Okan Buruk'a Planlı Plansız Operasyon Yapılması

Hoca her maç hata ve eksikleri adım adım tamamlayarak gidiyor
Ben burada eleştirilerimi yazıyorum ama çok daha iyi olabileceğimizi gördüğüm için
Bunların birkaç maç sonra değiştirildiğini görüyorum
Bunda da elbette biraz sabretmek istiyor olabilir
Takıntı yapmadığını görmek yeterli

Kaç maç kanatlar sorunlu dedik, son 2-3 maçta adım adım düzeltmeye başladı
Bu maçta da Barış-Raschica tercihi çok doğruydu
Hatta Kerem değişikliği erkendi, bunu da görmüştür umarım

Şimdi sırada gücünün farkına varmak ve gol attık diye geri çekilmemek var, bunu da yapmalı
Bir de duran top ve kornerler
Duran top kornerlerde takım boyunun kısa olması da etkili olabilir ama ekstra çalışılması şart. Gol attıktan sonra çekilmek değil ama gol atıyoruz sonra ciddi pozisyona girip sürekli kaçırıyoruz ondan sonra oyuncular psikolojik olarak bari yemeyelim diye geri çekiliyor. Emin değişikliği eleştiriliyor lakin adamlar ileri şişirdiğinde yada son dk duran topta 5-6 tane kafacılar vardı senin orta sahaların hatta beklerin kafa topu konusunda iyi değiller, Emin hamlesi bunun içindi yine Berkan hamlesi yerli oyuncu sokması gerekiyordu ve seken topları toplaması için gayet ideal gelmişti bana.

Galatasarayin taktiği yok ne oynadığı belli değil diyenler futbol yerine gitsin voleybol izlesin arkadaş.

En basitinden "hastalık bu futbol" analizlerini izleyin görün ne oynadığını aptala anlatır gibi anlatmış adam her hafta ama anlamamakta ısrar ediyorsanız birşey diyemem.

Hoca değiştirmek ülkede moda hemen eskiye dönme yok FT felan bitti artık FT işi birdaha ne olursa olsun dönüş olmamalı FT bir efsane ve öyle kalacak dönecek olsaydı Manu dönerdi.
Ne oynuyor ? havali laflar eden analistler umrumda degil onde kim bassa top cikaramiyor ligin ilk yarisi bitti duran toptan golu yok onde pres tempo yaptigi alanya haric mac yok ki oda alanyadan kaynakli

Kayseri macinda onde basmaya calisti icimizden gectiler olumlu tek tarafi yok bireysel yetenekler sahsi beceriler olmasa ornegin gomis icardi gibi mac kazanamazdik hakemi gectim su alanya macini tek basina verdi ne zaman onde girsek son dk lara emin bayram berkani alip orta sahalari cikarip takimi geriye yasliyor hoca filan degil jesusun yanina gitsin biraz birseyler ogrenir

Önünde çok muhteşem bir fırsat var bunu ısrarla kullanarak istemiyor herif. Yazık ediyor kendine.
Tam oynamaya başlamışken herif mertensi çıkardı

Bilader diyorum ki Torrent ne yaptı da Okan daha kötüsünü yapacak
Torrent en azindan birseyler denedi, takma birseyler vermek istedi ama kadro o kadar kötü ki birsey yapamadan gitti ama bu demek degil ki torrent iyi hocaydi ama Okani ayni kadroyu verseydin ya küme düserdik yada son an kurtulurduk. Suanki kadro ile bile sinirli isler yapan adam gecenki sezonki kadro ile hic birsey yapamazdi

O kadrodan çok daha kötüsüyle Akhisar'a kupa aldırmış adam emin ol o kadroyu küme düşürmezdi.
Senin düsüncen öyle benimki farkli, adam Akhisara göre futbolu oynatti ve basarili oldu ama Galatasaray ile farkli oyniyacakti ve gübürtüye gidecektik. Adamin elinde Ligin üstünde bir kadro oldu halde ancak böyle bir futbol oynatabiliyorsa gerisini sen düsün. Ben hala idda ediyorum takimin basina da Okan olmasa yani hocasiz ciksaydik asagi yukari alacagimiz puan bukadar olurdu.

Okan buruk a sahip çıkma konusunda katılıyorum ama oyunumuz da daha yukarıda olmalı kadro kaliteli duran toplar dan daha fazla gol bulmalıyız

Gerek twitterda gerek ekşide sosyal medyada kontrol ettigim kadarıyla okanın bugun kaybetmesi icin büyü caba sarfedildi.

Özellikle derbi galibiyeti ardından fb ve bjklilerinde icinde bulundugu grup suan okan hocaya her mecrada sallamakta okana ragmen yendigimiz konusulmakta.

Okanın hataları olabilir ama sahip cıkmamız gerek bazıları takımın başına gelmemeli.

bjkye senol geldi bize ft gelmeli algısı yıkılmalı

bu fikstüre hakemlere ragmen hala lige ortagız
selamlar hesabımın silinmesi mümkün mü?

Senin düsüncen öyle benimki farkli, adam Akhisara göre futbolu oynatti ve basarili oldu ama Galatasaray ile farkli oyniyacakti ve gübürtüye gidecektik. Adamin elinde Ligin üstünde bir kadro oldu halde ancak böyle bir futbol oynatabiliyorsa gerisini sen düsün. Ben hala idda ediyorum takimin basina da Okan olmasa yani hocasiz ciksaydik asagi yukari alacagimiz puan bukadar olurdu.
Benim fikrimin bir argümanı var seninkinin yok. Bu arada takım şuanda en çok xg üreten, en çok rakip ceza sahasında topla buluşan, en çok şut çeken, en çok gol şansı yaratan ve 11 şutu direkten dönen takım. İyi olunca takım kötü olunca hoca acayip saçma bir düşünce. Seri- Nzonzi- Lemina'lı da üst düzey bir kadromuz vardı ve hiç bu tarz istatistikler görmemiştik demek ki hocanın da payı oluyormuş.

Türk futbolunun neden bir adım ileri gitmedigini görmek icin yorumları okumak yeterli sezonun yarısı gelmeden kovalım hocayı sonra sil baştan yeniden olmazsa mayısta onuda kovarız sorun degil. nasıl olsa hocasızda bu kadar oynarmış bu takım hocayada gerek yok para cepte kalır

Geri
Üst Alt