GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 26

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
26/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
bakıyorum da teknik direktör önerilerine millet geçmişi çok çabuk unutuyor. Mancini diyenler heleki..anadolu deplasmanlarında kabız futbol ve ersun yanallı fenere Nisanda şampiyonluk verdi adam. Vay efendim defans yaptırırmış.Tuchel PSG de ve bayern de kötüydü.zaten bu yönetim getiremez tuchel falan. Okan hocayı yolladığın an şu getirebilecek leri tek kişi Fatih hoca. Yine aynı kısır döngü. Fatih hoca ile de artık uzun vadeli olmaz zaten..lig de üst üste kötü sonuçlar olmadıkça en mantıklı olan sezon sonuna kadar Okan hoca ile devam etmek.. Şu an hıca değiştirmek bizi ileri götürmez aksine daha çok dağılma durumu olabilir.

Tuchel falan çok hayal kuruyorsunuz futbol şube sorumlusu İbrahim hatipoglu. Urfaspordan kovulmuş 20 yaşında bebeleri bile ikna edemeyen biri yabancı hocayi hayatta ikna edemez. Maksimum gider hamza hamzaoglunu getirir başa. Fatih terim bile gelmez bu beceriksizleri görünce. O yüzden önce dursun istifa edip gidecek sonra okan buruk gider.

Basinda adam gibi yonetim olsa montella isterim de bu yonetim okana gosterdigi toleransin 10 da birini gostermez montellaya

Cunku karakterli bahane uydurmayan yalan konusmayan her adam buraya agir gelir sadece yonetime degil kitlerler de kaldiramaz.Isini duzgun yapan adami pek sevmiyorlar buralar da

Az sahtekar az yalanci az bisey de i biatci olacan bir kere hele arada tribune de oynarsan ohh kaymakli ekmek kadayifi gibi memleket seni sirtinda bile tasirlar

Son 3 4 yılın ligini diğerlerinden öncelikle bir ayırmak lazım, rahmetli daum falan takım yönetse şu 2 senede elini kolunu sallayarak şampiyon olurdu. Yav gece gündüz milletin tiktokta twitterde yorumları ile dalga geçtiği atçı sergen bastonla yürüyen adamlarla şampiyon oldu. Yabancı geliyor şampiyon olamıyor diye biz böyle her sene kanser mi olucaz kardeşim. Gomis ve rodriges'li galatasaray'ı bile çok özledim. İnsanlar keyfinden haterlik yapmıyor belli ki bir şeyler içimize sinmiyor yani olmuyor ortada tutmayan bir kimya var.

yerine hoca filan getiremez bu yönetim. ama ben olsam gisdol kadar bi adamı alır adamcılığının oyunu tıkadığı yerde hamle yapsın diye yardımcı antrenör koyardım yanına. ismail'inin oğluyla kurduğu kadar olmasa da müthiş de bi antrenör ekibi var yanında. 75'te takımın 10 dakikadır tek etkili oyuncusunun beke alınıp 9 numaranın ilk kez kanat denendiği yerde yanındaki adamlar da bi zahmet renkli gözlüklerine gösterdiği özeni takıma göstersin de hoca nabıyon kafayı mı yedin desin.

Ligde ağır handikaplı duruma düşmedikçe hoca değişikliği gündeme gelmeyecektir ki bu yönetimin olmadık birine külfetli sözleşme vermesi riskinin yüksekliğini de hesaba katmak gerekiyor. Umarım Okan Hoca içine düştüğü açmazları asgariye indirebilir de gerek kalmaz.

Düzgün bir yönetim gelmeli ve o anki duruma göre TD hamlesini yapmalı.

Sezonu Okan'la tamamlayıp duruma göre Arda'yı gündeme almak lazım

FT, Terzic, Tudor, Şimid fln hiçbiri kafam yatmıyor
Arda olmaz bence. En az 4-5 yıl pişmeli ve okan gibi kendini kanıtlamalı önce. Evladımız diye erkenden gelirse hem takıma hem kendisine yazık olur. Gs t.direktörlüğü çok büyük bir yük

tuchel falan gelmez arkadaşlar. ne olursa olsun top10 teknik direktörler arasında, bayern'de kötü 1 sezon geçirdi diye kredisi bitmez. o seviyede hala 2-3 takım çalıştıracak kredisi vardır. morukinyo gibi çaptan düşmedi daha.

en faydalı ve muhtemel olan isim roger şimit yada conceico.

Geri
Üst Alt