GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 41

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
41/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Yau bırakın allah aşkına

Kimsenin avrupada tur atlamayı umursadığı yok

İşiniz gücünüz fener

Bari dürüst olun "aga fenerlileri kudurtamayacaksak ben istemiyorum foruma girmek, tüm eğlencem onların ağlaması" deyin, eyvallah diyelim.

Sezon bitmeden - sonuçlar alınmadan konuşmaya gerek olunmayan bir konu.

başarıszlık kesinleştiğinde konuşulur.

çünkü biliyorz ki 3 yıl üst üste şampiyon olmuş TDyi yönetim asla sallamaz- hatta kazanıldığı takdirde YENİDEN bu sezon alınan her kar , her gecikme şampiyonluk ile sonuçlandığı için "doğru" sayılacaktır.

klasik sağlıksız mantık devam edecektir.

Terim in ilk senesinde FB den dört gol yemiştik. Herkes kovulmasını isterken Süren göndermedi.
Konu o değil. Bu sezon başı olsa kötü yakalanırız 5-0 kaybederiz, kimse hoca ne yaptın demez. Bizim oyunumuz kötüye gidiyor sıkıntı orada. Gelişim, ilerleme yok. Bireysel oyuncu performansları maçtan maça düşüyor. Aralık ayındaki Kayserispor maçının ikinci yarısından beridir iyi oyun yok. Çok düştü tüm takım ve hocaya bunun hesabının sorulması çok doğal. Avrupa'dan elenip, ligdeki rakibinle arandaki puan farkının 5 azalması normal şeyler değil.

Konu o değil. Bu sezon başı olsa kötü yakalanırız 5-0 kaybederiz, kimse hoca ne yaptın demez. Bizim oyunumuz kötüye gidiyor sıkıntı orada. Gelişim, ilerleme yok. Bireysel oyuncu performansları maçtan maça düşüyor. Aralık ayındaki Kayserispor maçının ikinci yarısından beridir iyi oyun yok. Çok düştü tüm takım ve hocaya bunun hesabının sorulması çok doğal. Avrupa'dan elenip, ligdeki rakibinle arandaki puan farkının 5 azalması normal şeyler değil.
Yok yok sezon başı değildi.. Adanalı köylü, ayakkabısının arkasına basıyor falan diye basın dalga geçiyordu.

Son yıllarda Türkiye’ye gelen en iyi teknik direktördü bence. Sözleşmesi haziranda bitiyormuş, bir tane futbol aklımız olsa şu adamı getirir.
IMG_8766.webp

Yabancı hoca getirmeye gerek yok. En iyisini de getirsen tutmuyor çünkü. Türkiye'de futbolun dinamikleri başka. Burada oyun buranın kurallarıyla oynanıyor ve buranın kurallarını bilen adam lazım.

Arda Turan mantıklı geliyor bana.

çare ottmar hitzfeld yada jupp heynckes gibi birini derwall gibi danışman olarak getirmek onun onay vereceği hocayı başa getirmek lazım. ama yönetimde bu vizyonda biri yok.

AZ TD çok aklı başında ve gerçekçi bir futbol anlayışına sahip görünüyor; oynattığı futbol gibi, yaptığı açıklamaları da beğendim.

Bizim kulüplerin yapması gereken, böyle birini göreve getirmek ve sistemini oturtması için sabırla desteklemektir ki bu yapıldığında çok da uzun süre beklemezsin aslında. Belki bir sezonu kaybedersin, devamında sahip olacağın sağlam sistemle dominasyon kurman oldukça mümkündür. Gerekli noktalara birkaç yıldız takviyesiyle süreç hızlandırabilir yine.

Bu dediklerimin yapılması için ülkemizdeki futbol ikliminin uygun olmadığını elbette biliyorum. Taraftarından medyasına herkesin kısa yoldan başarılar istediği bir ortamda, ne TD risk alıp orijinal bir sistem kurmaya, genç oyuncu çıkarmaya çalışabilir, ne de vizyonsuz yöneticiler o tip bir TD ile çalışmayı tercih eder. Heriflerin (Futbolun diğer unsurları gibi) vizyondan anladıkları, CV si olası en parlak TD / oyuncu kadrosunu kurmaktan ibaret. Para saçarak itibar kazanmak yolundan isteseler de sapamazlar.

Dolayısıyla bu düzen böyle -gidebildiği yere kadar- sürüp gidecektir. Okan Buruk-GS, gelen-giden trafiğiyle, City-Mancini döneminin Türkiye versiyonuna evrildi adeta. Diğer sözüm ona 'büyük' kulüpler de benzer durumdalar...

Şampiyonlukta farkı açtık

Ligde bi süre şmp olmasak da sorun değil

Bu süreçte avrupa takımı olalım diyorum

Okan lig için avrupayı saldı yeni td de avrupa için ligi salsın

Ok muyuz ey ahali

Geri
Üst Alt