GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 12

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
12/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sol bek diye Köhn ü alan, Sara ya 20 bayılan ve Jelert e 11 bayılan bu yönetimin üst seviye bir teknik direktör getirebilme ihtimali yok başlık yanlış yeni yönetim kimlerden oluşmalı anketi yapılmalıdır

İsmail Kartal
İsmail Kartal'ın son hali görenleri şaşırttı'ın son hali görenleri şaşırttı
Valla olsa İsmail taraftar daha çok saygı duyar Okan'dan , olası başarı durumunda fenerliler daha çok çıldırır , sanki 2x zevkli olur 🤣

2 gün sonra gelen hocanın çok başarısız bir sürecinden sonra sessizliğe gömülürler hatta direk Okan hoca geri gelsin diyen bile çıkar.
Özgür Özel'in geçen de Fatih Altaylı'nın programında açıklaması vardı. Kemal Kılıçdar gitmeseydi İmamoğlu İBB'ye tekrar aday olmayacakmış.

Umarım bu Dursun ve yönetimi Okan hocanın Galatasaray kariyerinin bitmesine neden olmaz.

Yönetim değişmdikçe, hoca değişikliğinin bir manası yok. Başta bu yönetim varken, Guardiola gelse fayda etmez.
hak veriyorum, bence de yönetiminde gitmesi gerekiyor diger konular yüzünden.

ama youngboysa iki maçta kaybeden kadroyu okan cikarti. iki hafta öncesi transfere ihtiyacım yok dedi. besiktas macinda sucu zahaya, berndeki maci suni cime ve hakeme atti.

okanla bu is artik olmaz. 6 aydir hic bir final maci alamadik.

hatayı önce TD'de ararsanız HÜSRANA uğrarsınız.

GS şu an YÖNETİLEMİYOR.

bu yönetimin altına KLOPP gelse ne olur?

ÖNCE YÖNETİM DEĞİŞECEK!

SONRA HOCA!

Okanla küçük maçlarda da reziliz ıkına ıkına kazanabiliyoruz,büyük maçlarda rezillik diz boyu

Tudor en azından küçük maçlarda rakibe zebellah gibi çöküyodu büyük maçlarda rezil olsa da

Gelsin tüm derbileri kaybetsin 4 maç üzülelim ama diğer 36 maçta orgazm olalım
Östersund faciasi>young boys faciasi

Okan hoca ilk senesinde icerde disarda febeyi basagi yendi disarda ts beraberlik icerde yendi, disarda jekeye yenilip icerde yendi

Senin gibi herseyi bilen bunlari da bilmesi lazimdi

Futbolcularla iliskisine girmiyorum bile

Kisacasi uzak dursun. Okan gidiyorsa, ki gitmeli yerine daha iyisi gelmeli

Kim diye sorma okadar bilgili degilim

Östersund faciasi>young boys faciasi

Okan hoca ilk senesinde icerde disarda febeyi basagi yendi disarda ts beraberlik icerde yendi, disarda jekeye yenilip icerde yendi

Senin gibi herseyi bilen bunlari da bilmesi lazimdi

Futbolcularla iliskisine girmiyorum bile

Kisacasi uzak dursun. Okan gidiyorsa, ki gitmeli yerine daha iyisi gelmeli

Kim diye sorma okadar bilgili degilim
Potterlı ostersund yboysu moldeyi pragı sahaya gömerdi bizim gibi aciz kalmazdı,o ostersund emirateste arsenali falan yendi

Ayrıca o maçta maicon ve gomis vardı sadece yeni transfer olarak bugünkü kadroyla mukayese bile edemezsin

Tudor zamanı lig kalitesi de okanlı lig kalitesinden fersah fersah öndeydi

Okan tudorun getir götürünü yapamaz,tudor erden timura denk gelip biraz da mülayim olabilse çok ciddi iş yapardı bizde

En azından kadro mühendisliği iyiydi,ne oynattığını biliyodu ona göre transfer yapıyodu

*Ha bu tudor kusursuz demek değil kusurları var zaten tavır ve davranış gibi,hocalık yetisi açısından konuşuyorum ikili ilşkisi felaket

Guardiola City'de ilk sezonunda gelenden gidenden 4 yiyordu bi ara hayırlayan var mı bilmiyorum, sezonu 3. bitirdiler. Klopp da 3. sezonunda başarı elde etti. İkisinin de arkasında durdular.

Okan 2 sene üstüste şampiyon oldu, gitsin deniyor. Mantalitenin değişmesi gerekiyor.
Okanla 2 senedir sampiyon oluyoruz da takim iyiye gidecegine kötuye gidiyor

Ilk senesinde hadi yeni kadroyla oyundan cok sonuc önemliydi, ki ona ragmen 10cu haftadan sonra takim gecen seneye göre cok daha iyidi, gecen sene kötu oynarak tonla mac kazandik. Yani 2ci senesinde oturmus takim daha iyi olacagina daha kötu oldu. Bu sene malum facialarin ardi arkasi kesilmiyor

Yaptirdigi transferleri habire mundar ediyor

Özet sampiyon oluyoruz ama oyun berbat ötesi. Yeni birsey de denemiyor. Inat ede ede sonunda kendi ayagina sikti, ve artik yollar ayrilmali. Yeni gelecek td hemen sampiyob olmasina gerek yok, bu sene feda edilebilir seneye bomba gibi takim olacaksa. Ama okanla olmayacagi artik asikar

Geri
Üst Alt