GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 24

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
24/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
son bitmeden yapılacak her hamle fiyaskoya dönüşür... bununda farkında olalım.

1727985049345.webp

İcardi yapar td lik. Çünkü gelen Avrupalı adamların Schmit lerin falan ilk işi İcardi Mertens kesmek olacak. E İcardi kesemeyeceğine göre td İcardi olsun.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Köy kahvesinden 3-5 dişi eksik x birisi bu heriften daha iyi tdlik yapar
Bu Prandelli zamanı Arsenal maçı vardı ŞL. Maçı kahve de izliyordum. İlk yarıyı rezil futbol ile 3-0 geride kapadıydık.

Devre arası dışarıda herkes maçı konuşuyor. Dayının biri geldi (yaşı 80'e yakın) gençlere dedi, bakın ben zamanında TD'lük yaptım. Yapmak gereken tek ir şey var. İçimden deidm herhalde diziliş teknik falan bir şeyler diyecek.

Dedi ilk iç saha maçında başkan (Ünal Aysal) ve TD'ü istifaya davet etmek. Dedim dayı sen ne anlatıyorsun. başkan zaten istifa etti bir kaç hafta sonra seçim var. Eski TD olan dayı öylece kaldı.

R.Schmid ya da stuttgardan hocayı çekerim.

Hemen şimdi

Belki sezon kaybedilir ama sistem oturtulur. Uzun vaade deAvrupada başarılı oluıruz.

Fatih Terim diyen arkadslar olaya hala romantik bakiyor. Fatih Terimin isi bitti hoca olarak.
Fatih Terim gelecekse Okan hoca hic gitmesin. Yonetim gitmeyecekse de hic kimse gelmesin, bunlarin yeni hoca secenegi de berbat olur.

Thomas Tuchel ve Terzic gibi genc ve kaliteli biri olmali yeni hocamiz.

Terzic ve Mancini gibi boş beleş herifler ASLA gelmemeli

Mancini hocaya emekleri için tşk ederiz kendisini severiz ama olmaz olmamalı

Terzic zaten skandal olur

listenin alayı çöp. Hocadan önce yönetim gitmeli sonra yerine gelen yönetim seçsin yeni hocayı. Gs nin adı bu kadar çok kirli işler ile anılmadı tarihinde bu yönetime kadar.

Geri
Üst Alt