GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 9

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
9/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Terzic çok kötü hoca

Conceiçao da ne verir belirsiz, pragmatik herif ama bir oyun anlayışı oturtabilir mi ki

SARRI hoca boştayken bu ikiliyi düşünmeğe gerek yok. Sarri hocaya transfer bile gerekmez eldeki topçularla müthiş top oynatır. Belki bir sol bek alınabilir sadece bir de orta saha alınsa iyi olur tabii

ROGER SCHMIDT hocayı da takip etmeli her an Benfica ile yolları ayırabilir

PETER BOSZ hoca da iyi olurdu diye düşünüyorum ama herhalde artık mümkün değil. PHILIPPE CLEMENT hoca da denemeğe değer olurdu ama o da herhalde artık mümkün değil

Hocadan önce başkan ve yönetim lazım, devamında hocayla uyumlu çalışacak ve verilen listedeki oyuncuların büyük bölümünü alacak bir yönetim. Şimdiki gibi yönetilirsek, kimi getirsen getir en fazla iki sene bir şeyler yapar yine eskiye dönersin. zaten türk futbolu komple bu girdabın içinde çıkabilen yok.

Evet Fatih Terim gelsin, iyice ağzımıza s.çılsın, iyice ne oynadığı belli olmayan bir takım izlesin herkes.

Son geldiğinde öyle bir travma yaşattı ki hala gelsin diyenlere hiç iyi gözle bakmıyorum. Fatih Hoca'nın bizdeki kariyeri bitti artık kabul etmek lazım. Yönetici olursa olur onu bilemem.

benzer bir konu var @Samet DAĞ
lütfen buraya değilde, oraya yazalım.

bu konuyu birleştirmeyeceğim, anı olsun diye bırakacağım.

Disiplinli ama ayrıca ılımlı birisi lazım
Aradigimiz profili Xavi´de buluruz.
Hem defansif anlamda disiplinli ve temiz pas oyunu isteyen bir teknik direktör, hemde 3´lü orta saha ile oynatmayi seven bir kisidir.
Kendisi sayesinde belki birkac Barcelona yetismeli oyuncu kiralama sansimiz olur diye düsünüyorum.
Genc oyuncular ile calismayi da ihmal etmemisti Barcelona döneminde.

topa sahip olma oyunu oynatan hoca lazım yoksa yine rus ruleti gibi mubabbetleri dönebilir, portodan ayrılan conceiaco öyle mesela, portoya öyle oynattı gümbür gümbür tek kale hücum futbolu

Geri