Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Herseye rağmen cok başarılısın hocam ama hem birbirimizi özlemek adına hem mental olarak toparlanman icin artik dinlenmen gerek aynen icardi de oldugu gibi dogru zamanda vedalaşalım ki yeni şampiyonluk serisi icin yolunu yapalim
Herseye rağmen cok başarılısın hocam ama hem birbirimizi özlemek adına hem mental olarak toparlanman icin artik dinlenmen gerek aynen icardi de oldugu gibi dogru zamanda vedalaşalım ki yeni şampiyonluk serisi icin yolunu yapalim
Okan hocanın son senesi bence. Beşinci şampiyonluk inşallah gelir ve ardından ayrılacağını düşünüyorum. Bir yandan da yıllardır Avrupa takımlarında gördüğümüz gibi bir hocanın yıllar boyunca takımın başında kaldığını görmek de hoşuma gidiyor
bende öyle istiyordum sarper abi ama mental olarak tükendi bence adam gemiyi limana bile zor yanaştırdı ,hem kendisinin hem takımın daha büyük yıkım yaşamasını istemiyorum
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.