- 6 Eylül 2014
- 93.968
- 64.750
- 4.608
Büyük zaaf goruyorumTorreira Sara
Barış Ziyech Kerem
İcardi
Lütfen yahu.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük zaaf goruyorumTorreira Sara
Barış Ziyech Kerem
İcardi
Lütfen yahu.
SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Adam defans yapan oyuncuya karşı olarak yaratılmış gibiBeğenmemeye başladım.
Potansiyeldi lakin erittiyor kendini
*. davinson'un asal oynadigi bolgedir aslinda.cdm .<-alindigi donem kendi basligindaki ilk mesajim da bu noktalara ozellikle vurgu yapmistim.Formasyon konusunda herkesin fikri var ama Okan hocayı eleştireceğim bir diğer nokta da yeni şeyler denememesi. 3.sezon önü oldu, hazırlık maçı olur, kolay lig maçı olur farklı şeyler denemesi gerek. Yüzde yüz de emin olsan sahada 90dk görmeden sistemin defosunu açığını anlayamazsın. Yap mesela Sara, Kerem, Torreira ya da Sara, Kaan, Torreira üçlüsü gibi denemeler. Ya da *Davinsonun defans önünde oynadığı bi formasyon. İzlesin teknik ekip analizini yapsın.
Ha idmanda yaptılar da beğenmediler denilirse idmanda en iyi sonucu veren dizilişle böyle oynuyorsak işimiz iş.
O.b yi eleştirdiğimde bana ispanyolca sallamıştın
Şimdi aynı noktadasın
1 özür dilemek bu kadar zor olmamalı
*. davinson'un asal oynadigi bolgedir aslinda.cdm .<-alindigi donem kendi basligindaki ilk mesajim da bu noktalara ozellikle vurgu yapmistim.
bu oneriyi nacizane gecen sezon maclar oynanirken-lucas'in sakatlik,cezali,yorgunluk doneminde davinson'u da oynatabilir vurgusu yaparken,
+ olarak ,gerekirse -demirbay kimi buyuk maclar da siritiyor,yetersiz kaliyorsa- kendisinin yerine lucas'in yaninda da oynatabilirsinizi de eklemistim nacizane.
sevgili ergun, velhasil, dedigin gibi ,ozellikle sartlar/durumlar el verdigin de bu tur dokunuslar gerektiginde olmali ve yapilmali .
oyun ici *pragmatik dokunus konusunda gecen sezon ve bu yaz kampindan bugune hoca da pek bir bold adim gorememek hayal kirikligi .
saygi ve selamlar .
Usta seni tanıyamıyorum artık.Bomboş bir hoca bunu yapar inanirim
Öyle bi yazdın kiBirine neden ispanyolca sallayayım yavŞu anda pep i de eleştirip 5 seene sonra çaptan düştüğünde haklıydım demek ile aynı nokta ,ilk senesi gayet te başarılı oynatıyordu o kadroyu
Bu arada eleştirmek ayrı,bi bok bilmiyor demek ayrı,adamın safi 30 sene topla ilişkisi var şu forumu komple toplasan zekatını veremeyiz ,boşa tatava yapamaylım yani
benim bahsettiğimde eleştirmek ile antrenör gibi yorum kasmak arasındaki farktı mesajlarıma bakıldığında.
OYNANMIŞ bir oyunu analiz etmek ile OYNANACAK bir oyına hazırlamak sizin için aynı şeylerse sallayalım gitsin yav
Bu sistemde sağ ve sol stoperler atletik olmak zorunda. Yoksa Pereira'nın Fener'i gibi delik deşik olur takım.3-4-1-2 oynarız aslında belki. Barış ile Jelert değişebilir duruma göre. Son 30 dakika Ziyech yerine Mertens girebilir, öyle daha etkili olabilir. Zaten iyi orta açan oyuncumuz yok, böyle oynamak daha iyi olur belki fikir olarak.
Nelsson Sanchez Abdülkerim
Barış Torreira Sara Köhn
Ziyech
Batshuayi Icardi