Okan Buruk'tan Galatasaray Açıklaması!

Her yerden bu haberler çıkıyorsa vardır bir bit yeniği illaki. En azından klüp açıklama yapmasa bile medyadaki bir kalemine yalanlatırdı, gördünüz mü hiç dünden beri bir yerden ya da kişiden yalanlama ? Sanırım hiçbir şey olmasada bir şeyler oluyor.

yaw bu KAMUDAN HABER doğru mu söylüyor sizce.

Galatasaray'da 5 maçta galip gelemeyip tarihe giren hocaya 2 maç daha şans veriliyor 7 maç kazanamayacak kadar kredimiz vardı bu maçlar önemsizdi o zaman Fatih hoca Marttaki AL maçına çıkmayı hak etmedi mi ?

Okan hoca şu an değil hem senin için hem bizim için sezon sonunu bekle .

Hayır bence Trabzonspor'un geçen yıl Abdullah Avcı'da yaptığı gibi şimdi getirip sezon bitimine kadar takımdaki oyunculara alışması ve eksikleri belirlemesi sağlanmalı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hayır bence Trabzonspor'un geçen yıl Abdullah Avcı'da yaptığı gibi şimdi getirip sezon bitimine kadar takımdaki oyunculara alışması ve eksikleri belirlemesi sağlanmalı.

Kime nasıl dayanacak bu taraftar inanıyor musun ? 2 maç yenilsin hemen gitsin demezlerse ne olayım.

Aslında devre arası transferine Okan hocayla girsek Gedson'u kesin isterdi bende katılıyorum kaybedilebilecek zaman yok şu an alıp en üst seviyeye çıkardıktan sonra yaz ayında 1 ay içinde transferleri bitirip önümüzdeki sezona hazır hale gelmemiz gerekiyor. 2 hafta daha galibiyet alamazsak muhtemelen oluşacak kaos'u gelecek yeni hoca da söndüremeyecek.

Madem Okan ismi gündemde değil, bizde bunu konuşmayı bırakalım artık.Torrent'e saygı duymak zorundayız, 5 maçla hoca yemek olmaz.Rize maçından sonra umut yoksa Okan ertesi gün Floryaya iner zaten.Bu sezon olmasa da yazın mutlaka Okan gelecektir eminim.

Torrent şu an cidden çalışıyor, yardımcıları sürekli rakiplerin maçında analiz yapıyor.Şimdilik sonuç alamadık ama emeğe saygı.Olmazsa gönderilir zaten.

Madem Okan ismi gündemde değil, bizde bunu konuşmayı bırakalım artık.Torrent'e saygı duymak zorundayız, 5 maçla hoca yemek olmaz.Rize maçından sonra umut yoksa Okan ertesi gün Floryaya iner zaten.Bu sezon olmasa da yazın mutlaka Okan gelecektir eminim.

Torrent şu an cidden çalışıyor, yardımcıları sürekli rakiplerin maçında analiz yapıyor.Şimdilik sonuç alamadık ama emeğe saygı.Olmazsa gönderilir zaten.
Rize bu hafta kazanırsa bizi yendiği taktirde ligde üstümüze çıkıyorlar o kadar kredimiz varsa 2 hafta sonunda lig de 18. sıraya kadar düşme ihtimalimiz var oraya düştükten sonra Konya deplasmanı, Antep deplasmanı, Antalya deplasmanı, Başakşehir deplasmanı, Fener deplasmanı bunların hangisinde kazanabileceğiz herkes sana karşı daha da motive oynayacak çünkü herkes bizden daha özgüvenli olacak bu takımı yeneriz havasında olacaklar bir anda kendimizi 17-18'nci sırada buluruz bu işin şakası yok yeni gelen hoca her zaman takıma motivasyon kazandırır bizde bu tam tersi takımı dibe vurdurdu 2 maç sonunda Torent gitse yerine o riske kimse girip de gelmez

Yardımcı olarak kalabilir aslında.
Tazminat durumu varsa yani.
Belki de adam bir Mancini olacak... Para almayacak...Hani zor ama bir şekilde o da halledilebilir ama ben hoca ya da futbolcu olsam harbiden böyle bir başkan ile yürümek istemezdim. 😐

Yardımcı olarak kalabilir aslında.
Tazminat durumu varsa yani.
Belki de adam bir Mancini olacak... Para almayacak...Hani zor ama bir şekilde o da halledilebilir ama ben hoca ya da futbolcu olsam harbiden böyle bir başkan ile yürümek istemezdim. 😐
Adam zaten dünyanın en iyi tdsinin yardımcısıymış ve birinci adam olmak için ayrılmış, kabul etmez bence bunu.Üzülüyorum bir yandan yav sarı kırmızı atkısıyla görünce :D Çalışıyor da bayağı.

Olmuyor arkadaş direklere çarpıyoruz, kalecinin üstüne nişanlıyoruz bir şekilde olmuyor.Kesinlikle sezonun başından beri bu sıralamayı hak edecek kadar kötü oynamadık.Bir yerde patlamalıyız artık.

Kime nasıl dayanacak bu taraftar inanıyor musun ? 2 maç yenilsin hemen gitsin demezlerse ne olayım.
Torrent kalırsa ya da herhangi başka bir yabancı hoca gelirse küme düşeriz. Bu konuda herhangi bir şüphemiz yoktur bence. Yerli olarak ise Bülent Hoca ya da Okan Hoca gelsin ikisi de kabulüm. Şu anda çıkan haberler Okan Buruk üzerinden çıktığı için Okan Buruk üzerinden konuşuyoruz. Yani iki seçenek var. Torrent ya da yabancı bir teknik direktörle küme düşme mücadelesi vereceğiz. Okan ya da Bülent Hoca ile birlikte bahsettiğin gibi iki maç falan puan kaybetmeyeceğimiz de kesin. Geldikleri gibi en azından takım kendine gelecektir. İlk 10'da bitirelim ve geri kalan derbilerde rezil rüsva olmayalım benim tek derdim o. Ama dediğin gibi Okan Hoca gelse ve o da kötü bir performansla başlasa bence yine de taraftarın büyük bir bölümü sert tepki vermez. Yönetime verir ama hocaya bugün Torrent'e verildiği gibi bir tepki verilmez bence.

Adam zaten dünyanın en iyi tdsinin yardımcısıymış ve birinci adam olmak için ayrılmış, kabul etmez bence bunu.Üzülüyorum bir yandan yav sarı kırmızı atkısıyla görünce :D Çalışıyor da bayağı.

Olmuyor arkadaş direklere çarpıyoruz, kalecinin üstüne nişanlıyoruz bir şekilde olmuyor.Kesinlikle sezonun başından beri bu sıralamayı hak edecek kadar kötü oynamadık.Bir yerde patlamalıyız artık.

Öyle kadro kurulmuş ki kazanma güveni vermiyor. Bir taraftar olarak ben bile alır bu takımı burdan çıkarırım, hadi oradan acemi vs bile diyemiyorum. Diyenler var ama bu baskı altında, taraftarın devamlı yön verdiği yerde çok zor bu liderliği kurmak. Adama bu maçta da yine tepkiler olmuş. Terim yüzündendi bu bugüne kadar, şimdi Okan ya da istedikleri kişi gelene kadar aynı şeyi yapacaklar. Bence de kötü niyetli biri değil ama bu ülkedeki futbol iklimine ters karakterde. Biz de yerler böylesini. O yüzden zaten yerli hoca istiyorum. Yoksa ben de derim Alman, İtalyan zırt pırt da işte görüyoruz olabilecek sabrı. Bugün 5 maçın 3 tanesini alsa 5 6 yapamadığı için sezon sonu yine hedef olacaktı, ligde tutmakla kalmayıp. Hep yetersiz gelecek özetle ama bakalım. Bu maç kritik zaten. Alamazsak işimiz çok zor. Düşünmeyi de istemiyorum bunu...

Öyle kadro kurulmuş ki kazanma güveni vermiyor. Bir taraftar olarak ben bile alır bu takımı burdan çıkarırım, hadi oradan acemi vs bile diyemiyorum. Diyenler var ama bu baskı altında, taraftarın devamlı yön verdiği yerde çok zor bu liderliği kurmak. Adama bu maçta da yine tepkiler olmuş. Terim yüzündendi bu bugüne kadar, şimdi Okan ya da istedikleri kişi gelene kadar aynı şeyi yapacaklar. Bence de kötü niyetli biri değil ama bu ülkedeki futbol iklimine ters karakterde. Biz de yerler böylesini. O yüzden zaten yerli hoca istiyorum. Yoksa ben de derim Alman, İtalyan zırt pırt da işte görüyoruz olabilecek sabrı. Bugün 5 maçın 3 tanesini alsa 5 6 yapamadığı için sezon sonu yine hedef olacaktı, ligde tutmakla kalmayıp. Hep yetersiz gelecek özetle ama bakalım. Bu maç kritik zaten. Alamazsak işimiz çok zor. Düşünmeyi de istemiyorum bunu...
O berbat kadroyla Terim Avrupa’da liderdi. Torrent ilk 5 maçında galibiyet alamayan ilk td olarak tarihe geçti, hazırlık maçında bile 6 yiyoruz. Takım Terim gittikten sonra iyice ruhsuzlaştı, bu hocanın kendisine sempati ile bakmama rağmen malesef şuan ki yapıda başarılı olma ihtimali yok. Bu yönetim olduğu sürece gelen hocanın da başarılı olabileceğinden emin değilim gerçi.

Geri
Üst Alt