Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Gian Piero Gasperini, sezon sonu Atalanta'dan ayrılacak. (Tuttomercato)

1743430493368.webp

şu kalan süre için kabul ederse f. terim'in kapısında yatarım akıllı bir yönetim olsa. sezon sonu da futbol direktörlüğü olur başka pozisyon olur anlaşılır iyi kötü. bize taktik değil kalan süreçte mentali sağlam hoca gerekiyor.

Bunu burda döverler. Ona buna gereksiz sataşıyor eleman.

Sezon sonuna kadar bu beden hocası devam eder. Terim boşta olsa gelirdi şampiyon yapar giderdi. Bu muhtemelen şampiyon da yapamayacak. Takıma zarar vermesin başka bir şey istemez. Ama önümüzdeki maç yine Morata Osimhen ile başlar. Liderliği kaptırır.

Hiç konuşmasa daha iyi. Konuştukça camia demotive oluyor.

İki sene üst üste şampiyon olup, üçüncü sezon halihazırda lig lideri konumunda bulunup da bu kadar başarısız olabilmek bambaşka bir başarı. Herkes başaramaz bunu.

Modası geçmiş olsa da, taktik teknik hak getirse de, uzun süreli hiç ama hiç istemesem de ve zamanda çok eleştirsem de, bu kalan 3-5 maç için tek çıkar yok Terim olur. Şampiyon yapsın krallar gibi emekli olsun.

FT hocam gelsin hem başkan hem idari menajer hem sportif direktör hem de teknik direktör olsun.

Bir şey söyleyeceği zaman "arkadaşlar bugün başkan olarak konuşuyorum..." diyerek başlasın o zaman başkan makamı için hak mahrumiyeti alır ceza olarak. Diğer açıklama yapacağı zamanda ise "bugün idari menajer olarak konuşuyorum.." diyerek başlasın o zaman yönetici makamı için hak mahrumiyeti alır ceza olarak. Teknik direktör olarak hiç bir şey söylemesin ceza da almaz böylece.

Nasıl fikir ama. Adamların sistemini silkmiş oluruz adeta.

Terim diyenler B12 eksikligi yasiyor herhalde. Fatih Terim bizim efsanemizdir fakat son donemdeki teknik direktorlugu rezaletin de rezaleti. Okan Buruk her ne kadar formsuz olsa da Terim'in en az 5 gomlek ustu TD su anda.

A.T ile anlaşıldı ho.

Geri
Üst Alt