Okan Buruk'tan Transfer Açıklaması

bari sağ öne tete yerine adam alalım..dubo ve zaniola da dönsün..

Devre arasinda en degerli oyuncumuzu satmamiz icin cok ekstra bir teklif gelmeli. Yani normalde Boey icin beklentimiz 25m+ uzeri ise minimum 30 aklimizi celmeli. 15 gibi rakamlara kahkaha atarim yalnizca.

Nasıl ortaya gerek yok hocam? Gol atamıyoz topu ileriye taşıyabilen ortasahamız yok. Gol atan ortasahamız yok.
4 2 3 1 ile mevcuttakiler aynen dediğin sonuca çıkıyor - farklı dizilimde farklı şeyler çıkarabilir.onda da inat ediyor.

fakat şu son haftanın son günlerinin son akşamlarının son saatlerine kadar sıkışmasından illet oluyorum.

Limit yok deniyor - kontenjan desen hadi eyvallah. E fener nasıl çekiyor abi ortasaha ve stoper ? görsen sanarsınki CL den geliri onlar aldı.

Dubis'in sonradan oyuna girip saç baş yoldurduğunu burda milleti banlattığını da biliriz, şahidim. Güven vermiyor bana. Ayrıca hoca siyaset yapıyor gitmesini istemiyorum falan klüp söyletiyor işte, belli ki pazarlıklar çetin. Güle güle buey :(

- Berkan Kutlu'yu 2 maçtır sol bekte deniyorsunuz, orada oynar mı?

Okan Buruk: "Bir çok oyuncumuzu farklı pozisyonlarda oynatıyoruz. Berkan'ı da Barış'tan sonra sol bekte denedim. Oyuncularımızı oynayabildiği her yerde oynatmaya çalışıyoruz. Çünkü bu tür ihtiyaç fazla oluyor."

şampiyon yapacak sol beki bulalım o zaman.. mertens yeter bize hem ligde hem avrupada..

Hocanın kafada hiç uefa hedefi yok sanırım, lan yoksa Cl'de 4.cü olduğumuzu m zannediyo?

orta sahada cok oyuncunmu var adama kriz gecirtir bunlar toreira haric oyuncun yok ndombeleyi gorduk

Ndombeleyi geri yollayalim, Oliveirayi bir yere kiralayalim. Maasini düzelene kadar full biz verelim. Herhalde mart ayi falan hazir olur ve gittigi yerde oynar.

Orta sahayı alırım oynatacak hocayı da

Ekli dosyalar

• 5c8e2c4345d2a05870da0d0a.jpg
    5c8e2c4345d2a05870da0d0a.jpg
    29,9 KB · Görüntüleme: 5
Sol ve sağ bek transferlerini tamamlayalım; orta saha için anlaşılan pek istek yok. Kaldı ki giden olmadıkça sayısal anlamda yer yok. Bir Mertens yerine rotasyonda eksiğiz orada da Kerem düşünülüyor rotasyonda.

Orta saha açıklamasına bak hocanın komedi ya

Dogru konusmus hoca

Biraz mantikli bakmak lazim 6 oyuncu var o bölge de,cikis olmasi gerekiyor ki yerini dolduralim

Ndombele gitmez cünkü maasi iyi

Demirbay ilk 11 oyuncusu oldu

Berkan takima geri döndü

Torreira zaten as oyuncumuz

Oliviera’nin da saglam kontrati var ve subat ayinda takima dönüyor

Eyup de var o bölge icin

Yani suan o bölge’ye yapilacak transfer mantikli degil

Orta saha ihtiyacimiz varmi tabiki var ama göndermeden o bölge’ye oyuncu almak takima zarar verir forma rekabeti acisindan

Sol beke transfer düsünülüyor cünkü angelino ayriliyor mesela

Böyle bakmak lazim

Geri
Üst Alt