GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 42

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
42/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
1740689436753.webp

Şampiyonlukta farkı açtık

Ligde bi süre şmp olmasak da sorun değil

Bu süreçte avrupa takımı olalım diyorum

Okan lig için avrupayı saldı yeni td de avrupa için ligi salsın

Ok muyuz ey ahali

Ya hayır her sene de fb bu yıl şampiyon olamazsa batacak çok önemli yıl filan deniyor ama yok her yaz 50 mio harcıyor adamlar her senede şampiyonluğa oynuyorlar kazanamasalar bile. Asıl biz batıcaz bu gidişle okana alınan topçulara bak.

sene sonu ne olur bilmiyorum ama şu an klopp dışında kimse bu işin altından kalkamaz

mevcut yönetim kloppu getiremeyeceğine göre gelecek sezonlarla ilgili beklentiyi düşürmekte fayda var

Gitmesi gereken Okan hoca değil yönetim.
Çok çabuk unutuluyor bazı şeyler. Rijkaard, Mancini, Prandelli, Riekerink, Tudor, Torent hatta son Terim dönemi nasıl sinir krizleri geçirdiğimi dün gibi hatırlıyorum. İçlerinden bir tek Tudor'dan kadro mühendisliği ve kondisyon olarak kısmen memnundum ama sahadaki sonuçlar tatmin etmiyordu.

Kim ne derse desin bu ligin anahtarı yerli hoca. Mevcut ortamda en iyisi de Okan. Arda Turan henüz çok toy Galatasaray hocalığı için. En büyük ihtiyacımız Erden Timur gibi bir başkan. Umarım önce bu beceriksiz yönetimden kurtulabiliriz.

Ya hayır her sene de fb bu yıl şampiyon olamazsa batacak çok önemli yıl filan deniyor ama yok her yaz 50 mio harcıyor adamlar her senede şampiyonluğa oynuyorlar kazanamasalar bile. Asıl biz batıcaz bu gidişle okana alınan topçulara bak.
Evet bu sene çok önemli bu sene de şamp olursak bitiyolar diye diye 20 yıl geçti ve o kadar şampiyon olmamıza rağmen bitmeye biz daha çok yakınız

Ligi salalım bi 3-5 sene avrupaya odaklanalım,avrupa maçlarımıza baktım da fblilerin bjklilerin dalga geçtiği kadar var cidden rezalet bi tablo var ortada

Sokuk ligimize 2.hafta havlu atan leşjk bile ilk 24e giremediği avrupa liginde tarihine bilbao(ev) ve lyon(dep) galibiyeti sıkıştırdı biz 10 kişi totnımı yenip kendimizden geçerken

Fb jesusla gitti alde maçlar aldı son 16 mı ne oynadı sonra isoyla gitti konferansta çeyrek mi ne yaptı yarıyı penaltılarla kaçırdı bu sene ehehehe salaklar bakalım 24 e girebilecekmisiniz diyoduk adamlar son16da ve rangersi da eleyip çeyreğe kalmaları kuvvetle muhtemel

Millet kötü sezonlarında bunları yaparken koskoca avrupa fatihinin tarihini çarşamba pazarına çevirenler,lig için avrupayı salanlar utanmalı da utanmazlar işte bizi ne hale getirdi bu vasat sürüsü

Herhangi bir hoca getir bu ligde bu kadro ile sampiyonluga oynar. Ama biz kaliteli hoca istiyoruz vasat futbol oynatan degil, inatci olmayan dünya futboluna ayak uyduran birisi. Antremanlari üst düzey yaptiran, futbolculara iyi gecinip ama siniri astirmayan bir hoca lazim bize.

Guardiola Klopp vs geçelim böyle fantezi isimleri.

Bu adamlar bu kulübe fayda getirmez. Günün sonunda faydadan çok zararı olur.

1 oyuncuya çat diye 50-100 m veren kulüplerde geçti kariyerleri.

Bu adamların gözünde bu takıma geldiklerinde Sanchez bile “meh” denilecek bir topçu. Lig için yeterli de Avrupa’da başarı istemiyor musun? Bak o zaman Mourinho hırtosu bile 40 milyona yedek oturacak adam çektiriyor yeri gelince Fenere. Kulübü üstüne mi çektiniz banane kardeşim diyor. Talisca’lar vs

Bu adamlar günümüz futbolunda sana geliyorsa bil ki 1-2 senede ama taksitle ama sponsorla rahat 200-300 milyonluk olacaksın

Bizde başarılı olacak TD, underdog takımlarla 1 senelik değil uzun süre boyunca hep iyi işler yapmış bir TD olmalıdır.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt