GSCimbom

Üye Görüşü Okan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız !

Levent Kolpgün

Üye GörüşüOkan Buruk Yerine Teknik Direktör Adaylarınız ! Sayfa 48

Levent Kolpgün ·

Cevap
977
Okunma
33,1K
Sayfa
48/49

Takımın başında hangi hocayı görmek istersiniz?

• Edin Terzic

• Thomas Tuchel

• Vincenzo Montella

• Igor Tudor

• Roberto Mancini

• Maurizio Sarri

• Sérgio Conceição

• Fatih Terim

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
aynı şartlar değil

tdor baya iyi takım yapmışken 15. hafta ilk defa 2.liğe düşünce şutlandı
ama şartlar büyük hoca içinde geçerli, yani kim gelirse gelsin burda 2 maç puan kaybet,kralı gelse defol git derler,mourinhoyu yerden yere vurmadı mı hiç fb taraftarı oynattığı oyun yüzünden, o yüzden doğru hücum futbolu oynatan, gerektiğinde maçına göre kapan-çık da yapabilen biri gelmesi daha iyi bence çünkü, dünyadaki şampiyon takımların çoğu doğru hücum futbolu oynayarak oluyor,

oyuna bakıp hoca seçmeli bence,Allah korusun defansif hoca gelirse,her maç geride bekle kapan falan,aman diyeyim,şampiyonluk falan hayal olmasını geçtim,taraftar kazansak bile homurdanır

ama şartlar büyük hoca içinde geçerli, yani kim gelirse gelsin burda 2 maç puan kaybet,kralı gelse defol git derler,mourinhoyu yerden yere vurmadı mı hiç fb taraftarı oynattığı oyun yüzünden, o yüzden doğru hücum futbolu oynatan, gerektiğinde maçına göre kapan-çık da yapabilen biri gelmesi daha iyi bence çünkü, dünyadaki şampiyon takımların çoğu doğru hücum futbolu oynayarak oluyor,

oyuna bakıp hoca seçmeli bence,Allah korusun defansif hoca gelirse,her maç geride bekle kapan falan,aman diyeyim,şampiyonluk falan hayal olmasını geçtim,taraftar kazansak bile homurdanır

allegri klopp vb. adamları 15. hafta gönderemezsin işte

genç hocayı şutlarsın

muhtemelen terim de pusuda olacak

Hocam Terim evet eski Terim değil lakin Okan, Terim'i geçtim herhangi bir futbol taraftarından dahi 5 gömlek üstün olamaz. Ve ayrıca şu son 8 maça şu kadroyla Terim ile girsen şampiyonluğu verme şansın yok ama Okan ile şuan sırat köprüsünde yürüyor gibiyiz.
Terim ile su an sozlesme imzalansa belki bu seneyi sampiyon tamamlayabiliriz ama onumuzdeki sene 8. bitiririz. Maziye ozlem duymaya gerek yok.

2 sampiyonluk kazanmis (Basaksehiri de sayarsak 3), ucuncuye de avantajli giden bir hocaya "taraftar kadar futbolu bilmiyor" muamelesi yapmayi dogru bulmuyorum. Bu ligde ne isimler ne kadrolarla is yapamadi.

Belki yaşlı, belki bu topraklara hiç uygun değil, belki şu an olduğu yerden çok mutludur, belki tamamen yanlış bi tercih olacak ama şu kulübede bi Bielsa görelim be

Adayım

DYGJ2ZTWsAAvlu7

DYGJ2ZPWsAAVBHf

allegri klopp vb. adamları 15. hafta gönderemezsin işte

genç hocayı şutlarsın

muhtemelen terim de pusuda olacak
Ne pususu olm uyan artik lan

Okanla yollari ayiracak olan ekip tamamen terim aşığı adamlar. Baskasina gitmezler demedim mi sana :d

Terim gelse kotu mu olur? Bence olmaz. Senin istedigin tarzda taraftarin yiyemeyecegi hoca profili iste. Niye istemiyosun onu anlamadim. Uluslararasi basari desen sevindigin butun basarilarda bu adam vardi. Niye bu yabanci hayranligi

Terim gelecek veya Okan kalacak deseler forumun tamami Terim gelsin der. Sen ne dersin bu işe?

bu konuda zayıfım yalan yok . çok takip ettiğim bir şey değil teknik direktör ahali

ama antreman ve takım sistemi konusunda Almanya geçmişi olanlar tutuyor gayet.

isimli olması - doymuş olması en büyük para tuzağı olur.

bu argüman ama sene sonu argümanı - şampiyon olmayı becerirsek (umudum azalıyor) Okan hoca ayrılmayabilir - yönetim ya 3te 3 adam nereye ayrılıyoruz , e macerası diye takılabilir o hususta.

hollanda ligi puan durumuna bakarken gördüm de bizi hacivat eden AZ 26 maçın sadece yarısını kazanabilmiş hollnda liginde.

Ne pususu olm uyan artik lan

Okanla yollari ayiracak olan ekip tamamen terim aşığı adamlar. Baskasina gitmezler demedim mi sana :d

Terim gelse kotu mu olur? Bence olmaz. Senin istedigin tarzda taraftarin yiyemeyecegi hoca profili iste. Niye istemiyosun onu anlamadim. Uluslararasi basari desen sevindigin butun basarilarda bu adam vardi. Niye bu yabanci hayranligi

Terim gelecek veya Okan kalacak deseler forumun tamami Terim gelsin der. Sen ne dersin bu işe?

klopp

Geri
Üst Alt