Okan Buruk'a Planlı Plansız Operasyon Yapılması

Recep Buruk

꧁⎝ 𓆩༺🥰༻𓆪 ⎠꧂
Yönetici
Süper Moderatör
Gerek twitterda gerek ekşide sosyal medyada kontrol ettigim kadarıyla okanın bugun kaybetmesi icin büyü caba sarfedildi.

Özellikle derbi galibiyeti ardından fb ve bjklilerinde icinde bulundugu grup suan okan hocaya her mecrada sallamakta okana ragmen yendigimiz konusulmakta.

Okanın hataları olabilir ama sahip cıkmamız gerek bazıları takımın başına gelmemeli.

bjkye senol geldi bize ft gelmeli algısı yıkılmalı

bu fikstüre hakemlere ragmen hala lige ortagız

Son düzenleme:
valla biz sahada fark yaratan bir galatasaray gormek istiyoruz

forumda en cok destekleyenlerin basinda gelen ben bile gecen senenin bireysel oyunla mac kazanmaya calisan fatih terim takimindan bir fark goremeyince isyan ediyorum

okan hoca hani milenyum galatasarayini yaratacakti ? nerde kisa takim boyu ? nerde ileri uclu dar alan presleri.

ayrica oyuncu degisikliklerinde gec kaliyor yada hata yapiyor rakibi bogup ucunucu golu bulacagimiz anda geriye cekilmek bizi beraberlige itebilir bu kadar korkak olmamali

Taraftar sahada ne olup bittiğini ney görüyor. Hakemler tarafından dogrsniyoruz. O durumda zaten hocayı elestiren yok. Galatasaray burası kaç hafta geçti halen net şekilde oyuncular hazır değil. Plansız bir şekilde ilerliyoruz. Bu kadar teknik bir kadronun daha iyi oynaması lazım. Son vuruş çalışarak geliştirilebilir. Demekki çalışma yok

Okan'a bjk maçına kadar tek laf etmedim ama son 15 dk çileden çıkarttı beni. Gol yemek için zorladı. Bu kadar korkak olmasına gerek yok.

Oynanan oyundan kendisi memnun mu bunu sormak lzm. Sonra operasyon mevzusunu konuşuruz.

Oyunu geliştirmesi lazım skoru aldık diye her şey 4 4 lük değil...

jesusu ayartarak bu oyuna karşılık vermelıyız

Ben bilmem arkadaş gitmesi lazım bu adamın.Oyun planı yok sistem yok oyun okuma yok.Hakeme bırakmadan çatır çatır oyna koy geç.

Gercek gsliler bu oyuna gelmeyip hocasina sahip cikacak. 2-3 macta agir hakem katliami yasamasak liderdik su anda.
Liderlik değil derdim gerçekten. Oyuncu seçimleri maç içi tercihleri taktiği ve plansız planı beni çok yoruyo.

Hocam dana ve takıma inanıyoruz klavyeden değil kalpten eleştiriyoruz

Eleştiriler yersiz değil şu an ağır elestiri yoksa Ali yigitin hattına
Korkak oyun oynatan hoca istemiyor bu taraftar artık fatih hocadan sonra

Geri
Üst Alt