. Bunu en iyi kendisi bilmesi lazım, bu takımın altyapısından çıkıp genç yaşta oynamış biri olarak.

Okan hoca iyi kötü lig konusunda çıtayı üst seviyeye koydu bizim algılarda buna göre şekillendi ister istemez. muhtemelen Arda gelir olası bir ayrılma durumunda ama Arda bizde çok pis patlayacakmış gibi geliyor bana şuan öyle bir konumdayız ki gelen adam 3 hafta üst üste beraberlik alsa ah ulan okan hocam dön geri dermiyiz acaba diye merak etmiyor değilim.

Sezon sonuna kadar Okan buruk sezon sonu gelecekse yabancı hoca gelsin şampiyon olamasak bile sistem oturur conte yada Mancini isterim

Sezon sonuna kadar Okan buruk sezon sonu gelecekse yabancı hoca gelsin şampiyon olamasak bile sistem oturur conte yada Mancini isterim
Ne sistemi reis.

Bu topraklarda bireysellik akar, bize ozel bi durum saniyorlar bunu ama turkiyede bireysellikle işi goturur butun takimlar. Herkesin ovdugu goztepenin bile bi sistemi yok, sadece iyi bi forvetleri var. Cezali veya sakat olunca hatayspora dönüyorlar.

Terim son doneminde denedi bunu, herife teneke baglayip gonderdik. Bu taraftar profiliyle olmaz o iş. 2 mac kaybedince istifa diyorlar

Sistem işi sabır işi, ne bu topa girecek bi hoca, ne de yonetim bulamazsin. 2 yil secilen yonetim sistem işine girince burak elmas gibi 3-4 ay da paket olur

Ne sistemi reis.

Bu topraklarda bireysellik akar, bize ozel bi durum saniyorlar bunu ama turkiyede bireysellikle işi goturur butun takimlar. Herkesin ovdugu goztepenin bile bi sistemi yok, sadece iyi bi forvetleri var. Cezali veya sakat olunca hatayspora dönüyorlar.

Terim son doneminde denedi bunu, herife teneke baglayip gonderdik. Bu taraftar profiliyle olmaz o iş. 2 mac kaybedince istifa diyorlar

Sistem işi sabır işi, ne bu topa girecek bi hoca, ne de yonetim bulamazsin. 2 yil secilen yonetim sistem işine girince burak elmas gibi 3-4 ay da paket olur

Ya işte davulun sesi uzaktan güzel gelir.

Fakat günün sonunda dünyada da en başarılı takımlara baktığımızda bireysel becerilerle büyük kazançlar elde ettiklerini görüyoruz

bi Rodri ve KdB sakatlığı ile Man City a g dağıttı

E noldu muhteşem sistem

Şu an hoca değiştirmek doğru bir karar olmaz. Avrupa zaten gitti. Geçmiş olsun. Ligde de 6 puan öndeyiz. Sezonu Okan hocayla tamamlamak gerek.

Sezon sonu şampiyon bile olsak, yeni hoca bakmak lazım. Çünkü Okan hoca ile Avrupa'da başarı imkansız. Böyle düşünüyorum artık.

Ama her şeyden önce, yönetim değişikliği şart. Bu yönetim kaldığı sürece Klopp bile gelse fayda etmez.

Şu an hoca değiştirmek doğru bir karar olmaz. Avrupa zaten gitti. Geçmiş olsun. Ligde de 6 puan öndeyiz. Sezonu Okan hocayla tamamlamak gerek.

Sezon sonu şampiyon bile olsak, yeni hoca bakmak lazım. Çünkü Okan hoca ile Avrupa'da başarı imkansız. Böyle düşünüyorum artık.

aslında seneye şampiyonluğu salıp üst düzey bir turnuva hocası getireceksin

Seneye ligi 2. Veya 3. Bitireceğiz

Bir sonraki sene UEFA’ya gideceğiz

O hocayla UEFA’da finale çıkmak için oynayacağız

Hmmmmm

Reale munihe başarili olmayabilirsin Avrupa'da kimse buna çok birşey diyemez. Puan kaybettiği takımlara bak. Kiev 1gol atmış sana evinde 3-1 den maçı çeviriyor. Oyunu tutamıyor Sun. Rakip elini kolunu sallaya sallaya geliyor. İstediği gibi pas yapıyor. Malmö rfs young boys bunlar nedir ya GS karşısında duracak takim mi bunlar

Reale munihe başarili olmayabilirsin Avrupa'da kimse buna çok birşey diyemez. Puan kaybettiği takımlara bak. Kiev 1gol atmış sana evinde 3-1 den maçı çeviriyor. Oyunu tutamıyor Sun. Rakip elini kolunu sallaya sallaya geliyor. İstediği gibi pas yapıyor. Malmö rfs young boys bunlar nedir ya GS karşısında duracak takim mi bunlar
Kesinlikle. Takımda ağır bir ciddiyetsizlik var. Örneğin rakip Tottenham olunca çatır çatır oynayan futbolcular, RFS'yi Dinamo Kiev'i görünce beş paraya almamazlık yapıyor. "Hayırdır beyler? Ne oldunuz da rakip beğenmiyorsunuz?" diye sorduğunu da hiç sanmıyorum hocanın. Sürekli bir futbolcuların suyuna gitme çabası seziyorum.

Öyle zaten. He bunun sorumlusu net Okan hocadır.

Bunun da bir bedeli olacak.

Diyorum; bu sene eğer şampiyon olursak net şöyle bir sözlü anlaşma lazım

Hocam bizim hedefimiz ŞL’de ilk 16

Eğer bu olmazsa yolları ayırıyoruz, hocaya böyle 6 aylık bir süre tanınmalı diyorum (tabii buna göre planlanacak her şey)

Geri
Üst Alt