Okan Buruk'tan Michy Batshuayi Kararı!

Icardi oynamasın turu %99 geçeriz. Formsuz adam yedek bekleyecek, Icardi'nin gönlü hoş olacak diye her maç oynuyor.
Ataklarımızın %85 ini yapmamıza vesile olan adamı çıkartırsak %99 değil %200 eleniriz 2.golde bile koşusuyla kereme alan açıyor orada topsuz alanda bu oynadigımiz 100 metre kosusunda okan hocayı kalitesiyle tasıyan 1 numaralı herif tabiki her zaman oynayacak.

Şurada bir sürü insan sayfalar dolusu açıklamalar yazıyor. Buna rağmen soru iyiymiş ama. Allah sizi de güldürsün.
Ne yazıonuz
Rakmaların toplamı 11 olacak şekilde bişiler yazıp duruyorsunuz
Sanarım pro lisanslı hocasınız yada futbolcuydunuz
Herkes td

Nasıl antrene edilir planlar nelerdir çık iki saat anlat desem ,aga bak forumlarda da yazıyorlar dersin tamam 👌
Her bi boku bilip hiç bi bok olamayanların ülkesinde sıradan bir gün 👌

Icardi'nin formsuz olduğunu yazanlar tam olarak neye göre bunu yazıyor orasını anlamıyorum işte

Top rakipteyken 5-4-1 top bizdeyken 3-4-3 orta sahanın nicelik ve nitelik olarak kalabalık olması şart bu takım ancak avrupada bunu oynayabilir bunu ayarlıycak olan hoca ayarlayamazsa zaten gönderilir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Oynananış oyunlar üzerinden yorum yapıyorz ,bir takımı oynatacağın sistem üzerinde ki yorumlar afaki kalacaktır herzaman
Senaryo yazmak başka
Oynamak başka ,eleştirmenlik başka
Bizde 3 in 1 herkes ☹️

Muslera
Baris-Sanchez-Nelsson-Kohn
—-Kaan—Torreira—-Sara——
—————Ziyech—————-
———Icardi——-Bats———-

Formasyon konusunda herkesin fikri var ama Okan hocayı eleştireceğim bir diğer nokta da yeni şeyler denememesi. 3.sezon önü oldu, hazırlık maçı olur, kolay lig maçı olur farklı şeyler denemesi gerek. Yüzde yüz de emin olsan sahada 90dk görmeden sistemin defosunu açığını anlayamazsın. Yap mesela Sara, Kerem, Torreira ya da Sara, Kaan, Torreira üçlüsü gibi denemeler. Ya da Davinsonun defans önünde oynadığı bi formasyon. İzlesin teknik ekip analizini yapsın.
Ha idmanda yaptılar da beğenmediler denilirse idmanda en iyi sonucu veren dizilişle böyle oynuyorsak işimiz iş.
Bu adamın kafa nato kafa nato mermer yapmaz

Ne yazıonuz
Rakmaların toplamı 11 olacak şekilde bişiler yazıp duruyorsunuz
Sanarım pro lisanslı hocasınız yada futbolcuydunuz
Herkes td

Nasıl antrene edilir planlar nelerdir çık iki saat anlat desem ,aga bak forumlarda da yazıyorlar dersin tamam 👌
Her bi boku bilip hiç bi bok olamayanların ülkesinde sıradan bir gün 👌

O pis lafı size iade ediyorum. İnsan kendinden bilirmiş.

Doğrudur ben hiç bir şey bilmiyorum siz çok şey biliyorsunuz. Kendinizi bu şekilde memnun etmeye devam edin.

Edit : Bu arada sizin cidden okuduğunuzu anlamanız ile ilgili bir sıkıntınız var. Laf olsun diye yorum yapmışsınız. Gidin bakın benim mesajıma alternatif dizilim ya da kadro yerleşimi verdim mi diye. Ben orada verenleri yazdım. Benim verdiğim tek şey hocanın kafasındaki sistemin kendimce olduğunu düşündüğüm dizilimdi.

Eğitim şart maalesef.

Son düzenleme:
Toreria-Demirbay(berkan)
-----Sara--‐-----

Bu maça böyle çıkmazsa bu hoca protesto edilmeli. 30 milyon adamın gördüğünü hala görmüyorsa kalmasına gerek yok.

Not: Kaan bu maçta stoper oynayacak diye ortasahaya yazmadım.

. Muslera
Jelert Kaan Davinson Transfer
Torreira Sara
Barış Bast Transfer
Icardi

. Muslera
Jelert Kaan Davinson Transfer
Torreira Sara
Barış Bast Transfer
Icardi
O transfer dediğin bek yine sol açık gibi konumlanır, transfer dediğin kanat yine 10 numaranın alanına yıkılırsa isimlerinden bağımsız hiçbir şey değişmeyecek.

O pis lafı size iade ediyorum. İnsan kendinden bilirmiş.

Doğrudur ben hiç bir şey bilmiyorum siz çok şey biliyorsunuz. Kendinizi bu şekilde memnun etmeye devam edin.

Edit : Bu arada sizin cidden okuduğunuzu anlamanız ile ilgili bir sıkıntınız var. Laf olsun diye yorum yapmışsınız. Gidin bakın benim mesajıma alternatif dizilim ya da kadro yerleşimi verdim mi diye. Ben orada verenleri yazdım. Benim verdiğim tek şey hocanın kafasındaki sistemin kendimce olduğunu düşündüğüm dizilimdi.

Eğitim şart maalesef.
İvet

Herkes Davinson kadroya yazıyor ama adam iyileşti mi abi

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oynananış oyunlar üzerinden yorum yapıyorz ,bir takımı oynatacağın sistem üzerinde ki yorumlar afaki kalacaktır herzaman
Senaryo yazmak başka
Oynamak başka ,eleştirmenlik başka
Bizde 3 in 1 herkes ☹️
Okan Buruku begeniyon mu sayın vızvız. Eleştirileri alalim

Tek derdimiz bu zaten, Bats oynayınca defansımız taş gibi olacak.

Bizim bu ssonik oyun çift fw kaldırmaz
Avrupa maçlarında hiç kaldırmaz
avrupa değil tabi yav
lig özelinde konuşuyorum - katılım parası için CL katılımı haricinde reel bir hedef koyamıyorum mevcut halimizle açıkçası.

avrupa değil tabi yav
lig özelinde konuşuyorum - katılım parası için CL katılımı haricinde reel bir hedef koyamıyorum mevcut halimizle açıkçası.
Ligde de sadece kesin gol lazımsa kaos futbolunda son 10-20 dk oynarlar

Bats çifte uygun da icardi değil,gomisle bakambuyla hiçbiriyle verimli olamadı üst üste bindiler

İcardi kulübede bekleyecek bats oynayacak

Bacağını kaldıramıyor daha beyzade,bats rövaşatalara mövaşatalara kalkıyor

Torreira Sara
Barış Ziyech Kerem
İcardi

Lütfen yahu.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt