GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 44

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
44/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
ben sizin bu kadar metin, bu kadar güçlü bu kadar olgun olduğunuzu hani bilirdim de bu kadar olduğunu bilmezdim. lig şampiyonluğunu salalım avrupa'ya bakalım diyorsunuz demek. bu ligin bayern'i, juventusu olalım hegemonya kuralım filan geçtik mi o işleri. vallahi çok büyük olgunluk, tok gözlülük. taraftarımızla mübarek evliyalar takımı gibiyiz maşallah inşallah.

burdaki argümanın cevabı çok basit aslında hatta sorulmasına bile şaşırdım

liverpoolda 3-4 sene şampiyon olamayn adam orada kalabilir

ingilterede 6 sene 10 sene şampiyon olamayan hocalar kalabiliyor

burası öyle mi

üstelik şu iddianız kendi pozisyonunuzla çelişiyor

2 sene şampiyon olmuş ve 3. seneyi lider götüren hocayı niye istemiyoruz biz

daha fazlasını talep ettiğimiz için özellikle avrupada

peki kredisi az ve okan buruk kadarını bile yapamayan adam nasıl bir şey yaşar

bu ülkede terim 8 şampiyonluğun ardından 2 sene tökezledi diye gönderiliyor ki bir senesinde 1 averajla şampiyonluk kaybetti

10-11 sene çalışıp 8 şampioynluk alan adam liverpoolda kendi bırakmadan gönderilir miydi

karşılaştırmanın birinci kuralı bağlamın aynı olmasıdır sen iki farklı dünyayı kıyaslıyorsun

@Egemen Bayrak

gelelim sana

okan buruk kalsın demiyorum ben artık öncelikle hatta okan buruktan önce bile yerli hoca karşıtıydım ama bir süreliğine okan hoca umut vadetti ve destekledim

gelgelelim yukarıda söylediklerim aynen geçerli

franck haise gelse mesela veya lille hocası

10. hafta o gerçekler yaşandığında bu ülkede ortam anında terim ve 3 sene şampiyon olmuş olan okanı adamın önüne koyar ve yer geçer

bence de okan buruktan daha iyi futbol oynatacak 100 tane hoca olabilir dünyada

ama bu ülkede evet bu hoca bizi gelecek sene uçurur bu sene sabredelim durumu olmadığı için okan buruk sonrası o krediyi yakalayabilecek bir adam gelmesi gerekir

ha adam gelir 10da 10 ile başlar o zaman kimse birşey diyemez ki tudor bile yanlış hatırlamıyorsam 8de 7 yapıp 15. maç sonunda kovulmuştu

burası böyle bir ülke

sen istediğin akdar okan burukun yaşattığı 2 şampiyonluğun acısını yaşa, istediğin kadar türkçeyi manüpüle et, istediğin kadar forumda insalara sataş bu gerçek tekrar etme potansiyeline her zaman sahip
Elmalarla armutları birbirine karıştırıp tüm konuları çorba yapmışsın

Senin fikrin kendi içinde tutarsız çünkü kötü dediğin adam için yeni gelen daha iyisini yapamayabilir o yüzden kalsın diyosun,kötü adam niye kalsın problem orda zaten?

Gelecek kişinin ligi alıp avrupada da başarılı olacağının garantisi var mı diyosun yaw bu nasıl soru böyle bir şeyin garantisi mi olur,olsa da kim nerden bilecek bunu da sana garanti edecek,bunların hepsi potansiyel bir risktir getirirsin birini tutar iyi ki getirmişim dersin tutmazsa tutanı bulana kadar denersin

İngilterede şampiyon olamasa da kalıyor argümanında yanlış bak ten haag kalamadı 2 senede postalandı,şampiyon olamadı diye gönderilmekle oyun şampiyonluk vadetmiyo diye gönderilmek farklı şeyler sen ahmetle mehmeti birbirine karıştırıp ahmet diye sunmaya çalışıyosun

Terim 8 şmp kazandı 2 sene olamadı gönderildi değil olay yine her şeyi birbirine karıştırmışsın,terim geldi 18i 19 u şmp olarak tamamladı ama geçen her sene kadro kalitesini geri götürdü,transferden anlamadığı için kadroyu çöplüğe çevirdi,kadroyu kendisine biat eden yeteneksizlerle donattı ve oyun olarak bi bok oynatamadı, 2020de 2021de şmp olamadı 2022de de para harcatıp 13.olunca da taraftarı enayi yerine koyup 3 senenin üstüne bi 3 sene daha isteyince paketlendi

Öyle dolu dizgin oyunlar,transferler,kadrolar vardı da ft 2 sene şmp olamayınca yollandı gibi bir durum olmadı yani senin zannettiğin,zannettirmeye çalıştığın gibi

Okan da oyun olarak hiçbir şey vadetmediği için bu kadar eleştiriliyo insanlar aptal değil,kredisini de biz tüketmedik kendi tüketti aldığı sonuçlar,yaşattığı rezaletler,saçtığı paralar sebebiyle

Okan yeri sadece kloopla peple dolacak birisi değil,örnek verdiğin klobun yeri bile noname slotla doluyorken hemde

ama o da okan hoca gibi geçiş, koş koş futbolu oynatıyor diye biliyorum genelde, bize set oynatacak,topa sahip olma oynatacak hoca lazım
okan bey sağolsun yılların gegenpressingcisi beni bile pres topundan soğuttu. Rus ruleti önde baskısı presi de patladı onu bile oynayamıyor takım artık ayaklar gitmiyor takımda.

burdaki argümanın cevabı çok basit aslında hatta sorulmasına bile şaşırdım

liverpoolda 3-4 sene şampiyon olamayn adam orada kalabilir

ingilterede 6 sene 10 sene şampiyon olamayan hocalar kalabiliyor

burası öyle mi

üstelik şu iddianız kendi pozisyonunuzla çelişiyor

2 sene şampiyon olmuş ve 3. seneyi lider götüren hocayı niye istemiyoruz biz

daha fazlasını talep ettiğimiz için özellikle avrupada

peki kredisi az ve okan buruk kadarını bile yapamayan adam nasıl bir şey yaşar

bu ülkede terim 8 şampiyonluğun ardından 2 sene tökezledi diye gönderiliyor ki bir senesinde 1 averajla şampiyonluk kaybetti

10-11 sene çalışıp 8 şampioynluk alan adam liverpoolda kendi bırakmadan gönderilir miydi

karşılaştırmanın birinci kuralı bağlamın aynı olmasıdır sen iki farklı dünyayı kıyaslıyorsun

@Egemen Bayrak

gelelim sana

okan buruk kalsın demiyorum ben artık öncelikle hatta okan buruktan önce bile yerli hoca karşıtıydım ama bir süreliğine okan hoca umut vadetti ve destekledim

gelgelelim yukarıda söylediklerim aynen geçerli

franck haise gelse mesela veya lille hocası

10. hafta o gerçekler yaşandığında bu ülkede ortam anında terim ve 3 sene şampiyon olmuş olan okanı adamın önüne koyar ve yer geçer

bence de okan buruktan daha iyi futbol oynatacak 100 tane hoca olabilir dünyada

ama bu ülkede evet bu hoca bizi gelecek sene uçurur bu sene sabredelim durumu olmadığı için okan buruk sonrası o krediyi yakalayabilecek bir adam gelmesi gerekir

ha adam gelir 10da 10 ile başlar o zaman kimse birşey diyemez ki tudor bile yanlış hatırlamıyorsam 8de 7 yapıp 15. maç sonunda kovulmuştu

burası böyle bir ülke

sen istediğin akdar okan burukun yaşattığı 2 şampiyonluğun acısını yaşa, istediğin kadar türkçeyi manüpüle et, istediğin kadar forumda insalara sataş bu gerçek tekrar etme potansiyeline her zaman sahip

ben terim zamanı da artık gitsin dediğimde "terim giderse üniversite okutan hoca gelip başarılı mı olacak sanki" diyenler vardı aynı bu şekilde. Terim gitti Okan başarılı oldu, Okan gider Arda olur Selçuk olur. Galatasaray'da insan kaynağı bitmez , bu kadar büyük potansiyeli olan bir camia ile takımların %70'i ekonomik olarak yıkık olan bir ligde başarılı olacak hoca bulmak zor derseniz buna ancak gülerim

Ergin Ataman Başkan
Erden Timur 2.Başkan

Var bi hayalimiz. Fenere tarih boyunca 7 24 saplayacak 2li olur. Hakkımızı yiyemezler. Kendisinin aşırı bir fener nefreti var ve bunu göstermekten de asla çekinen biri değil.

İnşallah
Amiiin

ben terim zamanı da artık gitsin dediğimde "terim giderse üniversite okutan hoca gelip başarılı mı olacak sanki" diyenler vardı aynı bu şekilde. Terim gitti Okan başarılı oldu, Okan gider Arda olur Selçuk olur. Galatasaray'da insan kaynağı bitmez , bu kadar büyük potansiyeli olan bir camia ile takımların %70'i ekonomik olarak yıkık olan bir ligde başarılı olacak hoca bulmak zor derseniz buna ancak gülerim

benim dediğim başarılı olması değil ısrarla onu vurguluyorum

muhtemelen okandan daha iyi olacak hoca buluruz

ama başlangıcı çok çok iyi olmalı ki bu adam tutunsun aksi halde tudorun perreiranın kaderini yaşar bu adam

çünkü bu ligin medyası, ilişkiler ağı ve örgütlü taraftar grubu yabancı hocayı en ufak tökezlemede yerler

bizi boşver fenere bak

rıdvan acun ve mesut perreiranın kuyusunu sırf istedikleri yerli gelsin diye kazdılar gerekçe olarak da üçlü uydurdular

sonrasında gelen jesus da mourinho da üçlü oynattı ki jesusa yine rahatça çakıp şimdi mourinhoya çıt çıkaramıyorlar

şöyle anlatayım gelecek sene arteta getirsek ve kadıköyde 3 yese hemen başlayacak hikaye şu olacak:

zaten looser bir herifi okan gibi kadıköyde 3er atan adam yerine bunu niye getirdiniz terim veya okan göreve

muhtemelen sürekli hoca değiştirilen bir döngüye gireriz bu durumda

büyük isimler ise bu riski minimuma indirir tıpkı mourinho gibi

ama o da okan hoca gibi geçiş, koş koş futbolu oynatıyor diye biliyorum genelde, bize set oynatacak,topa sahip olma oynatacak hoca lazım
okan hoca 2-3 aydır top oynatmıyor bunda hemfikiriz.ben özellikle takımın fiziksel anlamda bitik olduğunu düşünüyorum.bu yüzden de at uzun top osimhene at barışa uzun top olayına döndü olay.tabi bu fiziken bitmişlikte okan hocanın suçu ilk yarı 12-13 oyuncu kullandı hep gerekli rotasyonu sağlayamadı.hor kullandı takımı..geçtiğimiz iki sezonda belli bir oyun şablonu vardı iyide olsa kötüde olsa.set oyunu pas oyunu değildi tabi.okan hoca direkt futbol ve eforlu bir anlayışla oynatıyor..bir de istediğimiz verimi alamasakda zaha ve ziyech in de çözdüğü maçlar vardı kaliteleri ile..bu sene kilid açacak oyunca çok az.
Ama şimdi set oyunu pas oyunu bilen hoca isteniyor burada ama en son fatih hoca varken de tam tersi isteniyordu..pozisyon oyununa,pas oyununa dünya kadar laf ediliyordu burada.herkes nefret etmişti oyun anlayışından.ayrıca son sezonunda fatih hoca avrupa da gayet iyi gidiyordu.topun arkasında olan kompakt bir oyun anlayışıyla akıllı oynatarak grup lideri yaptı..o zaman bu da önemsenmemişti..çok sallandı fatih hocaya o dönem..
yani diyeceğim o ki başarısız olan dönem olduğunda lig ya da avrupa farketmiyor baştaki hocalar her açıdan ağır baskı altındadır...bu ülkede taraftarların eleştirel tavırlarında sabır yoktur.bir maçda çöp olursun bir maçda über yetenek.kısa vadede sonuç yoksa sabır da yok..o yüzden bizi avrupada mütevazi kadrolar ile alaşağı eden takım teknik direktörlerin bizim futbol kültüründe bir sistem oluşturup başarılı olmaları imkansız bence.futbol kültürü diyoruz ya hani o yok bence ülkemizde..kültür dediğimiz şey kaos ve gerilim..

Icardi adamı süper olarak gösteriyormuş gibi geliyor artık bana. Şu kadronun Bjk-Fb harici (Deplasman) zorlanmaması gerekli bu ligde. Açık oynayan kapalı oynayan kim olursa olsun tokat atacak bir kadron var elinde. Felaket bir fiziksel düşüş felaket bir yetenek düşüşü var takımda ki bana kalırsa bazı oyuncularla bağı koptu kopuyor. Ardını toplayacak, moral motivasyon basacak bir Erden Timur'da olmayınca bu hale geldik. Yani bir standart yok. Tottenham maçı 10sa bu takımın standartı 7/8 olmalı tamam 6 ya düştüğün maçta olur ama son haftalarda oynanan futbol maksimum 2/3. Bi zahmet hocam ..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt