Tabi o zaman ortadan kaybolmazlarsa.Tuchel dahil hepsi geldikten 3 gün sonra Okan geri gelsin demenize neden olacak isimler.
Tabi o zaman ortadan kaybolmazlarsa.Tuchel dahil hepsi geldikten 3 gün sonra Okan geri gelsin demenize neden olacak isimler.
2 gün sonra gelen hocanın çok başarısız bir sürecinden sonra sessizliğe gömülürler hatta direk Okan hoca geri gelsin diyen bile çıkar.Tabi o zaman ortadan kaybolmazlarsa.
Valla olsa İsmail taraftar daha çok saygı duyar Okan'dan , olası başarı durumunda fenerliler daha çok çıldırır , sanki 2x zevkli olur
Özgür Özel'in geçen de Fatih Altaylı'nın programında açıklaması vardı. Kemal Kılıçdar gitmeseydi İmamoğlu İBB'ye tekrar aday olmayacakmış.2 gün sonra gelen hocanın çok başarısız bir sürecinden sonra sessizliğe gömülürler hatta direk Okan hoca geri gelsin diyen bile çıkar.
hak veriyorum, bence de yönetiminde gitmesi gerekiyor diger konular yüzünden.Yönetim değişmdikçe, hoca değişikliğinin bir manası yok. Başta bu yönetim varken, Guardiola gelse fayda etmez.
Östersund faciasi>young boys faciasiOkanla küçük maçlarda da reziliz ıkına ıkına kazanabiliyoruz,büyük maçlarda rezillik diz boyu
Tudor en azından küçük maçlarda rakibe zebellah gibi çöküyodu büyük maçlarda rezil olsa da
Gelsin tüm derbileri kaybetsin 4 maç üzülelim ama diğer 36 maçta orgazm olalım
Potterlı ostersund yboysu moldeyi pragı sahaya gömerdi bizim gibi aciz kalmazdı,o ostersund emirateste arsenali falan yendiÖstersund faciasi>young boys faciasi
Okan hoca ilk senesinde icerde disarda febeyi basagi yendi disarda ts beraberlik icerde yendi, disarda jekeye yenilip icerde yendi
Senin gibi herseyi bilen bunlari da bilmesi lazimdi
Futbolcularla iliskisine girmiyorum bile
Kisacasi uzak dursun. Okan gidiyorsa, ki gitmeli yerine daha iyisi gelmeli
Kim diye sorma okadar bilgili degilim
O da kötü Şampiyonlar ligi finalinde evlatçılık yapıp Reus'u oyuna alıp kupayı eliyle Real'a verdi yarın bir gün bizde de bir evlat bulur Mancini'nin Ceyhun'u gibi ondan sonra yine hüsran olur.Terzic
Şampiyonlar ligi finaline çıkmış yaw Kopenhag Prag Young Boysa karşı aciz top da oynatabilirdiO da kötü Şampiyonlar ligi finalinde evlatçılık yapıp Reus'u oyuna alıp kupayı eliyle Real'a verdi yarın bir gün bizde de bir evlat bulur Mancini'nin Ceyhun'u gibi ondan sonra yine hüsran olur.
Okanla 2 senedir sampiyon oluyoruz da takim iyiye gidecegine kötuye gidiyorGuardiola City'de ilk sezonunda gelenden gidenden 4 yiyordu bi ara hayırlayan var mı bilmiyorum, sezonu 3. bitirdiler. Klopp da 3. sezonunda başarı elde etti. İkisinin de arkasında durdular.
Okan 2 sene üstüste şampiyon oldu, gitsin deniyor. Mantalitenin değişmesi gerekiyor.
Hacı İso hocamı takımın başına getirip yolumuza bakalım derim
Bazı şeyler çabuk unutuluyor ama hatırlayanlar unutmuyor...ankette mancini lider olduğuna göre konuyu çöpe atıp silerek gscnin onurunu bir nebze olsun kurtarmaya bakalım