Okan Buruk'a Planlı Plansız Operasyon Yapılması

Maçları kopartacak senaryolar planlar da kendi işi geldiğinden beri rahat yendiğimiz maç yok oturup düşünsün yoksa her zaman eleştirilir böyle iki ileri bir geri ile olacak iş değil

Okan hocaya laf etmek şuan gereksiz. Açıkcası kendi hakkında yorum yapmak için uzun süre bekledim. Ben takımın 2-3 haftadır oynadığı oyundan memnunum açıkcası, skora göre yorum yapmak kolay olanı. Bence yavaştan forumda da hakkında yapılan saygısız yorumlara yönetim tarafından yaptırımlar gelmeli sahip çıkılmalı bir süre.

Okan'ın yapması gereken tek şey takımı uzun oynatmamak kendisine operasyon yapan falan da kalmaz.

Gol kaçırmalarını Okan'a kitliyorlar.
Bugün değişiklikler hatalıydı.
Mertens ısrarı da öyle.
Onun harici gayet gol istiyoruz, girmiyor ve bu kişisel bir beceriksizlik gözümde. Aramızdan üç beş kişi bile kaçanlardan en az birini antrenman ve çalışma yapmadan kaleye sokar...

Bizimkisi planlı,hoca olmadığı,en azından bizim hocamız olmayacağı o kadar açık ki

Dk 90 bjk tehlikeli yerden frikik kullanıyo oyuna soktuğu adamlar midso ve emin golü yesek takımda gol atacak adam kalmıyo daha yeni aynını alanya maçında bizzat yaşadık eminle gol arıyoduk,pozisyonun bitmesini beklemeliydi

Keza alanya maçında çekildi yedi golü bugün yine çekildi yine yiyoduk weghorst tribüne vurdu

Biz kendisine hocalık öğretecek kulüp değiliz akhisarda başarılar
Tamam

üzerinde cok baskı var ve kazık bir fikstüre denk geldi bunlar dogru

fakat hickimse son 15 20 dakika sacma degısıklıkler ile takımı geri cekip baskı yedirmeyi açıklayamaz ve bunu kac mactır yapıyor

biri yakaladımı acımaz 15 dkda geriden gelip öne geçer

Gecen seneden beri bu takim savunmadan top cikaramiyor onde basan takima karsi kaleci stoperler top cevirip duruyor

Bir hoca buna calismazmi yahu gecen sene taylan berkan vardi bu sene elinde tonlarca oyuncu varken halen top cikaramamak duran top calismamak tempo yapamamak hocalik filan degil okan tum elistirileri hakediyor korkak bir hoca her onde oldugu macta orta saha alip stoper sokuyor Galatasaray seviyesinde degil

Oyuncular kötü değil ama takım iyi futbol oynayamıyor. Bunun da sorumlusu kendisi bu net bir şekilde sahaya yansıyor. Ben rakip takımların yerinde olsam gitmesin diye operasyon yaparım. Aksi halde iyi bir td ve bu kadro ile farkla şampiyon oluruz.

Galatasarayin taktiği yok ne oynadığı belli değil diyenler futbol yerine gitsin voleybol izlesin arkadaş.

En basitinden "hastalık bu futbol" analizlerini izleyin görün ne oynadığını aptala anlatır gibi anlatmış adam her hafta ama anlamamakta ısrar ediyorsanız birşey diyemem.

Hoca değiştirmek ülkede moda hemen eskiye dönme yok FT felan bitti artık FT işi birdaha ne olursa olsun dönüş olmamalı FT bir efsane ve öyle kalacak dönecek olsaydı Manu dönerdi.

Gecen sezon terim kovulduktan sonra torrent yerine okan gelseydi sonuc ne olurdu? Küme düserdik

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya siz ne izliyorsunuz arkadaş ?

Galatasaray'ın başında toplam 20 müsabakada yer alan Domenec Torrent, 7 galibiyet, 5 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı

Bu mu başarılı ? FT gittiğinde takım kaçıncıydı bu adam ne yaptı anlatsana bana

11kere direge takilmisiz. Bublari 5i iceri girse hem averajimiz daha iyi olacak hem 2-3 puan fazlamiz olurdu....

Ama söylenenen gibi pek bi oyun planimiz yok acikcasi. Genede bu maci alarak kredi kazandi. Basak macini da alirsak sezonun bizde tamamlamayi garantiler bence

Gerek twitterda gerek ekşide sosyal medyada kontrol ettigim kadarıyla okanın bugun kaybetmesi icin büyü caba sarfedildi.

Özellikle derbi galibiyeti ardından fb ve bjklilerinde icinde bulundugu grup suan okan hocaya her mecrada sallamakta okana ragmen yendigimiz konusulmakta.

Okanın hataları olabilir ama sahip cıkmamız gerek bazıları takımın başına gelmemeli.

bjkye senol geldi bize ft gelmeli algısı yıkılmalı

bu fikstüre hakemlere ragmen hala lige ortagız

ft muhabbeti korkutmuş epey ama hak veriyorum.. az çekmedik ondan da

okanın tek bir işi var o da işine odaklanıp bütün düşmanları alt etmek..

tabi işin bir de diğer tarafları var.. onu da yönetimin çözmesi gerekiyor

Gecen sene FB zaten 2ci oldu, Valerean ve Avci zaten takimin basindalardi.

Suan 2 puan arkada 1fazla mac. Yani 5 puan ediyor. Sadece Alanya macinda katledilmeseydik fark sadecd 3 olacakti, bide 8 deplasman oynamis olacaktik.

Sabr sabr sabr

Fg0nMuDWQAAnb9d

terimden bu saatten sonra ne bize ne baska bir takıma fayda gelmez

yönetici olarak gelip yıllardır sustugu kesıme karşı bizi savunsa iyi olur ama onu yapacak cesarette yok maalesef

Geri
Üst Alt