Okan Buruk'tan Transfere Dair Açıklamalar

bravo hızlı ve kesin kararlar.
hiç bir duygusallık yok diagne'nin ve momo nun yollanması tamamen mantık çerçevesinden.

senelerce patlamayan adamlarla uğraşmak manasızdı

Hocam valla çok iyi konuşmuş.

kesinlikle değişim şarttı, kimseyi de değersizleştirmedi.
İnce ince ilerliyor, sahada tepki verecek oyuncu lafına bayıldım, morutandan verim almaya çalışması çok iyi.

3. forvet Gomis olayını sevmedim ama, 3. forvet altyapıdan olsa da oradan bir verim çıkarsak, kendi semih şentürkümüzü kendi serhat akınımızı yaratsak. Yıllardır forvetimiz hep yabancı ve orada istikrarımız yok. U19 yıllardır şampiyon oluyor, kim atıyor bu golleri anlamıyorum ki neden altyapıdan forvet çıkartamıyoruz yıllardır

morutanın son şansı bakalım degerlendirecek mi

Forvet hattımız hiç de iyi değildi.

Diagne 30 maça çıksa 10 gol
Mohamed 30 maça çıksa 10 gol
Gomis 20 maçı zor çıkartır 10-12 gol

Hepsinden kötüsü de hepsi tek forvet oynayabilecek isimler. Asla yan yana oynayacak birbirini bozmadan isimler değildi.

Seferovic-Gomis bile sağlıklı olunca yan yana oynar belirli bölümlerde. Biri indirir biri vurur.

Taraftarın yükseldiği transferlerde hep bir maraz çıkıyor.

Josefde sakatlandiki... Grillitsch bjk ye giderse hic ama hic sasirmam...

"Mostafa Mohamed'i gidip değer kazanması için Nantes'a kiralık olarak gönderdik. Şu anda bir teklif gelmediği için oyuncunun tekrar değer kazanmasını istedik."

Zorunlu opsiyon değilse 5.5 değil olabildiğince yüksekten belirle opsiyon fiyatını, zaten bedavaya kiralamışsın. 5.5 diyerek bu topçudan olan beklentini sınırlıyorsun, ben aldığım fiyata satmaya razıyım gibi gösteriyorsun.

En boş olan mevkiyi yine en sona bırakarak transfer çizgimizi bozmamışız.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Dedeme bak gslileri bilgilendirmek icin herseyi yapiyor. Benim diyen muhabirlere taş cikartir. Tecrube baska bisey

Geri
Üst Alt