GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 11

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
11/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
2024 yılı itibarıyla bu taraftara Guardiola veya Klopp gibi A+ seviye hocalar gelse bile sonu aynı olacak çünkü sistem kurulması için taraftarda o sabır mümkün değil olmaz 4 ay sonunda tekrar istifa seslerini duymaya başlarız.

Erden Timur ayrılığından sonra söylemiştim bu 2 sene pek bir şey beklemiyorum 3-4 hoca değiştiririz sonra sonrasında yetiş ya Fatih hocam 5. dönem artık başlasın deriz araya 1 şampiyonluk sıkıştırır sonraki sene yine saçmalar sonra tekrar ayrılır.

Fatih hoca sonrası 2-3 senelik süreçten sonra Okan hocayı bir kez daha deniyelim denir süreç böyle devam eder.
Sistem konusunda tam aksini dusunuyorum hocam.Cunku basarisiz oluyoruz mutlu degilz.Basari geliyor gene mutlu degiliyiz cunku surdurulebilir bir yapiyla gelmiyor bu basari belliki.Insanlar artik cok daha fazlasini hayal ve talep ediyor.Bunun yoluda temelinden guclu bir yapi olusturmaktan geciyorsa insanlara bunu anlatirsan ve bu yapiyi kurabilecek isimleri getirirsen insanlar ya burda bisey olusuyu gelisiyoru gorurse o sabri gostereceklerini dusunuyorum cunku herkes maks 2 sene gelen basari sonrasi dagilmadan bikti.

3 seneye giren bir hoca sistem oturtamadıysa kusura bakmayın ama suç taraftarda değildir.
Gelen hocanın kredisinin 3-4 aylık süre olacağını biliyorsun dimi Okan hocanın ilk geldiğinde de Ekim ayı itibarıyla gönderilme düşüncesinde olunduğunu..

X bir hoca geldiği taktirde 13 haftada 4-5 kez puan kaybederse kapı önüne koyulur.

Sistem konusunda tam aksini dusunuyorum hocam.Cunku basarisiz oluyoruz mutlu degilz.Basari geliyor gene mutlu degiliyiz cunku surdurulebilir bir yapiyla gelmiyor bu basari belliki.Insanlar artik cok daha fazlasini hayal ve talep ediyor.Bunun yoluda temelinden guclu bir yapi olusturmaktan geciyorsa insanlara bunu anlatirsan ve bu yapiyi kurabilecek isimleri getirirsen insanlar ya burda bisey olusuyu gelisiyoru gorurse o sabri gostereceklerini dusunuyorum cunku herkes maks 2 sene gelen basari sonrasi dagilmadan bikti.
Mümkün değil çünkü şımarıklılığa alışmış bir taraftar kesimi var sürekli başarıya doyumsuz mesela Okan hocanın 2 senelik şampiyonluk sürecinin başlangıcında Ekim ayında kaderi 2 maça bağlıydı o maçları kaybetmiş olsa dünya kupası arası başka hoca gelecekti.

Yeni gelen teknik adamda böyle olacak sürekli bir pamuk ipliğine bağlı olacak hele ki son 2 senede lig performanslarını düşününce fazla mağlubiyet ya da beraberlikler gelip bu kadroyu şampiyonluktan uzaklaştırdığı an yine kovulacak.

Fenerde böyle böyle dibin dibine indi en kötü ihtimal 10 sene İsmail Kartal kalsa en azından 3-4 şampiyonlukları olurdu ama onlar tamamen kontrolü kaybettiler en ufak tökezlemede Mourinho'yu da kovup 30-35 m euro tazminat ödeyecekler.

Beşiktaş geçen sezon 7 hoca değişirdi Santos geldi ona bile sabretmediler bu hocaya yine sabretmezler.

Mümkün değil çünkü şımarıklılığa alışmış bir taraftar kesimi var sürekli başarıya doyumsuz mesela Okan hocanın 2 senelik şampiyonluk sürecinin başlangıcında Ekim ayında kaderi 2 maça bağlıydı o maçları kaybetmiş olsa dünya kupası arası başka hoca gelecekti.

Yeni gelen teknik adamda böyle olacak sürekli bir pamuk ipliğine bağlı olacak hele ki son 2 senede lig performanslarını düşününce fazla mağlubiyet ya da beraberlikler gelip bu kadroyu şampiyonluktan uzaklaştırdığı an yine kovulacak.

Fenerde böyle böyle dibin dibine indi en kötü ihtimal 10 sene İsmail Kartal kalsa en azından 3-4 şampiyonlukları olurdu ama onlar tamamen kontrolü kaybettiler en ufak tökezlemede Mourinho'yu da kovup 30-35 m euro tazminat ödeyecekler.

Beşiktaş geçen sezon 7 hoca değişirdi Santos geldi ona bile sabretmediler bu hocaya yine sabretmezler.
Satmışın Okan hocanı

Okan hocaya ölum kalim maclarinda ölduk, derbilerde reziliz diyenlerin tudoru istemesi nasil 1 kafa ya
Okanla küçük maçlarda da reziliz ıkına ıkına kazanabiliyoruz,büyük maçlarda rezillik diz boyu

Tudor en azından küçük maçlarda rakibe zebellah gibi çöküyodu büyük maçlarda rezil olsa da

Gelsin tüm derbileri kaybetsin 4 maç üzülelim ama diğer 36 maçta orgazm olalım

2024 yılı itibarıyla bu taraftara Guardiola veya Klopp gibi A+ seviye hocalar gelse bile sonu aynı olacak çünkü sistem kurulması için taraftarda o sabır yok, 4 ay sonunda tekrar istifa seslerini duymaya başlarız.

Erden Timur ayrılığından sonra söylemiştim bu 2 sene pek bir şey beklemiyorum 3-4 hoca değiştiririz sonra sonrasında yetiş ya Fatih hocam 5. dönem artık başlasın deriz araya 1 şampiyonluk sıkıştırır sonraki sene yine saçmalar sonra tekrar ayrılır.

Fatih hoca sonrası 2-3 senelik süreçten sonra Okan hocayı bir kez daha deniyelim denir süreç böyle devam eder.

Guardiola City'de ilk sezonunda gelenden gidenden 4 yiyordu bi ara hayırlayan var mı bilmiyorum, sezonu 3. bitirdiler. Klopp da 3. sezonunda başarı elde etti. İkisinin de arkasında durdular.

Okan 2 sene üstüste şampiyon oldu, gitsin deniyor. Mantalitenin değişmesi gerekiyor.

sistem oyuncuyu parlatır güzel kardeşim, mesela jelert geçen sene kopenhagta banko 11di, city maçının ilk yarım saatini açtım izledim, gralishten bi tane çalım yemedi, bütün oyuncular kötü dimi?takım boyu dar kompakttılar, ne lazım 500m euro mu lazım maç kazanmak için, kanıt istiyorsan avrupada oyun olarak içimizden geçen takımların kadro değerine bak, adamları forveti elezaığda oynamış,kanadı otoban yapan colley, karagümrükte yedekti yedek.Engin baytarlı emre çolakla şiir gibi oynadık, 30milyonluk molde bizim anadolu takımlarını kevgire çevirir ama hala mı transfer yok arkadaş aynı bakmıyoruz futbola, takım boyu 60 metre olursa oyuncular arası 10-20 metre olursa oyuncu kötü durur, hücum varyasyonu,çizilmiş hücum yoksa o oyuncu sahada yürüyen,gezen bir insandır en fazla tabiki çöp denir oyunculara.

Young Boys'u elemek için 50 tane daha transfer lazım gibi bir iddiam yok. Başımızda 1 teknik direktör olsa ve doğru planla maça çıksa rahat elerdik adamları. Bu takımın net bir teknik direktör ve sistem sorunu olduğu zaten belli, BJK maçından beri istifa yazıyorum burada.

Ama eldeki kadronun net bir şekilde özellikle fizik kondisyon ve oyuncu profilleri açısından inanılmaz sorunlu olduğu göz ardı ediliyor. Dün rakipte 1 tane koşmayan, fiziği kondisyonu zayıf adam yoktu. Fiziken ve mental olarak emekli olmuş bu kadro. Öyle müthiş bir kadromuz filan asla yok, ismen olabilir ama pratikte kazın ayağı öyle değil.

Bu kadro bu kadar kötü ve sistemsiz oynayamaz, o ayrı tabii. Ama zannedildiği gibi bir oyuncu grubu yok elde, tekrar altını çize çize söylüyorum.

Ya senin as kalecin her maç geleni geçeni içeri alıyor gelmiş 38 yaşına, as sol bekini 3. ligde oynatmazlar bu defansıyla, 10 numaran 37 yaşında, dün yarım saatte rakibi biçmek haricinde 1 tane olumlu hareketi yok, yedek sağ-sol bekin bile yok. Sağ bekine bir şey olsa kanat orjinli BAY ya da stoper orjinli Kaan oynuyor, yedek sol bek olarak Dubua-Berkan filan giriyor, Kerem A. kendini Bernardo Silva zannedip maç başına 20 top kaybı ile oynuyor, Kerem D.'ın üst üste iyi oynadığı 2 tane maç yok geldiğinden beri, sahadaki görüntüsü 35 yaş filan, 2 tane stoperin var birisi ne zaman lazım olsa sakat, diğeri ise artık oynamasın diye dua ediliyor, Ziyech'in 30 dakikalık filan kondisyonu var... Hala bu kadronun çok iyi filan olduğunu düşünen var...
Tekrar söylüyorum, bu oyuncu grubu fiziken ve mental olarak emekli olmuş durumda.

Engin Baytar ve Emre Çolak filan örnekleri de çok absürt, bu adamlar oyunun iki yönünü de oynayabilen, döneminin en iyi yerli oyuncularındandı zaten. Senin elindeki en iyi kanat BAY teknik açıdan Engin'in çeyreği etmez.

Guardiola City'de ilk sezonunda gelenden gidenden 4 yiyordu bi ara hayırlayan var mı bilmiyorum, sezonu 3. bitirdiler. Klopp da 3. sezonunda başarı elde etti. İkisinin de arkasında durdular.

Okan 2 sene üstüste şampiyon oldu, gitsin deniyor. Mantalitenin değişmesi gerekiyor.
Son 6 yabancı hocamız Mancini, Rijkaard, Prandelli, Torrenti Tudor, Skibbe ilk senelerinde kovuldular bir tek Rijkaard biraz fazla dayandı 6-7-8-9-10'da gelse fark etmeyecek tazminatlarını alır yollarına bakarlar.

Yönetim değişmdikçe, hoca değişikliğinin bir manası yok. Başta bu yönetim varken, Guardiola gelse fayda etmez.

Geri
Üst Alt