GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 8

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
8/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Biz sorunu komple hocada arıyorsak zaten yanlış yapıyoruz. Gelen gideni aratacaktır. Sıkıntı fikir ayrılığına düşülen bundan dolayı da takım kimyasını yukarı çekecek bir planlamanın olmaması. Fikir birliğinde muhakkak eksikler olur ama fikir ayrılıkları farklı düşünceler eleştiriler seni her daim geliştirir. Teknik direktörden öte takımda bir futbol aklının olmaması sıkıntı. Yoksa o gider bu gelir bu da bu şekilde devam eder.

Hayatta olmaz dediğimiz herşey oluyor ve bizim başımıza geliyorr
Onda haklisinda şuan ne dusunuyorlardir.Cok merak ediyorum.İyi ki sağlam bir ortasaha almadık.Yoksa yenerdik mı diye dusunuyorlardir.Kadro mühendisliği zor zanaat .Bunu bir kere daha uygulamalı tatbiki görmüş olduk Sevgili Doruk.Cok firim ekmek yememiz lazım coooook.
Geçen yaz bu kadar satafat yerine sadece Parades'i alıp çok daha mutlu olabilirdik anlam veremiyorum yaaa.Kac tane topçu alındı gelinen sonuç bu.Gitti 40 milyon + pluslar.

Hadi bu böyle bi karar verdi bu takımı çıkardı teknik ekip napıyor abi ne işe yarıyor. Uyarmıyor musunuz böyle maça mı çıkılır diye intihar olur diye. Kaldı ki ilk dakikada patladığınız belli de olmuşken 45 i bekliyorsunuz adamlar yürüye yürüye kaleye giderken. Sahada 50 bin ekranda milyonlar izliyor hiç utanmadınız mı. Siz Galatasaray ın ilk maç 70 ikinci maç 45 dakikasını çöpe atamazsınız. Bi de maçtan sonra çıkıp hayaller bilmem neler yok Avrupa ligi finali falan anlatıyorsunuz. Nah final oynarsınız Avrupa da. Bu kafayla giderseniz o burun kıvırdığınız takımlar sizi içerde dışarda burda olduğu gibi rezil rüsva eder. Kendinizi rezil ettiğiniz yetmedi cümle aleme Galatasaray ı da rezil ettiniz. Buna hakkınız yok. Galatasaray YB ye evlenip Şampiyonlar Ligi ne veda edemez. Nokta. Bunu izah edemezsiniz. Sorumluluk bende diyorsan istifanı ver git laf ebeliği yapma. Yapamıyorsanız ki belli ki yapamıyorsunuz bırakın gidin abi.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
İstifa falan etmez. Bu sene şampiyon olamazsa yollar ayrılır hem yönetim hem Okan hocayla.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan buruğu çok seviyorum ama bize Şuan prandelli sonrası gelen Hamza Hamzaoğlu gibi takımı biranda ayağa kaldıracak biri lazım Hamza’yı demiyorum ama etkiyi yapacak biri lazım oyuncularda memnun değil durumdan dün surat ifadelerinden belliydi çok gergin hepsi aslında tam Fatih hocanın seveceği bir oyuncu grubu var

Boştakilerden

1) Klopp
2) Tuchel
3) Sarri

Ama önce yönetim değişmeli. Sonra da Erden ağabey gelip şu kulübün organizasyon şemasına çeki düzen vermeli. Kaliteli ve daimi bir staff oluşturulmalı. Onun üzerine hoca ve ekibi eklemlendirilmeli

GRAHAM POTTER iyi öneri ama şampiyonluk yarışı geçmişi yok o yüzden düşündürüyor

Ah ulan ah ADOLF HÜTTER tam aradığımız hocaydı daha da Moncao'dan koparamayız

Geri
Üst Alt