Okan Sezer
Parçalı Üye
ama o da okan hoca gibi geçiş, koş koş futbolu oynatıyor diye biliyorum genelde, bize set oynatacak,topa sahip olma oynatacak hoca lazımBenzer liglerdeki puan ortalamasına bakarsak roger schmidt ligi süpürür
ama o da okan hoca gibi geçiş, koş koş futbolu oynatıyor diye biliyorum genelde, bize set oynatacak,topa sahip olma oynatacak hoca lazımBenzer liglerdeki puan ortalamasına bakarsak roger schmidt ligi süpürür
@Hayri Cund ahbabımla beraber Sarri saflarını tutuyoruz.
Elmalarla armutları birbirine karıştırıp tüm konuları çorba yapmışsınburdaki argümanın cevabı çok basit aslında hatta sorulmasına bile şaşırdım
liverpoolda 3-4 sene şampiyon olamayn adam orada kalabilir
ingilterede 6 sene 10 sene şampiyon olamayan hocalar kalabiliyor
burası öyle mi
üstelik şu iddianız kendi pozisyonunuzla çelişiyor
2 sene şampiyon olmuş ve 3. seneyi lider götüren hocayı niye istemiyoruz biz
daha fazlasını talep ettiğimiz için özellikle avrupada
peki kredisi az ve okan buruk kadarını bile yapamayan adam nasıl bir şey yaşar
bu ülkede terim 8 şampiyonluğun ardından 2 sene tökezledi diye gönderiliyor ki bir senesinde 1 averajla şampiyonluk kaybetti
10-11 sene çalışıp 8 şampioynluk alan adam liverpoolda kendi bırakmadan gönderilir miydi
karşılaştırmanın birinci kuralı bağlamın aynı olmasıdır sen iki farklı dünyayı kıyaslıyorsun
@Egemen Bayrak
gelelim sana
okan buruk kalsın demiyorum ben artık öncelikle hatta okan buruktan önce bile yerli hoca karşıtıydım ama bir süreliğine okan hoca umut vadetti ve destekledim
gelgelelim yukarıda söylediklerim aynen geçerli
franck haise gelse mesela veya lille hocası
10. hafta o gerçekler yaşandığında bu ülkede ortam anında terim ve 3 sene şampiyon olmuş olan okanı adamın önüne koyar ve yer geçer
bence de okan buruktan daha iyi futbol oynatacak 100 tane hoca olabilir dünyada
ama bu ülkede evet bu hoca bizi gelecek sene uçurur bu sene sabredelim durumu olmadığı için okan buruk sonrası o krediyi yakalayabilecek bir adam gelmesi gerekir
ha adam gelir 10da 10 ile başlar o zaman kimse birşey diyemez ki tudor bile yanlış hatırlamıyorsam 8de 7 yapıp 15. maç sonunda kovulmuştu
burası böyle bir ülke
sen istediğin akdar okan burukun yaşattığı 2 şampiyonluğun acısını yaşa, istediğin kadar türkçeyi manüpüle et, istediğin kadar forumda insalara sataş bu gerçek tekrar etme potansiyeline her zaman sahip
okan bey sağolsun yılların gegenpressingcisi beni bile pres topundan soğuttu. Rus ruleti önde baskısı presi de patladı onu bile oynayamıyor takım artık ayaklar gitmiyor takımda.ama o da okan hoca gibi geçiş, koş koş futbolu oynatıyor diye biliyorum genelde, bize set oynatacak,topa sahip olma oynatacak hoca lazım
burdaki argümanın cevabı çok basit aslında hatta sorulmasına bile şaşırdım
liverpoolda 3-4 sene şampiyon olamayn adam orada kalabilir
ingilterede 6 sene 10 sene şampiyon olamayan hocalar kalabiliyor
burası öyle mi
üstelik şu iddianız kendi pozisyonunuzla çelişiyor
2 sene şampiyon olmuş ve 3. seneyi lider götüren hocayı niye istemiyoruz biz
daha fazlasını talep ettiğimiz için özellikle avrupada
peki kredisi az ve okan buruk kadarını bile yapamayan adam nasıl bir şey yaşar
bu ülkede terim 8 şampiyonluğun ardından 2 sene tökezledi diye gönderiliyor ki bir senesinde 1 averajla şampiyonluk kaybetti
10-11 sene çalışıp 8 şampioynluk alan adam liverpoolda kendi bırakmadan gönderilir miydi
karşılaştırmanın birinci kuralı bağlamın aynı olmasıdır sen iki farklı dünyayı kıyaslıyorsun
@Egemen Bayrak
gelelim sana
okan buruk kalsın demiyorum ben artık öncelikle hatta okan buruktan önce bile yerli hoca karşıtıydım ama bir süreliğine okan hoca umut vadetti ve destekledim
gelgelelim yukarıda söylediklerim aynen geçerli
franck haise gelse mesela veya lille hocası
10. hafta o gerçekler yaşandığında bu ülkede ortam anında terim ve 3 sene şampiyon olmuş olan okanı adamın önüne koyar ve yer geçer
bence de okan buruktan daha iyi futbol oynatacak 100 tane hoca olabilir dünyada
ama bu ülkede evet bu hoca bizi gelecek sene uçurur bu sene sabredelim durumu olmadığı için okan buruk sonrası o krediyi yakalayabilecek bir adam gelmesi gerekir
ha adam gelir 10da 10 ile başlar o zaman kimse birşey diyemez ki tudor bile yanlış hatırlamıyorsam 8de 7 yapıp 15. maç sonunda kovulmuştu
burası böyle bir ülke
sen istediğin akdar okan burukun yaşattığı 2 şampiyonluğun acısını yaşa, istediğin kadar türkçeyi manüpüle et, istediğin kadar forumda insalara sataş bu gerçek tekrar etme potansiyeline her zaman sahip
Allah yazdıysa bozsun. Terim bu Klübe bundan sonra gelecekse başkan yönetici vs olarak gelsin.İmparator Fatih Terim
Ne yoneticisi kral.Allah yazdıysa bozsun. Terim bu Klübe bundan sonra gelecekse başkan yönetici vs olarak gelsin.
ben terim zamanı da artık gitsin dediğimde "terim giderse üniversite okutan hoca gelip başarılı mı olacak sanki" diyenler vardı aynı bu şekilde. Terim gitti Okan başarılı oldu, Okan gider Arda olur Selçuk olur. Galatasaray'da insan kaynağı bitmez , bu kadar büyük potansiyeli olan bir camia ile takımların %70'i ekonomik olarak yıkık olan bir ligde başarılı olacak hoca bulmak zor derseniz buna ancak gülerim
okan hoca 2-3 aydır top oynatmıyor bunda hemfikiriz.ben özellikle takımın fiziksel anlamda bitik olduğunu düşünüyorum.bu yüzden de at uzun top osimhene at barışa uzun top olayına döndü olay.tabi bu fiziken bitmişlikte okan hocanın suçu ilk yarı 12-13 oyuncu kullandı hep gerekli rotasyonu sağlayamadı.hor kullandı takımı..geçtiğimiz iki sezonda belli bir oyun şablonu vardı iyide olsa kötüde olsa.set oyunu pas oyunu değildi tabi.okan hoca direkt futbol ve eforlu bir anlayışla oynatıyor..bir de istediğimiz verimi alamasakda zaha ve ziyech in de çözdüğü maçlar vardı kaliteleri ile..bu sene kilid açacak oyunca çok az.ama o da okan hoca gibi geçiş, koş koş futbolu oynatıyor diye biliyorum genelde, bize set oynatacak,topa sahip olma oynatacak hoca lazım