Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.276
- 11.312
- 1.103
Güzel açıklamalar umarım Grillitsch işi olumlu sonuçlanır. Morutan'ı 10 numarada kazanırsak bence çok iyi olur ama bakalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dedeme bak gslileri bilgilendirmek icin herseyi yapiyor. Benim diyen muhabirlere taş cikartir. Tecrube baska bisey
krailik yolluyorsak komik rakamlarla opsiyon konulmamali benceOkan Buruk: ''Mostafa Mohamed'i gidip değer kazanması için Nantes'a kiralık olarak gönderdik. Şu anda bir teklif gelmediği için oyuncunun tekrar değer kazanmasını istedik.''
Kimi alacaz olm biz?
Bir an istemedigim okudum. Klavyeyi yagliyordum..İsmi geçenler arasında gelmesini en istediğim adam Grillitsch.
Okay gitti, Kaan' ın zaten maliyeti yüksek, Umut da alınmayacaksa yerli rotasyonu nasıl dönecek?..Bizim bir daha bu formayı giymesine tahammül etmekte zorlanacağımız bazı futbolcular yine ara ara ilk 11 çıkacaktır bu gidişle...Can sıkıcı...
Okan Koçuk ilk hatasında yerin dibine batırılır. Umut' tan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçildiğini söylemiş Okan Hoca. Emre Kılınç sevdiğim bir futbolcumuz ama yeterliliği tartışılır, kendisi de pek istekli görünmüyor; filanca kulübe gitmek istediği/gönderilmesi düşünüldüğü haberleri çıkarsa şaşırmam. Hele Taylan, şahsen en sıtkımın sıyrıldığı futbolcumuz; adeta toptan korkan orta saha oyuncusu mu olur?!..Umut yada Halil olur 3. forvet
3 Türk rotasyonu Okan , Abdulkerim , Kerem , Yunus , Umut , Emre Kılınç arasında döner gibi
Zorunlu durumlarda anca Berkan , Taylan , Barış Alper vs oynar
Okan Koçuk ilk hatasında yerin dibine batırılır. Umut' tan yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçildiğini söylemiş Okan Hoca. Emre Kılınç sevdiğim bir futbolcumuz ama yeterliliği tartışılır, kendisi de pek istekli görünmüyor; filanca kulübe gitmek istediği/gönderilmesi düşünüldüğü haberleri çıkarsa şaşırmam. Hele Taylan, şahsen en sıtkımın sıyrıldığı futbolcumuz; adeta toptan korkan orta saha oyuncusu mu olur?!..
Eğer yerli rotasyonu bu olacaksa, yabancılar için büyük yatırımlar yapmaya da gerek yok; mevcut kadro ilk 10 a girmeyi başarır bu defa, inanıyorum!..
Morutan'dan önce Cicaldau gönderilmeli onunla ilgili hiç haber çıkmıyor.